Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Kongelig rundreise på slottshoteller i Irland

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Irland
pris fra kr 8 199
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppfyll drømmen om å bo på slott i vakre Irland! Bo 7 netter i historiske 4-stjerners slottshotell inkl. frokost, leiebil, fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Pris er p.p i rom for 2.

Unn deg en adelig opplevelse i Irland! Tilbring en uke reisende rundt i naturskjønne omgivelser ved Dublin, Galway, Kerry og Kildare med egen leiebil. Oppdag Irlands stolte tradisjoner, kultur og historie mens du hviler ut på 4-stjerners slottshoteller på hele reisen.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Dublin-området (Clontarf Castle Hotel eller liknende)
 • 2 netter i Galway-området (Abbeyglen Castle Hotel eller liknende)
 • 2 netter i Kerry-området (Ballyseede Castle Hotel eller liknende)
 • 1 natt i Kildare-området (Barberstown Castle eller liknende)
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Dublin fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim
 • Leiebil
En kongelig opplevelse

På denne reisen drar du flere hundre år tilbake i tid og opplever en kongelig atmosfære på fire flotte slottshoteller på den irske landsbyen. Reisen starter i Dublin med 2 netter på et slott i området, etterfulgt av 2 netter på et slott i Galway-området, før reisen går til kysten ved Kerry. Reisen avsluttes på et slott ved Kildare. Unn deg en ekstra unik og sjarmerende opplevelsesreise med leiebil i Irland.

Reiserute

Dag 1 & 2: Reisens start: Dublin

På dag 1 av reisen flyr du til Dublin, og henter leiebilen din på flyplassen. Du kjører så til det første slottet hvor du tilbringer de 2 første nettene. Den irske hovedstaden tiltrekker seg hvert år mange spente besøkende fra hele verden. Besøk Dublin Castle som ligger i hjertet av historiske D… Les mer

Clontarf Castle Hotel

Dag 3 & 4: Videre til Galway

Ditt neste stopp er i den vestlige delen av landet, i regionen Galway. På veien kan du besøke Belvedere House og den tilhørende parken, som ble bygget tidlig i det 18. århundre og ligger ved Lough Ennell. Før du kjører over elven Shannon, kan du ta turen innom Clonmacnoise, et kloster fra det sj… Les mer

Abbeyglen Castle Hotel

Dag 5 & 6: Kerry

Neste stopp på turen er i den sørlige delen av Irland - til regionen Kerry. Fra Galway kjører du gjennom Clare og har du enda ikke besøkt Cliffs of Moher, er det nå på tide! Gå ikke glipp av dette vakre naturfenomenet.
På vei til Kerry, kan du kjøre innom Tralee og få med deg flotte inntryk… Les mer

Ballyseede Castle Hotel

Dag 7: Kildare

Det siste stoppet på denne rundturen er like utenfor Dublin. På vei til Kildare kan du stoppe i middelalderbyen Limerick. Besøk gjerne Hunt Museum med et av landets største samlinger av kunst og antikviteter. Med en liten avstikker kan du også se "Rock of Cashel", et historisk landemer… Les mer

Barberstown Castle

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Ford Fiesta, Ford Fiesta 2dr, Opel Insignia, VW Polo 2dr eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og leiebilen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-17 år) per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-11 år betaler et tillegg på hotellet og betaler full pris på fly.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig gratis eller mot betaling.

Parkering

Parkering er gratis ved alle hoteller på denne rundreisen.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst kontakt flyselskapet direkte.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Forbehold om endringer

I sommermånedene (inkludert mai til august) kan det skje endringer i enkelte ruter avhengig av tilgjengelighet. Det er fremdeles de samme destinasjonene, men muligens i forskjellig rekkefølge.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret