Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise i Kina fra Beijing til Shanghai med 8 utflukter

 • Rundreise
 • 14 netter
 • Kina
pris fra kr 16 979
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Eventyrlig rundreise i Kina: 13 netter på fem hoteller inkl. frokost, fly t/r fra Oslo, cruise på Yangtze-elven, transport, 8 utflukter og engelsktalende guide. Pris er p.p. i rom for 2.

Opplev Kinas høydepunkter på denne rundreisen som over to uker tar deg med til Beijing, Den Kinesiske Mur, Terrakottahæren i Xi'an og på et firedagers elvecruise på Yangtze-elven. Landet med den ikoniske verdensarven Den kinesiske mur og Terrakotta-hæren legger opp til drømmereisen for deg som har ønsket å bli kjent med Kina!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Beijing Lijingwan International Hotel (eller liknende) i Beijing
 • 2 netter på Grand Soluxe International Hotel(eller liknende) i Xi'an
 • 1 natt på Howard Johnson Pearl Plaza Hotel (eller liknende)i Wuhan
 • 4 netter på cruiseskipet Sinorama Gold 3 på Yangtze-elven
 • 1 natt på Le Meridien Hotel (eller liknende) i Chongqing
 • 2 netter på Wyndham Bund East Shanghai (eller liknende) i Shanghai
 • Frokost hver morgen
 • Lunsj (unntatt dag 14)
 • Middag (unntatt dag 3, 4, 5, 13 og 14)
 • Fly fra Oslo til Beijing og retur fra Shanghai til Oslo
 • Utflukt til Den himmelske freds plass og Den Forbudte By på dag 2
 • Utflukt til Den Kinesiske Mur på dag 3
 • Utflukt til Sommerpalasset i Beijing + tur i rickshaw på dag 4
 • Utflukt til De tre kløfters demning på dag 8
 • Utflukt til zoologisk have i Chongqing + besøk til Ciqikou på dag 11
 • Utflukt til Shanghai Museum på dag 13
 • Engelsktalende guide på alle utflukter
 • Innenlandsfly fra Beijing til Xi'an (dag 4), fra Xi'an til Wuhan (dag 6) og fra Chongqing til Shanghai (dag 12)
 • Busstransport fra Wuhan til Jingzhou (dag 7)
Ytterligere tilvalg
 • Middag + kveldsomvisning i Beijing
 • Tang-dynastiet danseshow + Dumpling banquet
 • Middag + Akrobatikk show
Din reiserute i Kina

På denne reisen begynner du i den spennende hovedstaden Beijing for å blant annet se Den himmelske freds plass og Den forbudte by. Beijing er også din base for en dagsutflukt til den verdensberømte kinesiske mur. Deretter går reisen til den myteomspunne Terrakottahæren i Xi'an, før du reiser til Wuhan som er oppdelt av Yangtze- og Han-elvene. Videre i Jingzhou, ser du 2000 år gammel historie i live, grønne parker og templer. Dagen etter går du ombord på et elvecruise på Yangtze-elven til de tre kløfters demning og naturidylliske omgivelser i fire dager. I Chongqing hilser du på kinesiske pandaer i dyreparken, før reisen avsluttes i metropolen Shanghai.

 1. Dag 1 - 3: Beijing

  Velkommen til Kina! Du blir møtt på flyplassen av din tourguide, som kjører deg til ditt første hotell. Her kan du komme deg ovenpå den lange flyreisen og begynne så smått å utforske den enorme, livlige og pulserende millionbyen.

  Dag 2 starter med frokost, og heretter starter dagens program. Du begynner på verdens største plass, Tiananmenplassen, også kjent som Den himmelske freds plass. Herfra går du gjennom portene til Den forbudte By, hvor keiserens palass ligger. Du skal også besøke Himmelens tempel, hvor keiseren hvert år ba til gudene for en god høst. Det er sørget for helpensjon i dag.

  På feriens 3. dag skal du besøke Kinas mest ikoniske monument – Den kinesiske mur. Denne enorme muren beskyttet en gang det kinesiske rike mot hunnerne og andre nomadiske folkeslag. Herfra har du en helt unik utsikt over de majestetiske fjellkjedene, som muren bukter seg gjennom. Du spiser frokost på en restaurant i nærheten, og heretter blir du kjørt tilbake til Beijing. Du har resten av dagen til fri disposisjon, og om kvelden kan du velge å tilkjøpe en guidet utflukt i Beijing, hvor du ser den vakre byen etter mørkets frembrudd. Utflukten inkluderer en middag. (pris: kr 333 per person).

  Lijingwan International Hotel eller liknende (klikk her for mer informasjon)

  • Hotel
  • Beijing, Kina

  Dette 5-stjerners hotellet ligger i det sentrale forretningsdistriktet i Beijing på nord-Shilipu direkte til Honglingjin Bridge. Hotellet ligger bare 18 kilometer fra flyplassen og 8 kilometer fra sentralbanestasjonen. Kontinental stil og unik innredning bidrar til å skape en fantastisk atmosfære. Rommene er innredet i nøytrale toner og moderne møbler. Alle rommene har et romslig bad, en minibar og et strykejern.

  Les mer
 2. Dag 4 & 5: Beijing og videre til Xi'an

  På dag 4 skal du se Beijings flotte sommerpalass, hvor de kinesiske keiserne oppholdt seg, når sommerens varme ble for mye. Palasset ble rasert og gjenoppført i flere omganger, og i dag kan du se de tradisjonelle bygningene, templer, paviljonger i postkortvakre omgivelser. Etterpå blir du kjørt i rickshaw gjennom de snevre, autentiske hutong-gater. Sist på dagen flyr du til Xi'an, og får servert middag ombord på flyet. Vel ankommet til flyplassen blir du hentet av din sjåfør, som kjører deg til ditt hotell.

  Dag 5 står mye spennende opplevelser på menyen! Etter frokosten skal du nemlig på et besøk til den sagnomsuste Terrakottahæren. Denne ble funnet av noen lokale bønder i 1974 og er et av verdens mest fascinerende arkeologiske funn! Hæren består av mer enn 8000 soldater – alle med et unikt utseende – laget av brent lær med tilhørende hester og vogner. Figurene representerer hæren av den første keiseren av Kina, Qin Shi Huang, som tok statuene med seg i graven. Om kvelden kan du velge å kjøpe billetter til et flott danseshow basert på Tang-dynastiets tradisjonelle danser samt en tradisjonell middag med kinesiske "dumplings" (pris: kr 554 per person).

  Grand Soluxe International Hotel Xi'an***** (eller liknende) klikk her for mer informasjon

  • Hotel
  • Xi'an, Kina

  I Xi’an bor du på ett sentralt 5-stjerners hotell. Hotellet har en egen restaurant, innendørs svømmebasseng, badstue og treningsstudio. Rommene er behagelig innredet og utrustet med minibar og kjøleskap. Samtlige rom har gratis toalettartikler, te- og kaffekoker og tøfler.

  Les mer
 3. Dag 6: Wuhan

  Etter frokost på dag 6 blir du hentet på hotellet og kjørt til flyplassen, og så flyr du til Wuhan. Du blir hentet på flyplassen og kjørt til ditt hotell, og heretter har du resten av dagen til fri disposisjon. Wuhan er en storby fylt med mange spennende severdigheter, butikker, museer og grønne parker. Byen er oppdelt av Yangtze- og Han-elvene, og du kan f.eks. besøke Guiyuan-tempelet, se moderne kunst på Hubei Museum of Art, gå en tur i Hankou-parken eller se det flotte, typiske kinesiske tårnet Yellow Crane Tower, der er en av taoistenes helligdommer. Du får både lunsj og middag under ditt opphold i Wuhan.

  Wuhan Howard Johnson Pearl Plaza Hotel

  Howard Johnson Pearl Plaza Wuhan (eller liknende) - klikk her for mer informasjon

  • Hotel
  • Wuhan, Kina
  Wuhan Howard Johnson Pearl Plaza Hotel

  Kun ett minutts gange fra Jiang Tan Park ligger det moderne Howard Johnson Pearl Plaza Wuhan. Et innendørs svømmebasseng med utsikten over elven og et treningsstudio er tilgjengelig og The Sky Lounge i 39. etasje for en fantastisk utsikt. Howard Johnson Pearl Plaza Wuhan er en 15-minutters kjøretur fra Jiang Han Walking Street. Gjester kan slappe av i spillrommene eller synge karaoke. Sykkelleie er tilgjengelige ved den døgnåpne resepsjonen. Royal Orchid Khai Restaurant på 41. etasje serverer Thai-mat, mens Pearl Palace Restaurant tilbyr kinesisk mat med slående utsikt over Yangtze-elven. //Rom: Rommene er elegangt innredet med tremøbler og har en flatskjerm-TV, minibar, strykejern og eget bad med dusj.

  Les mer
 4. Dag 7 - 10: Cruise på Yangtze-elven

  På dag 7 blir du kjørt til Jingzhou (ca. 2½ timer), og ved ankomst skal du på en guidet rundomvisning i byen. Jingzhous historie går 2000 år tilbake, og her kan du se flere vakre templer, grønne parker og bygninger fra byens moderne utvikling. Etter omvisningen og frokost (inkludert) blir du kjørt ut til havnen, og her stiger du ombord på skipet Gold 3 i Jingzhou, og de neste 4 dagene seiler du på Yangtze-elven mot Chongqing. Om kvelden blir du ønsket velkommen av kapteinen, og du spiser middag på skipet.

  På dag 8 skal du se De kløfters demning, som er verdens største hydroelektriske demning. På veien seiler du gjennom en 5-trinns sluse, og heretter seiler du gjennom den første av de tre slusene, Xiing-slusen, som er den lengste. Underveis kan du nyte utsikten til det vakre landskapet. Det er sørget for helpensjon på skipet denne dagen.

  Etter frokost på dag 9 blir du overført til en mindre båt, så du kan oppleve slusenes ville og rå natur helt tett på. Heretter går du ombord på skipet igjen, og i dag seiler du gjennom Wu- og Qutang-slusene. Det er sørget for helpensjon på skipet i dag.

  På dag 10 seiler du forbi Shibaozhai-bakken, som ligger ved elvens bredde. Her kan du se den flotte, røde paviljongen, som lener seg opp mot bakkens skråning, og som leder opp til et tempel på bakkens topp. Det er sørget for helpensjon på skipet i dag, og om kvelden er det avskjedsmiddag med kapteinen.

  ship

  Sinorama Gold 3 Cruise - klikk her for mer informasjon

  • Cruiseskip
  • Kina, Kina
  ship

  På ditt cruise på Yangtze-elven bor du på det flotte skipet, Gold 3. Skipet er elegant innredet med alt du trenger – her kan du nyte havbrisen på soldekket, ta deg en dukkert i bassenget, ta et spill biljard, prøve lykken i casinoet eller trene i treningsstudioet. Her er også en restaurant med utsikt, hvor du nyter dine måltider, samt en bar. I din lugar er det en dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord, flatskjerms-TV, altan og eget bad med toalett og dusj. I bestillingsprosessen kan du velge mellom følgende lugartyper: Deluxe A, B eller C (standardlugarer), junior suite, deluxe suite, imperial suite, golden suite eller emperor suite.

  Les mer
 5. Dag 11: Chongqing

  I dag stiger du av skipet Gold 3 i Chongqing, og dagens program byr på noen helt spesielle opplevelser. I dag skal du nemlig besøke byens zoologiske hage, hvor du ser den søte (og utrydningstruede) kinesiske pandaen. Deretter besøker du den gamle bydelen i Ciqikou, som ligger ved Jia Ling-elvens bredde. Byen er kjent for å lage vakkert porselen og du får mulighet for å møte noen av de dyktige håndverkerne samt oppleve byens spesielle, autentiske stemning. I dag er det sørget for både frokost og middag samt all transport under utflukten.

  Reception

  Le Meridien Hotel Chongqing (eller liknende) klikk her for mer informasjon

  • Hotel
  • Chongqing, Kina
  Reception

  Le Meridien Hotel Chongqing ligger i business-distriktet Wanda i Chongqing og tett på shoppinggaten Nanping. Hotellet har en restaurant, nattklubb, velværeområde med treningsstudio samt en bar. Ditt stilfulle rom er moderne innredet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, store vinduer, minibar, flatskjerm-TV og eget bad med dusj og hårføner.

  Les mer
 6. Dag 12 & 13: Shanghai

  På feriens 12. dag blir du hentet på ditt hotell etter frokosten og kjørt til flyplassen, og så flyr du til Shanghai! Det er sørget for lunsj og middag i dag, og resten av tiden kan du fritt bruke som du har lyst. Det er vanskelig å ikke bli fascinert (og kanskje litt overveldet) av denne millionbyen, som er Kinas største havneby. Her er flotte skyskrapere i det hypermoderne finansdistriktet Pudong og typiske, kinesiske butikker i den hyggelige Yuyuan Old Street med sine flotte bymurer. Besøk noen av byens vakre templer, spennende museer og grønne parker, og rund dagen av med et besøk på en skybar, hvor du kan nyte forfriskninger og lekker, kinesisk mat, mens du skuer utover byens mange glitrende lys.

  På dag 13 starter du dagen med å besøke det flotte Shanghai Museum, og heretter har du tid til å shoppe på den store Nanjing Road. Etter at du har spist frokost (inkludert), har du resten av ettermiddagen til fri disposisjon. Om kvelden kan du velge å tilkjøpe billetter til et flott akrobatikk-show i Shanghai inkl. middag. (pris: kr 333 per person).

  Om morgenen på dag 14 spiser du frokost, før du blir kjørt til flyplassen. Med en koffert fylt med suvenirer og ferieminner vender du nå tilbake til Norge.

  Wyndham Bund East Shanghai (eller liknende) klikk her for mer informasjon

  • Hotel
  • Shanghai, Kina

  Det stilfulle Wyndham Bund East Shanghai ligger i Yangpu-distriktet og nær Huangpu-elven. På hotellet kan du slappe av i det flotte velværeområdet (mot avgift), ta et spill bordtennis eller biljard, stille sulten i hotellets kinesiske restaurant eller få deg en snack i caféen. Du bor på et flott rom utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, flatskjerm-TV, safe, aircondition og privat bad med dusj og hårføner.

  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider som ikke er nevnt i tilbudet
 • Valgfrie utflukter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år i alle lugartyper.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år får rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Denne rundreisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Det er gratis WiFi på alle hoteller.

Tillatt bagasje

Du vil få beskjed om hvor mye bagasje du kan ta med deg i reisedokumentene dine.

Hoteller

Hvis de ovennevnte hotellene er fullbookede under ditt opphold, vil du bli innkvartert på hoteller av samme standard i området.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Valuta

I Kina betaler man med kinesiske yuan.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Visum-og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Kina. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Kina. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.chinese-embassy.no/

Helse-og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Kina. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret