Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Det søte liv ved Gardasjøen med halvpensjon og vinsmaking

 • Solreiser
 • San Zeno di Montagna
pris fra kr 6 999
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7 netter på Hotel Bellavista ved Gardasjøen inkl. fly t/r fra Oslo, leiebil, halvpensjon, velkomstdrink og vinsmaking. Pris er p.p. i rom for 2.

Bli med på et italiensk eventyr og opplev det himmelske livet ved Gardasjøen. På denne reisen kan du gå deg vill mellom frodige vingårder og grønne olivenlunder, bade i den krystallklare innsjøen, kose deg mellom murhus i idylliske gater, bli kjent med det italienske kjøkkenet og bare nyte det søte liv. God tur!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på Hotel Bellavista San Zano
 • Halvpensjon (frokost og 3-retters middag med salatbar)
 • Fly t/r Verona fra Oslo Gardermoen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Velkomstdrink
 • 1x vinsmaking per opphold
 • Gratis parkering
Ferieparadiset ved Gardajsøen

Byen San Zeno di Montagna ligger 700 meter oppe på fjellet Monte Baldo, og tilbyr en vidunderlig utsikt over innsjøen, de grønne olivenlundene og fjerne fjellklipper som er kjent som Gardasjøens balkong. Nyt de fantastiske omgivelsene, og legg ut på vandretur i områdets mange stier mellom pittoreske utsikter. Gardasjøen er Italias største og reneste sjø og beundret for sine historiske bygninger, rustikke landsbyer og naturskjønne omgivelser. Ta en seiltur i sjøens praktfulle natur mellom sjarmerende landsbyer.

 • Hotel
 • San Zeno di Montagna, Italia
Hotel Bellavista

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer
Stort dobbeltværelse

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Under bestillingen kan du velge mellom 4 forskjellige romtyper som varierer i størrelse. Alle rom er utstyrt med komfortable senger, TV, telefon, safe og et fullt utstyrt bad med hårføner.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 1 € per person per dag
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

- Dobbeltrom: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne og 1 barn
- Stort dobbeltrom: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne og 2 barn

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-5 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år får 30% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.

Internett

Gratis WiFi i hotellets lobby og på terrassen

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Parkering

Parkering er gratis

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger flott til i et rolig område ved foten av fjellkjeden Monte Baldo, og byr på en storslagen utsikt over Gardasjøen. Det er gåavstand til sentrum (knappe 800 meter) med lokale og gjestfrie kafeér og butikker. Fra midten av juni til midten av september går det buss mellom hotellet og Garda for 4 EUR (ca. 35 NOK) tur/retur.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret