Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Luksus, sol og strand på Bali

 • Solreiser
 • 9, 12 eller 14 netter
pris fra kr 13 019
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag skjønne Bali i 7, 10 eller 12 netter på det 4*-Designhotellet Artotel Sanur på Bali med frokost hver morgen, transport, utflukter og massasje. Fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Kristiansand eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Bali... Indonesias mest populære feriested blant sollengtende og vinterfrosne nordmenn! Her får du eksotiske Sørøst-Asia med sin fascinerende kultur og religion, en livlig atmosfære og god mat fra alle verdenshjørner, men nyter også vestlig komfort og innflytelse for deg som ønsker en ferie med sol og varme uten å føle at du har reist til den andre siden av jorden. Hotellet ditt er ikke mindre enn 4 stjerner kun noen minutters gange fra stranden, og har både et svømmebasseng og spafasiliteter. Unn deg et besøk til Bali!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 12 netter i dobbeltrom på Artotel Sanur Bali**** (i kalenderen vises i tillegg 2 netter for tiden på fly begge veier)
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Bali fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Kristiansand eller Tromsø
 • 1x massasje (varighet ca. 90 minutter)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Gratis WiFi
 • Ved 7 eller 10 netter: 2x heldagsturer og 1x halvdagstur med engelsktalende guide (tidspunkt avtales ved hotellet)
 • Ved 12 netters reise: 3x dagsutflukter og 2 halvdagsutflukter (tidspunkt avtales ved hotellet)
Bali

Bali kan få hjertet til å smile igjen, sjelen til å fryde seg og få sinnet til å slappe av. Legg igjen alle bekymringer hjem og reis til øya hvor selv fargene i solnedgangen og havet er livligere, sandstrendene finnes i alle farger, en reise hit er helt enkelt magisk. Hvem faller ikke pladaske for dette magiske landskapet som byr på vulkaner, risåkre og pittoreske landsbyer. I tillegg kan du velge og vrake blant mat fra alle verdenshjørner. De alltid smilende balineserne får deg til å føle deg velkommen på ferie på Bali.

Artotel Sanur Bali

185 Vurderinger
 • Hotel
 • Denpasar City, Indonesia
Facade

Artotel Sanur Bali ligger ved Sanur, kun noen minutters gange til Sanur Beach. Hotellet holder 4 stjerner, har et trendy dekor og fasiliteter av høy klasse. Her kan du nyte et utendørs infinity svømmebasseng med solsenger og et spasenter hvor du får din inkluderte massasje og kan kjøpe andre velværebehandlinger. Dette er et moderne hotell dekorert med kunst fra noen av de mest anerkjente kunstnerne på Bali. Restauranten ROCA ligger på en treterrasse foran hotellet og tilbyr en fusjon av asiatiske og vestlige retter. Hotellets bar BART er Sanurs første takterrassebar, og er et avslappende og trendy sted å tilbringe noen kveldstimer under stjernene med en kreativ drink laget av husets mixolog.

Les mer
Room 2

Studio 30

3 personer | Rom

Alle studioer har aircondition, en flatskjerm-TV, gratis WiFi-tilgang, en laptop safe og en kaffemaskin. Enkelte suiter har lounge rom for gjester å slappe av. De private badene har dusj, tøfler og gratis toalettartikler.

Velg mellom følgende utflukter:

Dagsturer:

Tour A - Det fine med Kintamani (ca 8 timer)
På denne turen ser du vakre, tradisjonelle dansere, treskjærere i arbeid, og opplever "fontenen" av Tampaksiring og beundrer fargerike solnedganger på Lake Batur.

Tour C - Det mystiske fra østlige Bali (ca 9 timer)
Hvis du er interessert i batikkmalerier, imponerende templer og landskap, så er denne turen akkurat for deg. Besøk den kulturelle arven Besakih "mor" tempel (her bør du ta med en sarong for besøket for å dekke skuldrene), og Balis hellige vulkan, Agung. Også på programmet er den tradisjonelle landsbyen Penglipuran.

Tour D - Det magiske nord-Bali (ca 9 timer)
Denne utflukten tar deg til alle som gjør Bali så berømt: Frodige grønne risterrasser, flytende tempel Ulun Danu, lokale markeder med de beste eksotiske frukter og selvfølgelig en av de mest berømte strendene, Lovina strand, som er kjent for sin fine, svarte sand.

Halvdagsturer:

Tour B - Uforglemmelige solnedganger (ca 5 timer)
Denne turen er et must fordi solnedganger på Bali er en fantastisk opplevelse. Ved Tanah Lot tempelet, er det spesielt fint. Du vil også se flaggermus og søte apekatter i Monkey Forest og utforske det spektakulære Mengwi-tempelet.

Tour E - Håndverk & Shopping
Hvis du er på jakt etter den perfekte suvenir eller er glad i håndverksskatter, er denne turen perfekt. Du får med deg den beste shoppingen på Bali, der du kan observere blant annet stenhuggere i Batubulan og sølv- og gullsmeder i Celuk i sitt rette element. Spaser gjennom kunstgalleriene i Ubud, se den spektakulære "Kecak & Fire" dansen, som helt sikkert vil fengsle deg.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 baby i foreldrenes seng, opptil 1 år per Studio.

Barnerabatt

Barn 0-0.99 år får rabatt på hotellet (avhengig av reisedato) og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 1-11 år får rabatt på hotellet (avhengig av reisedato) og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Transport

Din sjåfør venter på flyplassen nær informasjonsskranken med et skilt med Travelbird logo og navnet ditt. For transport fra hotellet, venter sjåføren i hotellets lobby. Transporten er delt med andre som har booket for samme reise.
Vær oppmerksom på ulik informasjon i reisedokumentene.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Visum-og passinformasjon

Du må ikke ha visum ved reise til Indonesia. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Indonesia. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://indonesia-oslo.no/

Utflukter

Ved 7 og 10 netter: Velger du 2 dagsturer og 1 halvdagsutflukter med engelsktalende guide.

Med 12 netter: Velger du 3 dagsturer og 2 halvdagsutflukter med engelsktalende guide.

Hvilke turer du ønsker og tidspunktet for dem, bestemmes på hotellet.

Helse-og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Bali. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret