• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Unn deg en ferie på Tenerife

 • Solreiser
 • El Médano
5 Vurderinger
pris fra kr 9 629
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 19 ganger

Bo 7 eller 14 netter i dobbeltrom på Hotel Medano med halvpensjon, fly t/r og transport.

Legg ferien til stedet med 300 soldager i året - Tenerife! Her nyter du praktfulle strender, deilig mat, vakker natur og selvfølgelig det deilige klimaet. Gled deg til en uke eller to på denne vakre øya - under solen!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Hotel Medano
 • Halvpensjon: frokost og middag, ekskludert drikke
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • 1 flaske Cava
 • Paella gratis kun for opphold på 14 netter
El Médano på Tenerife

Velkommen til Tenerife, Kanariøyenes største og sannsynligvis vakreste øy! Her venter deg en ferie fylt med sol og opplevelser. Finn din nye favoritt blant de mange vakre strendene, beundre den imponerende naturen, dra på tur og slapp av på solsengen. Tenerife har et vulkansk landskap, som i kombinasjon med de tropiske plantene, vakre parker og lange - delvis svarte - strender gjør det til et mye mer eksotisk reisemål enn du ville forvente.

Hotellet ditt ligger i El Médano, på sørsiden av Tenerife. Hovedstaden Santa Cruz de Tenerife er cirka en time med buss unna. El Médano er opprinnelig en fiskerlandsby, men er i dag et elsket feriested. Naturstranden er en av øyas fineste og det finnes hyggelige uteserveringer hvor du kan nyte en kaffe eller lunsj. Perfekt for deg som vil nyte strand og sol!

Hotel Médano

 • Hotel
 • El Médano, Spania
hotel lobby

Velkommen til et hotell som ligger rett ved stranden og krystallklart vann! Det går en bro direkte ned til havet, som gjør dette til det perfekte stedet for en som elsker bading og sol. Hotellet har i tillegg en stor og lys lobby hvor du kan slappe av med en drink eller en bok, og på restauranten vil du nyte både frokoster og middager.

 • +2
Les mer

Dobbeltrom

Du vil bli innlosjert på et romslig og lys dobbeltrom. Alle rom er utstyrt med deilige senger, en TV samt et privat baderom med dusj, toalett og hårtørker.

room

Dobbeltrom med havutsikt

Du vil bli innlosjert på et romslig og lys dobbeltrom. Alle rom er utstyrt med deilige senger, en TV samt et privat baderom med dusj, toalett og hårtørker. Rommet har utsikt mot havet.

TravelBirds beste naturtips
 • "Sjokoladeklippen" i Los Cristianos: I et område som er kjent for sine flotte badestrender finner du også denne klippen som har samme farge som en sjokoladekake. Gå tur til toppen og nyt utsikten.
 • El Teide-vulkanen: Midt på øya ligger vulkanen El Teide, som hadde sitt siste utbrudd for over 100 år siden. Det går gangstier opp vulkanen, og langs veien kan du se unike blomster som kun finnes i dette området!
 • Besøk de flotte og hyggelige landsbyene ved kysten, som f.eks. Callao Salvaje eller La Caleta - for så å bade og nyte solen litt mer igjen.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotel Médano har en flott beliggenhet rett ved Médano-stranden sør på Tenerife - fra hotellet går en bru direkte ned til havet! Nærmeste flyplass er Tenerife South, og inkludert i tilbudet er transport t/r mellom flyplass og hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret