Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Øyhopping i de greske Kykladene

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Hellas
pris fra kr 10 579
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7 netters øyhopping i det greske øyparadiset! Fly t/r fra Oslo, Bergen eller Stavanger. Inkl. all transport og noen båtreiser + frokost hver morgen. Pris er p.p. i rom for 2.

Bli med til historiske Athen og opplev den greske øyverden på samme reise! Denne reisen flyr deg til kulturelle Athen, hvor du tilbringer din første natt og deretter seiler deg videre med til middelhavsperlene Paros og Mykonos. Fordyp deg i det greske øyparadiset, gå deg vill mellom idylliske landsbyer og historiske havnebyer, hopp i det krystallblå havet og slapp av i den herlige strandbrisen. All transport med båt, bil og fly er inkludert og organisert for deg, så du må bare huske solbriller og sommerklær.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på 3 ulike hotell (se reiseplanen lengre nede på siden)
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r fra Oslo, Bergen eller Stavanger
 • Båtbilletter og all transport (hentes i resepsjonen på hotellet)
Aten & det greske øyparadiset

Ditt greske eventyr starter og slutter i historiske Aten, der de gamle monumentene som Akropolis, Parthenon og Temple of Olympian Zeus venter på deg. Livlige Athen er full av sjarm og kultur, glem ikke å besøke det berømte loppemarkedet på plaka.
Mellom dine to spennende netter i Athen, vil du få 5 netter i himmelske Kykladene, paradisiske Paros og idylliske Mykonos.

 1. Dag 1: Velkommen til spennende Aten

  Etter landing vil du bli plukket opp på flyplassen for å bli kjørt til ditt første hotell i området Alimos, i det sørlige Aten. Her kan du allerede kjøre i gang med en strandferie, siden hotellet ligger bare 300 meter fra stranden. Spis deg glad på en av de koselige restaurantene i området, eller ta en tur til sentrale Athen og de historiske og unike severdighetene! La deg fascinere av gamle templer, guder, fjellet Olympus med Zeus og gå deg vill i gamle Plakas sjarmerende og smale gater. Uansett hvordan du velger å tilbringe dagen eller kvelden, har du en herlig start på turen å se frem til!

  Blue Sea Hotel -> Hotel Paros Bay 227.3 km

  hotel

  Blue Sea Hotel Alimos eller lignende

  • Hotel
  • Alimos, Hellas
  hotel

  Hotellet ligger i Alimos, bare 300 meter fra stranden og en 15 minutters kjøretur fra Athen.
  Alle rom er smakfullt innrededet og fullt utstyrte med tregulv, marmor bad (med spa badekar eller dusj) gratis fasiliteter og tøfler, hårføner, klimaanlegg, mini kjøleskap, safe, kaffe-te, telefon og flatskjerm TV. Alt du kan ønske deg for å få en flott opplevelse og et behagelig og avslappende opphold i Athen. Hver morgen kan du spise en god frokost på hotellet. WiFi er gratis og tilgjengelig.

  Les mer
 2. Dag 2 - 4: Mot paradisiske Paros!

  Etter en deilig start i Aten er det tid for å reise videre til de vakre Kykladene! Du stiger ombord i skipet som seiler deg til paradisøya Paros. Her vil du få 3 fantastiske netter på et hotell, direkte ved Egeerhavets krystallklare vann, nærme stranden og øyas idylliske hovedstad Parikia. I Parikia finner du alt du forventer fra de små Kykladebyene. Vakre, hvite murhus med blåmalte terrasser og dører, duftende blomster, en gammel fiskehavn og innbydende tavernaer. Sett deg på en terrasse, bestill en forfriskende gresk salat og nyt utsikten over Paros venetianske slott. Hvis du ønsker å utforske mer av øya bør du absolutt besøke landsbyen Naoussa (10 km fra Parikia) med sine gamle kirker og vakre vindmøller, eller du kan hoppe på en av dagsfergene som som tar deg med til idylliske, bittelille Antiparos eller evigvakre Naxos.

  Hotel Paros Bay -> Vienoula's Garden Hotel Mykonos 87.0 km

  Paros Bay Hotel (klikk her for hotell info)

  • Hotel
  • Southern Aegean, Hellas

  Eksklusivt plassert ved siden av Parasporos Beach med en enorm utsikt til det krystallklare vannet i Egeerhavet, er Paros Bay det perfekte hotellet for en romantisk ferie. Hotellet tilbyr et stort svømmebasseng og en koselig restaurant i en suveren posisjon ved siden av stranden. Hotellet er miljøvennlig og behagelig innredet. Alle rom er fult utstyrt med eget bad og åpning til en terrasse eller balkong med utsikt over havet eller hagen. I tillegg har de aircondition, flatskjerm-TV og en safe. Gratis WiFi er tilgjengelig. Du vil bli en deilig frokost hver morgen.

  Les mer
 3. Dag 5 & 6: Fantastiske Mykonos

  Etter 3 netter på Paros, drar du videre med båt til vidunderlige Mykonos, en av de mest kjente øyene i Hellas. Her kan du hygge deg i en labyrint av barer og restauranter, eller slappe av i pittoreske omgivelser. Du vil tilbringe 2 netter på et flott hotell med svømmebasseng i Mykonos beste område, også kjent som Lille Venezia. Akkurat som på Paros venter ikoniske hvite hus med fargerike skodder, 800 kirker og kapeller, bildeskjønne smug og berømte vindmøller. I tillegg er øya omgitt av vakre strender i både stein og sand.

  Vienoula's Garden Hotel Mykonos -> Blue Sea Hotel 178.8 km

  Vienoula's Garden Hotel (klikk her for hotell info)

  • Hotel
  • Mikonos, Hellas

  Her kan du nyte en avslappende ferie, bare noen minutters gange fra den naturskjønne Mykonos by! Hotellet har et koselig basseng område og alle rom er utstyrt med komfortable senger og eget bad. Gratis WiFi er tilgjengelig og du vil bli servert en god frokost hver morgen.

  Les mer
 4. Dag 7: Historiske Aten

  Etter 7 dager med sol, idyll og gresk øykultur går du av fergen til fastlandet, og det er klart for din siste natt på reisen. Den siste natten tilbringer du på Blue Sea Hotel i Hellas levende hovedstad. Ta en siste tur på de gamle gatene, krysse av de siste severdighetene fra listen din og nyt en gresk farvel-middag med et aldri så lite glass ouzo på siden, kanskje stikk innom en gresk bar med folkemusikk og tradisjonell dans. Dagen etter, blir du plukket opp på hotellet for å bli kjørt til flyplassen hvor flyet venter klart for å ta deg med tilbake til Norge.

  Blue Sea Hotel -> Athens Eleftherios Venizelos International Airport 31.5 km

  hotel

  Blue Sea Hotel Alimos eller lignende

  • Hotel
  • Alimos, Hellas
  hotel

  Hotellet ligger i Alimos, bare 300 meter fra stranden og en 15 minutters kjøretur fra Athen.
  Alle rom er smakfullt innrededet og fullt utstyrte med tregulv, marmor bad (med spa badekar eller dusj) gratis fasiliteter og tøfler, hårføner, klimaanlegg, mini kjøleskap, safe, kaffe-te, telefon og flatskjerm TV. Alt du kan ønske deg for å få en flott opplevelse og et behagelig og avslappende opphold i Athen. Hver morgen kan du spise en god frokost på hotellet. WiFi er gratis og tilgjengelig.

  Les mer
Båt og transport

Følgende transport er inkludert:

 • Atens flyplass - hotell i Aten
 • Hotell i Aten - Piraeus havn
 • Piraeus havn - Paros havn
 • Paros havn- hotell på Paros
 • Hotell på Paros - Paros havn
 • Paros havn - Mykonos havn
 • Mykonos havn - hotell på Mykonos
 • hotell på Mykonos - Mykonos havn
 • Piraues havn - hotell i Aten
 • Hotell i Aten - Atens flyplass
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt på ca 1-2 € per person per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-3 år får varierende rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 4-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Båtbilletter

Piraeus - Paros
Paros - Mykonos
Mykonos- Piraeus

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk
Dersom transport er inkludert:

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret