Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Gresk øyhopping: Athen, Poros & Hydra

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Hellas
4 Vurderinger
pris fra kr 7 169
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Aten, Poros og Hydra: Overnatting på 3 forskjellige hoteller. Inkl. frokost, fly t/r!

De greske øyene er kjent for sin vakre natur, idyllisk arkitektur og sjarmerende kultur. Nå er det på tide å oppdage de hemmelige øyene i det greske øyriket. Denne reisen tar deg med til historiske Aten, pittoreske Poros og den lille, bilfrie øyen Hydra. Bli kjent med det sjarmerende greske livet: opplev markedene i Aten, len deg tilbake og nyt sjøluften på fergene, og kos deg i den søte, rolige og herlige øyatmosfæren.

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Best Western Candia Hotel (eller lignende) in Aten (første natten og de to siste)
 • 2 netter på Manessis Hotel (eller New Aegli Hotel) på Poros
 • 2 netter på Hydroussa Hotel (eller Nereids Hotel) på Hydra
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Aten (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Alle båtreiser og transport
 • Havneskatt
Reiseruten: Aten-Poros-Hydra-Aten

Reisen begynner i kulturelle Aten, hvor du tilbringer din første natt. Dagen etter vil du bli hentet på hotellet og kjørt til Piraeus Kai, hvor en hyggelig ferge venter klart for å ta deg med videre til den pittoreske øyen Poros. Etter 2 netter på Poros, kan du igjen stige ombord i en ferge som seiler deg videre til den idylliske, bilfrie øyen Hydra. Her vil du tilbringe 2 netter før en ferge igjen tar deg med tilbake til hyggelige Aten. Etter 2 netter i Aten vil du blir kjørt tilbake til flyplassen hvor flyet står klart for å ta deg med tilbake til Norge.

 1. Dag 1: Velkommen til Aten

  Etter ankomst i Aten, vil du bli hentet på flyplassen og du kan etter en kort kjøretur sjekke inn på din første base. Aten er en spennende storby og et sted å forelske seg i. Gled deg over antikkens Hellas og spesielt Akropolis med sitt praktfulle Parthenon tempel. Spaser opp til toppen, nyt en spektakulær utsikt over hovedstaden og ta inn synet av dette mesterverket som ble bygget for over 2000 siden. For utenom sine ekstraordinære, historiske severdigheter, er Aten en fascinerende by å utforske; gå deg vil mellom markedene på plaka, unn deg et ekte gresk måltid på en tradisjonell taverna og nyt den fargerike kulturen som romer over byen. Dagen etter vil du bli hentet på hotellet, og kjørt til Pireaus kai, hvor du stiger ombord fergen til vakre Poros.

  DO NOT USE

  Best Western Candia eller lignende

  9 Vurderinger
  • Hotel
  • Hellas, Hellas
  DO NOT USE

  Dette stilfulle hotellet ligger i fine sentrumsnære omgivelser. I løpet av sommeren, kan gjester slappe av ved det lille svømmebassenget og har utsikt mot flere av Athens historiske severdigheter. Hotellet ligger innen gangasvstand fra National Archaeological Museum. Hotellet ligger mellom 2 metrostasjoner (Larissis og Metaxourgeio) og ovenfor Central Railway Station.

  Rom: The Best Western Candia Hotel tilbyr komfortable rom i nær tilgang til noen av Athens beste severdigheter. Rommene har aircondition, gratis WiFi, en mini- kjøleskap og en flatskjerm-TV. Noen rom har utsikt over Akropolis.

  Les mer
 2. Dag 2 & 3: Pittoreske Poros

  På Dag 2 står du tidlig opp, klar for oppleve det greske øyriket. Du blir kjørt til Piraeus, hvor du kan gå ombord i fergen som tar deg med videre til Poros kl. 07:25. Du ankommer Poros ca kl 11:25, sørg for å stå på dekk for en fantastisk utsikt over øyen ved ankomst. Uimotståelige Poros byr på en 42 km lang, glitrende kystlinje, prydet av strender med krystallklart vann, frodige furutrær, forfriskende sitrontrær og grønne olivenlunder. I tillegg finner du en en livlig havn, utsmykket med butikker, koselige kafeer og restauranter satt i pittoresk middelhavsarkitektur mellom idylliske, brosteinsbelagte gater.

  Room

  Manessi Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Poros, Hellas
  Room

  Midt i havnen og rett under klokketårnet på Poros finner du dette elegante hotellet, som er innredet i nyklassisistisk stil. Hotellet byr på fantastisk utsikt over stranden og havnen og er også utstyrt med spiseplass, terrasse, bar og 24-timers resepsjon. På hotellet benytte gratis bruk av WiFi. Rom: De komfortable rommene har satellitt-TV, betal-TV, en (liten) kjøleskap, safe, air condition og eget bad.

  Les mer
 3. Dag 4 & 5: Perlen i Egerhavet: Hydra

  Hydra er virkelig perlen av Saroniabukta og kanskje Hellas mest skjulte og bevarte skatt. Øyen står alene blant andre greske øyer som helt motorfri. Øyen har nemlig ingen biler, motorsykler eller scootere. På denne idylliske perlen finnes det bare noen få marmor og brosteinsbelagte gater, esler, steiner, strender og havet. Berømte kunstnere som Brice Marden, Nikos Chatzikyriakos-Ghikas har latt inspirere av øyens vakre gater og natur og legenden, Leonard Cohen forelsket seg i stedet. I tillegg til øyas utsøkt bevarte steinarkitektur, landlige stier og klare vann, finner du et koselig havneliv langs kaien. Her er esler det viktigste middel for tungtransport og sammen med den rustikke arkitekturen og de lokale fiskerne gir de Hydra en helt unik sjarm, du ikke kan finne finne noen andre steder i verden.

  Room

  Hydroussa Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Hellas, Hellas
  Room

  Hydroussa Hotel ligger i et renovert herskapshus, kun 100 meter fra havnen i Hydra. Idyllisk satt i en gårdsplass, og er omgitt av sitrontrær. I tillegg til hotellets fantastiske utseende, tilbyr de gratis Wi-Fi, en felles stue og spisestue. Rom: Rommene er elegant innredet og har eget bad, air condition, TV og telefon (direktelinje).

  Les mer
 4. Dag 6 - 8: Tilbake til Aten

  På dag 6 forlater du Hydra og går ombord på fergen som går kl 14:15 tilbake til Aten. Etter to rolige netter på Hydra, vil du nå tilbringe den siste delen av turen i livlige Aten. Etter en flott fergetur, ankommer du Aten rundt 19:45, det perfekte tidpunktet for et deilig gresk måltid på en av de koselige restaurantene i hotellets hyggelige område. De neste 2 dagene kan du bruke på å utforske den fantastiske, greske hovedstaden. Dag 8 markerer enden på det greske eventyret for denne gang, og du vil bli kjørt til flyplassen, komplett med de vakreste minnene fra en helt utrolig reise.

  DO NOT USE

  Best Western Candia

  9 Vurderinger
  • Hotel
  • Hellas, Hellas
  DO NOT USE

  Dette stilfulle hotellet ligger i fine sentrumsnære omgivelser. I løpet av sommeren, kan gjester slappe av ved det lille svømmebassenget og har utsikt mot flere av Athens historiske severdigheter. Hotellet ligger innen gangasvstand fra National Archaeological Museum. Hotellet ligger mellom 2 metrostasjoner (Larissis og Metaxourgeio) og ovenfor Central Railway Station.

  Rom: The Best Western Candia Hotel tilbyr komfortable rom i nær tilgang til noen av Athens beste severdigheter. Rommene har aircondition, gratis WiFi, en mini- kjøleskap og en flatskjerm-TV. Noen rom har utsikt over Akropolis.

  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tranport fra Hydra havn til hotellet (ettersom øyen er helt bilfri)
 • Turistskatt fra €3 per rom per natt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år får 75% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fergebilletter

Fergebillettene kan hentes i hotellresepsjonen i Aten

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret