Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Kongelig rundreise på slottshoteller i Irland

Rundreise netter Irland

per person fra kr 9 209
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppfyll drømmen om å bo på slott i vakre Irland! Bo 7 netter i historiske 4-stjerners slottshotell inkl. frokost, leiebil, fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Pris er p.p i rom for 2.

Unn deg en adelig opplevelse i Irland! Tilbring en uke reisende rundt i naturskjønne omgivelser ved Dublin, Galway, Kerry og Kildare med egen leiebil. Oppdag Irlands stolte tradisjoner, kultur og historie mens du hviler ut på 4-stjerners slottshoteller på hele reisen.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Dublin-området (Clontarf Castle Hotel eller liknende)
 • 2 netter i Galway-området (Abbeyglen Castle Hotel eller liknende)
 • 2 netter i Kerry-området (Ballyseede Castle Hotel eller liknende)
 • 1 natt i Kildare-området (Barberstown Castle eller liknende)
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Dublin fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim
 • Leiebil
En kongelig opplevelse

På denne reisen drar du flere hundre år tilbake i tid og opplever en kongelig atmosfære på fire flotte slottshoteller på den irske landsbyen. Reisen starter i Dublin med 2 netter på et slott i området, etterfulgt av 2 netter på et slott i Galway-området, før reisen går til kysten ved Kerry. Reisen avsluttes på et slott ved Kildare. Unn deg en ekstra unik og sjarmerende opplevelsesreise med leiebil i Irland.

 1. Dag 1 & 2: Reisens start: Dublin

  På dag 1 av reisen flyr du til Dublin, og henter leiebilen din på flyplassen. Du kjører så til det første slottet hvor du tilbringer de 2 første nettene. Den irske hovedstaden tiltrekker seg hvert år mange spente besøkende fra hele verden. Besøk Dublin Castle som ligger i hjertet av historiske Dublin, opplev irsk kultur i Temple Bar og lær mer om ølbrygging i Guinness Storehouse eller Whiskey produksjon i Jameson Distillery. Gå ikke glipp av katedralen St. Patricks og Trinity College. Sistnevnte ble grunnlagt av Elizabeth I. La deg inspirere av Dublins rike historie og kulturarv!

  Dublin Airport -> Clontarf Castle Hotel 14.2 km

  hotel

  Clontarf Castle Hotel**** (eller liknende) Klikk her for mer informasjon

  Hotel Dublin, Irland

  Oppdag Dublins ledende slottshotell - et 4-stjerners hotell som er den perfekte blanding av boutique og luksus. En unik stil og utmerket service venter deg her i en komfortabel setting for den ideelle overnattingsopplevelsen. Slottet ble bygget i det 12. århundre og ligger bare 10 minutter fra Dublin sentrum og omtrent 12 kilometer fra Dublin flyplass. Clontarf Castle ligger i et rolig område omgitt av flotte golfbaner.//
  Rom: Clontarf Castle har 111 rom og suiter, som er luksuriøst innredet. Rommene har LCD-TV, aircondition, 24-timers roomservice, minibar, te- og kaffefasiliteter og bad med hårføner.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Videre til Galway

  Ditt neste stopp er i den vestlige delen av landet, i regionen Galway. På veien kan du besøke Belvedere House og den tilhørende parken, som ble bygget tidlig i det 18. århundre og ligger ved Lough Ennell. Før du kjører over elven Shannon, kan du ta turen innom Clonmacnoise, et kloster fra det sjette århundre. Selv om Galway er den femte største byen i Irland, kan du fortsatt finne den typiske og tradisjonelle irske stilen her. Flere beboere i Galway snakker fortsatt det irske språket gælisk og i de pittoreske pubene og restaurantene, kan du oppleve Keltisk tradisjon. Utforsk det vakre, delvis historiske distriktet i byen og nyt en av de mange lokale øltypene. Gå ikke glipp av Cliffs of Moher, en av de største og mest berømte klippeformasjonene i Irland. Herfra kan du reise med båt til den lille øya Aran. Utforsk Connemara National Park, som er innen rekkevidde fra Galway, som med sine steinete, mosegrodde åser og krystallklare innsjøer er utrolig vakkert.

  Clontarf Castle Hotel -> Abbeyglen Castle Hotel 296.1 km

  hotel

  Abbeyglen Castle**** eller liknende (klikk her for mer informasjon)

  Hotel County Galway, Irland

  Abbeyglen Castle er et 4-stjerners hotell som ligger på den berømte Sky Road med utsikt over de pittoreske åsene nær landsbyen Clifden i Connemara. På klare dager kan du ta flotte bilder her! Hotellet ligger i romantiske omgivelser i Twelve Bens med en fantastisk utsikt over Clifden Bay. Det vennlige personalet er alltid tilgjengelig og garanterer en uforglemmelig opplevelse. Bygningen ble bygget i 1832 av John D'Arcy of Clifden Castle, og er det yngste slottshotellet på din rundreise. Senere ble det omgjort til et barnehjem før det i 1960 ble til et hotell. Dette er et ideelt utgangspunkt for å oppleve Galway. Anerkjente Connemara Golf Links ligger i nærheten, med utsikt over atlanterhavskysten. //
  Rom: Abbeyglen tilbyr en vakker og stilfull overnatting. Rommene er utstyrt med oppvarming, telefon, TV, DVD-spiller, radio, bad med dusj, hårføner og gratis toalettartikler samt te- og kaffefasiliteter.

  Les mer
 3. Dag 5 & 6: Kerry

  Neste stopp på turen er i den sørlige delen av Irland - til regionen Kerry. Fra Galway kjører du gjennom Clare og har du enda ikke besøkt Cliffs of Moher, er det nå på tide! Gå ikke glipp av dette vakre naturfenomenet.
  På vei til Kerry, kan du kjøre innom Tralee og få med deg flotte inntrykk på kysten. I nærheten ligger nasjonalparken Mount Eagle Bogs, som du definitivt bør besøke. I byen Tralee kan du spasere langs "Denny Street" fra det 19. århundre samt besøke Tralee Courthouse og Kerry Museum. Omtrent 30 minutter unna med bil er byen Killarney, som mange anser for å være en av de vakreste stedene i Irland, så gå ikke glipp av dette dersom du besøker nasjonalparken Kerry.

  Abbeyglen Castle Hotel -> Ballyseede Castle Hotel 271.2 km

  Ballyseede Castle**** (eller liknende) klikk her for mer informasjon

  Hotel County Kerry, Irland

  Ballyseede Castle, et av de mest berømte slottshotellene i Irland, har en historie som går tilbake til det 16. århundre. Som et av de mest unike og ekstraordinære luksushotellene i Tralee har Ballyseede en formell og en uformell restaurant, 23 rom med privat bad og tre vakre private rom med fortryllende arkitektoniske hager. Hotellet tilbyr te, kaffe og kjeks er tilgjengelig på ettermiddagen.// Rom: Ballyseede Castle Hotell har 23 elegante rom, bygget over tre etasjer, alle på det opprinnelige slottet. Soverommene er elegante og romslige, fra mini-suiter til store familierom, deluxe rom og superiorrom med himmelsenger.

  Les mer
 4. Dag 7: Kildare

  Det siste stoppet på denne rundturen er like utenfor Dublin. På vei til Kildare kan du stoppe i middelalderbyen Limerick. Besøk gjerne Hunt Museum med et av landets største samlinger av kunst og antikviteter. Med en liten avstikker kan du også se "Rock of Cashel", et historisk landemerke. Ditt siste stopp på reisen ligger i County Kildare, et område som er verdenskjent for hesteløp. Kildare ble grunnlagt i det femte århundre og byens hovedattraksjon er det historiske runde tårn. Per dags dato er ikke den eksakte nytten av tårnet kjent, men det antas at det ble brukt som klokketårn og tilflukt. Nyt lokale irske spesialiteter før reisen går hjem til Norge.

  Ballyseede Castle Hotel -> Barberstown Castle 275.3 km

  hotel

  Barberstown Castle**** (eller lliknende) klikk her for mer informasjon

  Hotel County Kildare, Irland

  Barberstown Castle holder 4 stjerner og ble bygget i det 13. århundre. Det ligger i umiddelbar nærhet til Dublin sentrum og flyplassen i Dublin (begge omtrent 30 minutter unna). Barberstown Castle er omgitt av gigantiske hager og grøntområder, og var en av de første historisk viktige landstedene i Irland. I 1971 ble det omgjort til hotell. Hotellet tilbyr sine gjester en varm velkomst og en avslappet atmosfære. Nyt god mat, god vin, åpne peiser, luksus og unik personlig service. //Rom: Hvert rom er elegant og luksuriøst innredet og møblert med antikviteter, og du kan nyte det ypperste innen komfort og avslapning ettersom det er en flott blanding av modernitet og arkitektur fra det 13. århundre. Alle rommene er oppkalt etter tidligere eiere av Barberstown Castle, fra eieren Nicholas Barby i 1288 til Eric Clapton i 1979.

  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og leiebilen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-17 år) per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-11 år betaler et tillegg på hotellet og betaler full pris på fly.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig gratis eller mot betaling.

Parkering

Parkering er gratis ved alle hoteller på denne rundreisen.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst kontakt flyselskapet direkte.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Forbehold om endringer

I sommermånedene (inkludert mai til august) kan det skje endringer i enkelte ruter avhengig av tilgjengelighet. Det er fremdeles de samme destinasjonene, men muligens i forskjellig rekkefølge.