Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Ferie på 4* hotell i Toscana med halvpensjon og leiebil

 • Solreiser
 • 3 eller 7 netter
 • Montecatini Terme
pris fra kr 5 439
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Smak på det søte liv i Toscana: 7 netters opphold på det 4-stjerners Hotel Manzoni, inkl. halvpensjon og adgang til velvære, samt fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen eller Stavanger, og leiebil. Pris er p.p. i rom for 2.

Pust dypt, ta inn duftene av oliventrær, vingårder og solskinn som fyller den toscanske luften, og slapp av for ferien er begynt! Du bor på et 4-stjerners hotell med spafasiliteter, så la den avslappende atmosfæren og de sjarmerende landsbyene i området utgjøre den perfekte kulissen for en skjønn ferie i Italia. Med egen leiebil kjører du i eget tempo fra landsby til landsby og oppdager de naturskjønne omgivelsene.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på Hotel Manzoni****
 • Halvpensjon (frokost og 3-retters middag)
 • Fly t/r Pisa fra Ålesund, Stavanger, Bodø, Trondheim, Kristiansand, Oslo Gardermoen, Bergen eller Stavanger
 • 2,5 timers daglig adgang til velværeområde
 • 25 minutters massasje per voksen
 • Adgang til utendørs svømmebasseng (avhengig av værforhold)
 • Leiebil
Montecatini Terme

Vi kjenner Toscana som et av de vakreste stedene i Italia. Med sine kulturskatter, det verdensberømte toscanske kjøkken og det romantisk kuperte landskapet synes enhver tvil om det motsatte å bli gjort til skamme, og det er da heller ikke så underlig at området hvert år tiltrekker seg så mange besøkende. På vei til ditt hotell kjører du forbi de skjønneste vingårder og de mest sjarmerende landsbyene, hvor du med fordel kan gjøre en stopp og få en forfriskning. Du kan også ta en avstikker til kysten, hvor fine sandstrender venter på deg.

Ditt hotell ligger midt i den romantiske kurbyen, Montecatini Terme. Ønsker du å snuse rundt i byen, vil du gledes over de mange skjønne kurbadene, butikker og restauranter, som finnes her. Byen er kjent for sin fremragende vannkvalitet og sine mange termiske bad, og her finner du også det imponerende kurstedet Tettucio. Du kan gå en tur gjennom de smale gater med de små butikkene eller nyte roen i parkene. På den nordøstlige siden av byen finner du en kabelbane, som kan ta deg til toppen av Montecatini Alto – den eldste delen av byen.

Hotel Manzoni

 • Hotel
 • Montecatini Terme, Italia
Hotel

Det 4-stjerners Hotel Manzoni har 95 rom, en restaurant og et velværeområde med treningsstudio. Du får adgang til spaet 2 timer hver dag, hvor du kan bruke saunaen, tyrkisk bad, boblebad, avslapningsrom, Kneipp-bad samt aromabad. I hagen kan du hoppe i svømmebassenget, eller bare slappe av og nyte en drink. Hotellet er ideelt beliggende tett på shoppingsentere, restauranter og barer.

 • +6
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dette er et flott og komfortabelt dobbeltrom med plass til 2 personer. Her har du et eget bad med dusj eller badekar og toalett. Det er dessuten telefon, minibar, safe, aircondition, TV samt gratis WiFi.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 1,40 € per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Min.1 og maks 2 personer.
Trippeltrom: Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn (0-14 år)

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år bor gratis på hotelletog betaler full pris på flyet.
Barn 7-14 år får 50% rabatt på hotellet regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi

Parkering

Privat parkering er mulig for 10 € per dag (betales på hotellet)

Fasiliteter


Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Dette 4-stjerners hotellet ligger i den vakre byen Montecatini Terme i Toscana. Firense flyplass ligger omtrent 45 km fra byen. Montecatini er det perfekte utgangspunktet for å besøke Firense, Pisa, San Gimignano, Lucca og Siena.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret