• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Reise til eventyrlige Riga

Storbyferie 2, 3 eller 4 netter Riga

(10 Vurderinger)
per person fra kr 1 309
basert på 2 personer

Allerede bestilt 32 ganger

Opplev vakre Riga i 2, 3 eller 4 netter på PK Riga Hotel inkludert frokost. Fly t/r fra Oslo, Torp Sandefjord, Bergen, Trondheim eller Stavanger til vakre Riga. Pris er p.p. i rom for 2.

Bli med til bildeskjønne Riga, få steder er like vakre som de baltiske hovedstedene. Her blomstrer romantikken i gamlebyen og koselige kafeer langs brosteinsbelagte gater ønsker deg velkommen inn til Latviske delikatesser. Spaser mellom pittesmå og historiske hus og besøk de fargerike torgene med sine skjulte skatter. Gled deg til en eventyrlig weekend i Riga!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på PK Riga Hotel
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Riga fra Oslo, Torp Sandefjord, Bergen, Trondheim eller Stavanger
 • Gratis WiFi
Tilvalg
 • Innsjekket bagasje med Wizzair maks 1 stykk per person 10 kg
 • Innsjekket bagasje med Wizzair maks 1 stykk per person 23 kg
Riga - kultur og arkitektur

Rik på spennende historie, et godt utvalg av museer, grønne parker og en levende kunstscene - det er ikke rart at Riga har blitt året til Europeisk kulturhovedstad! Denne lille byen, med knappe 700 000 innbyggere er fylt til randen av sjarm og opplevelser. Spaser langs bredden av elva Daugava, unn deg en billig spabehandling, senk skuldrene og la hverdagens stress slippe taket mens du nyter en herlig lokalbrygget øl på en koselig kafé.

PK Hotel Riga

(55 anmeldelser)
Hotel Riga, Latvia
Front

Det klassisk innredede PK Riga Hotel er et luksuriøst 4-stjerners hotell i Riga sentrum. Hotellet har et bredt utvalg av velværebehandlinger (mot betaling), spa og badstue. En deilig frokostbuffé serveres hver morgen i restauranten og hvis du er glad i øl er det mye lokalt øl å smake i hotellbaren. Resepsjonen er åpen 24/7.

 • +8
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene på hotellet er lyse og innbydende, her er det flott å slappe av etter en lang dag med inntrykk og opplevelser. Rommene har minibar, safe, WiFi og eget bad med hårføner.

TravelBird Tips!

Vi anbefaler

 • Vecrīga - Den søte gamlebyen er et "must" når du først er i Riga. Med vakre jugendstilbygninger og bombastiske middelalderkirker er det ikke rart at denne bydelen er med på UNESCOs verdensarvliste. Gå deg vill i brosteinbelagte smug og unn deg noe godt på en terrasse.
 • Audeju iela - I denne handlegaten kjøper du de beste suvenirene, enten det er fra kjente markevarer eller latviske spesialiteter! Det anbefales også å stoppe innom Rigas sentrale marked, som er Europas største.
 • Museumsbesøk - Med 25 museer spredt over hele byen er det lett å finne noe for enhver smak! Reis tilbake i tid til det levende utendørs 1700-talls museet eller oppdag Latvias rolle som sovjetland på Okkupasjonsmuseet.
Utendørs livekonsert om sommeren

På den andre siden av Vanšu-broen ligger Kalnciems Fair, en skattekiste av trehus fra 1800-tallet. Ved hjørnet av Melnsila og Kalnciema er det et marked hver lørdag. Om sommeren spilles det også live-musikk med populære band og musikere fra Latvia og andre land. Nyt en hyggelig sommerkveld utendørs med et godt brygg i hånden, mens du nyter live-musikken! Konserten spilles hver torsdag mai til september fra kl. 19 til 23, og er gratis og åpent for alle.

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 baby per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

PK Riga Hotel**** ligger 1,8 km fra sentralstasjonen, i den såkalte Jugendstil-bydelen i Riga. Ti minutter unna ligger den historiske gamlebyen og frihetsmonumentet ligger en 15-minutters spasertur unna.