Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Strandhotell i Dubrovnik

 • Solreiser
 • Dubrovnik
pris fra kr 3 939
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Sikre deg sol i 2017 nå! Bestill 7 eller 14 netter på Hotel Vis inkl. frokost og fly t/r fra Oslo, Bergen og Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Kroatia er blitt mer og mer populær de siste årene og på denne reisen bor du på et hyggelig hotell nær stranden, krystallklart vann og kun 15 minutter til Dubrovniks historiske bykjerne - drømmer du om sol, bad og god mat i vakre omgivelser er dette reisen for deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i dobbeltrom på Hotel Vis
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Dubrovnik fra Oslo, Bergen eller Stavanger
Ytterligere tilvalg
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Scooterleie
Solferie i Dubrovnik

En av Kroatias vakreste byer er en kombinasjon av nytt og gammelt, vakre badestrender og en UNESCO-listet bykjerne. Gå deg vill blant smale, skjeve gater og utsmykkede kirker, eller følg bymuren, 25 meter opp, rundt hele byen. Hotell Vis ligger 15 minutters bussreise fra Dubrovnik, på halvøya Lapad kjent for sine vakre steinstrender og grønne naturområder. Lapad passer perfekt for deg som ønsker deg stille og rolige omgivelser.

Hotel Vis

 • Hotel
 • Dubrovnik, Kroatia
Hotel Vis

Hotel Vis ligger ved en privat sandstrand ett minutts gange fra hotellet, ca 15 minutter med buss fra Dubrovniks historiske sentrum. Hotellet har en restaurant som serverer dalmatiske, internasjonelle og vegetariske retter samt en aperitiffbar. Det finnes til og med en terrasse der du kan nyte en god middag med vakker utsikt over Elafitøyene. Hotellet hjelper gjerne til å arrangere bilutleie, byturer og dykking om du så ønsker. Ved Lapad Bay har du også tilgang på mange kaféer, restauranter og barer.

 • +2
Les mer
Hotel Vis DR Park View

Dobbeltrom med parkutsikt

2 personer | Rom

Dobbeltrom med parkutsikt har airconditon, satelitt-TV, balkong med utsikt over parken, gratis WiFi samt eget bad.

room w. sea view

Dobbeltrom med havutsikt

2 personer | Rom

Dobbeltrom med havutsikt har airconditon, satelitt-TV, balkong med utsikt over parken, gratis WiFi samt eget bad.

Lapads strender

Få i deg varmen etter en lang vinter - i Dubrovnik ligger middeltemperaturen på over 15°C fra april og på behaglige 22-25°C fra mai til september. Med andre ord er dager på stranden noe som står på planen. Her er strendene vi anbefaler:

 • Lapad Beach - det største strandområdet som kantes av restauranter, kaféer og barer.
 • Banje Beach - en vakker stenstrand i nærheten av Gamlebyen. En del av stranden er avgiftsbelagt.
 • Babin Kuk - den mest populære stranden i Dubrovnik som ligger i et rolig og stille område. Kom før kl. 11:00 om du vil få plass.
 • Dubrava Beach - enda en vakker stenstrand som ligger lengre bort enn Babin Kuk og derfor har færre besøkere.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-11 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

Gratis WiFi.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom


Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Scooterleie

Scooter koster ca. 40 EUR per natt per dag. Leietiden kan utvides på stedet.

Beliggenhet

Hotellet ligger 15 min. fra Dubrovnik, og ca. 25 km fra flyplassen. Det går en flyplass til Dubrovnik sentrum, deretter er det kun 15 min til hotellet ditt med en buss, men det er lettest å legge til transport i bestillingen, arrangert av hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret