Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Amsterdams hyggeligste nabolag: De Pijp

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Amsterdam
pris fra kr 2 649
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Amsterdams koselige nabolag De Pijp med sitt folkeliv og kafeer ønsker deg velkommen til en idyllisk storbyferie. Reisen inkluderer fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand eller Ålesund, og 2-4 netter på Savoy Hotel**** med frokost. Pris er p.p. i rom for 2.

En storbyferie trenger ikke være hektisk - idylliske Amsterdam holder et bedagelig tempo, og er perfekt for deg som ønsker en rolig ferie full av sanseinntrykk, kultur og festligheter. Sett deg på en kaféterrasse og nyt en lokalbrygget øl mens du ser hvordan livet går sin vante gang for lokalbefolkningen. Den beste oversikten over byen får du med en rolig kanalbåttur, perfekt for å oppdage de postkort-skjønne kanalhusene.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Hotel Savoy****
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Amsterdam fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand eller Ålesund
Kanalbyen Amsterdam

Ta storbyferie til Amsterdam og De Pijp - som med sine skjeve hus, utallige sykler og kanaler - som går i konsentriske halvsirkler gjennom byens fargerike gater - har blitt et verdenskjent symbol på sentraleuropeisk idyll. Med dette tilbudet bor du i den fasjonable bydelen “de Pijp”, som det siste tiåret har blitt synonymt med livlige barer, spennende mat fra alle verdenshjørner og trendy småbutikker som kan glede en fashionistas hjerte. Herfra kan du lett komme deg rundt til byens attraksjoner til fots, eller gjøre som de lokale og ta deg frem på to hjul. Når solen skinner over Amsterdam finnes det knapt et finere sted du kan være!

Savoy Hotel Amsterdam

 • Hotel
 • Amsterdam, Nederland
Savoy Hotel Amsterdam

Firestjernershotellet Savoy Hotel Amsterdam ligger i en monumental bygning i de Pijp, et eksklusivt strøk sør i Amsterdam. I denne livlige bydelen går du deg aldri lei da den byr på et variert utvalg av unike butikker, koselige kafeer og smakfulle restauranter. Med døgnåpen resepsjon trenger du ikke tenke på klokken mens du går deg vill blant byens mange gater, barer og vakre bygninger.

Fra hotellet er du på noen få minutters gange ved flere kjente steder. Dra på shopping på det berømte Albert Cuyp-markedet, ta en drink på Heinekenplein og se museene på Museumplein. Trikken stopper rett utenfor og er din forbindelse til resten av byen, og hotellet tilbyr også leie av sykkel om du ønsker en autentisk opplevelse. Så enten du kommer for de vakre kanalene, mange museer eller er på utkikk etter en ny garderobe - er dette en ideell base for din ferie i Amsterdam!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Les mer
 Savoy Hotel Amsterdam rum

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De komfortable rommene er smakfullt innredet, hvor du ved ankomst kan velge mellom en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Du vil også finne en flatskjerm-TV med DVD-spiller, telefon, hårføner, sittegruppe, garderobe, safe, minibar og bad med dusj.

Amsterdams kanaler

Uansett om dette er din første eller femte tur til Amsterdam kan du glede deg til å tilbringe noen flotte dager i byens historiske kanaldistrikt. Unn deg en herlig båttur som blant annet går gjennom det spektakulære “Grachten”-området, slik at du kan lene deg tilbake og bli med på en lærerik og historisk reise gjennom byens nervesystem. Her er litt av det du kan forvente deg å se på en kanalbåttur:

 • Herengracht, Prinsengracht og Keizergracht, aka herrekanalen, prinsekanalen og keiserkanalen, er Amsterdams verdensberømte hovedkanaler. De strekker seg fra sentralstasjonen i vest til Amstel i sørøst, og byr på intet mindre enn 1550 nydelige byggverk. Området ble bygget på 1600-tallet, under den såkalte nederlandske gullalderen, og er i dag vernet av UNESCO.
 • Finn også frem til det sjarmerende Jordaan-området. Området strekker seg fra Brouwersgracht i vest til Leidseplein i sentrum, og består av idylliske trange og blomstrende gater, koselige brunch-kaféer og tradisjonelle brune barer.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Innsjekket bagasje om du flyr KLM (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-17 regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatten gjelder kun ved to fullt betalende voksne.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Savoy Hotel Amsterdam ligger i De Pijp, en levende bydel midt i hjertet av Amsterdam, som er kjent for sitt uteliv, trendy barer og restauranter. I løpet av et par minutters gange er du på Museumplein eller det berømte Albert Cuyp-markedet. Trikken stopper like ved hotellinngangen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret