Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Solferie på vakre Tenerife

 • Solreiser
 • 7 eller 14 netter
 • Puerto de la Cruz
pris fra kr 6 599
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg selv en sydenklassiker med 7-14 netter på solfylte Tenerife. Inkl. fly t/r transport, billetter til vannlandet Lago Martiánez og mer!

Sand mellom tærne, solhatt på hodet og følelsen av palmetrær som svaier i vinden - unn deg og dine nærmeste en sydenklassiker på Tenerife i år! Her skinner sola 365 dager i året og både store og små kan glede seg til 1 eller 2 magiske uker med badeliv, gastronomiske fristelser og late dager på stranden. Vi sier bare hasta la vista og god ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på 4Dreams Hotel Chimisay
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Inngangsbilletter til Lago Martiánez
 • Velkomstpakke med håndkle, dusjhette og slippers
 • Vinflaske og fruktkurv på rommet
Tilvalg
 • Frokost
Puerto de la Cruz på Tenerife

Reis sammen med din kjære eller ta med hele familien på en klassisk sydenferie på Tenerife. Her kan du la deg fryde blant naturskjønne strender, forsyne deg uten dårlig samvittighet av mangfoldige tapasretter og nyte alt det solfylte Spania kan tilby på den største av de frodige Kanariøyene. Ditt hotell ligger i Puerto de la Cruz, et populært turistområde kjent for sine mange solskinnsdager, vulkanske strender og tradisjonelle restauranter. Et rikt utvalg småbutikker med smykker og lokale håndverk byr også opp til gode shoppingmuligheter. Hvorfor ikke få med deg hjem et tradisjonelt keramikkprodukt eller noen pakker med serranoskinke mens du først er her?

4Dreams Hotel Chimisay

 • Hotel
 • Puerto de la Cruz, Spania
Hotel

4Dreams Hotel Chimisay er et hyggelig og familievennlig hotell med en sentral beliggenhet i populære Puerto de la Cruz, nord på Tenerife. Med knappe 850 meter fra stranden Playa Jardín og gangaavstand til underholdningsområdet Plaza Charco er ditt hotell det perfekte utgangspunktet for et uforglemmelig opphold på denne flotte Kanariøyen. På resorten kan du nyte feriedagene dine på takterrassen, hvor du også finner et svømmebasseng med solstoler og vakker utsikt over havet og fjellene. Hotellet tilbyr også døgnåpen resepsjon og sykkelleie.

 • +-4
Les mer
Værelse

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Alle rom på 4Dreams Hotel Chimisay er bekvemt innredet og utstyrt med gratis WiFi, flatskjerm-TV, kjøleskap, skrivebord og eget bad med toalett, dusj, hårføner og toalettartikler.

Velg mellom enkeltrom (1 enkeltseng), dobbeltrom (dobbeltseng eller 2 enkeltsenger), tremannsrom (3 enkeltsenger eller dobbeltseng + enkeltseng) eller familierom (3 enkeltsenger + ekstraseng eller dobbeltseng + 2 ekstrasenger).

Utflukt til Lago Martiánez

Under ditt opphold på Tenerife har du gratis inngang til vannlandet Lago Martiánez. Her finner du 7 svømmebasseng i ulike størrelser, tropiske hager, små fossefall og øyer samt et utvalg av restauranter, kiosker og et spennende casino. Her finnes underholdende aktiviteter for både barn og voksne, og et besøk til Lago Martiánez er perfekt underholdning for en solfylt dag på Tenerife!

Her har du noen flere forslag til hva du kan se og gjøre ved Puerto de la Cruz:

 • Besøk byens frodige botaniske hage (Jardin Botanico) fra 1700-tallet og ta inn duftene av hagens eksotiske blomster og trær.
 • Sett deg på en solfylt terrasse med et glass sangria i hånden på underholdningsområdet Plaza Charco (250 meter fra ditt hotell). Med god mat samt levende musikk og annen underholdning kan du lett tilbringe noen herlige timer her!
Inkludert: Inngang til vannlandet Lago Martiánez,

Både store og små kommer til å stortrives med inkluderte billetter til vannlandet Lago Martiánez, som byr på en rekke svømmebassenger, restauranter og strandstoler, like ved Tenerifes nordlige kyst. Med gjennomsnittstemperaturer på over 20 grader året rundt er det alltid en god grunn til å ta seg et solrikt avbrekk på Tenerife!

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Frokost (kan legges til)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per dobbeltrom.
Minst og maks 4 personer per tremannsrom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år får rabatt på hotellet og full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

4Dreams Hotel Chimisay ligger sentralt til i Puerto de la Cruz, like ved et livlig underholdningsområde og 850 meter fra stranden. Tenerife South Airport (TFS) ligger 80 km unna og det tar omtrent 90 minutter å kjøre til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret