Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Gresk øyhopping: Athen, Poros & Hydra

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Hellas
4 Vurderinger
pris fra kr 7 869
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Aten, Poros og Hydra: Overnatting på 3 forskjellige hoteller. Inkl. frokost, fly t/r!

De greske øyene er kjent for sin vakre natur, idyllisk arkitektur og sjarmerende kultur. Nå er det på tide å oppdage de hemmelige øyene i det greske øyriket. Denne reisen tar deg med til historiske Aten, pittoreske Poros og den lille, bilfrie øyen Hydra. Bli kjent med det sjarmerende greske livet: opplev markedene i Aten, len deg tilbake og nyt sjøluften på fergene, og kos deg i den søte, rolige og herlige øyatmosfæren.

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Best Western Candia Hotel (eller lignende) in Aten (første natten og de to siste)
 • 2 netter på Manessis Hotel (eller New Aegli Hotel) på Poros
 • 2 netter på Hydroussa Hotel (eller Nereids Hotel) på Hydra
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Aten (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Alle båtreiser og transport
 • Havneskatt
Reiseruten: Aten-Poros-Hydra-Aten

Reisen begynner i kulturelle Aten, hvor du tilbringer din første natt. Dagen etter vil du bli hentet på hotellet og kjørt til Piraeus Kai, hvor en hyggelig ferge venter klart for å ta deg med videre til den pittoreske øyen Poros. Etter 2 netter på Poros, kan du igjen stige ombord i en ferge som seiler deg videre til den idylliske, bilfrie øyen Hydra. Her vil du tilbringe 2 netter før en ferge igjen tar deg med tilbake til hyggelige Aten. Etter 2 netter i Aten vil du blir kjørt tilbake til flyplassen hvor flyet står klart for å ta deg med tilbake til Norge.

Reiserute

Dag 1: Velkommen til Aten

Etter ankomst i Aten, vil du bli hentet på flyplassen og du kan etter en kort kjøretur sjekke inn på din første base. Aten er en spennende storby og et sted å forelske seg i. Gled deg over antikkens Hellas og spesielt Akropolis med sitt praktfulle Parthenon tempel. Spaser opp til toppen, nyt en … Les mer

Greece  eller lignende

Dag 2 & 3: Pittoreske Poros

På Dag 2 står du tidlig opp, klar for oppleve det greske øyriket. Du blir kjørt til Piraeus, hvor du kan gå ombord i fergen som tar deg med videre til Poros kl. 07:25. Du ankommer Poros ca kl 11:25, sørg for å stå på dekk for en fantastisk utsikt over øyen ved ankomst. Uimotståelige Poros byr på… Les mer

The Manessi Hotel  eller lignende

Dag 4 & 5: Perlen i Egerhavet: Hydra

Hydra er virkelig perlen av Saroniabukta og kanskje Hellas mest skjulte og bevarte skatt. Øyen står alene blant andre greske øyer som helt motorfri. Øyen har nemlig ingen biler, motorsykler eller scootere. På denne idylliske perlen finnes det bare noen få marmor og brosteinsbelagte gater, esler,… Les mer

Hydroussa Hotel Hydra  eller lignende

Dag 6 - 8: Tilbake til Aten

På dag 6 forlater du Hydra og går ombord på fergen som går kl 14:15 tilbake til Aten. Etter to rolige netter på Hydra, vil du nå tilbringe den siste delen av turen i livlige Aten. Etter en flott fergetur, ankommer du Aten rundt 19:45, det perfekte tidpunktet for et deilig gresk måltid på en av d… Les mer

Greece
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tranport fra Hydra havn til hotellet (ettersom øyen er helt bilfri)
 • Turistskatt fra €3 per rom per natt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år får 75% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fergebilletter

Fergebillettene kan hentes i hotellresepsjonen i Aten

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret