Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Ferie på Litauens riviera

 • Solreiser
 • Palanga
pris fra kr 1 799
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Finn din nye feriefavoritt i Litauen! Bo 3, 4 eller 5 netter på et 4-stjerners leilighetskompleks ved kysten i Palanga med frokost og fly t/r.

Dramatiske himler som speiler seg i havet og atmosfærisk natur. Oppdag Litauens kystperle Palanga! Litauen er et nærmest uoppdaget paradis og den idylliske kystlinjen kan måle seg med våre favorittdestinasjoner i sørligere strøk. De gylne, lange strendene strekker seg så langt øyet kan se i dette naturidylliske landet. Gled deg til en ferie ved Palanga.

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 5 netter i studioleilighet på Amberton Green Apartments Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Palanga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Fri tilgang til spa om morgenen
Ytterligere tilvalg
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Palanga- ditt nye ferieparadis

Vi nordmenn er glade i våre Sydenreiser til alle årstider! Vårt nye reisemål er riktignok ikke i sydlige strøk, men ligger vakkert til ved kysten ved uoppdagede Palanga i Litauen. Dette området skinner på alle årstider. Enten det er vinterdager i parkene, gylne trær i høstsolen, blomstrende landskap på våren eller grønne enger på sommeren. Vandre på sanddynene ned mot havet, føl havbrisen i håret og kjenn solen varme på en tur på stranden. Solnedgangen nyter du med utsikt mot havet som forsvinner i horisonten - velkommen til vakre Litauen på din neste ferie.

Amberton Green Apartments

 • Hotel
 • Palanga, Litauen
Swimmingpool

Amberton Green Apartments ligger ved siden av det mest kjente symbolet i Palanga, Jomfru Marias kirke, kun 700 meter fra stranden og noen minutters gange fra kystbyens sentrum. Fra hotellvinduet ditt ser du Raze-elven. Komplekset har et boblebad, en sauna og et dampbad, samt et utendørs hot tub. Her kan du leie sykler når du vil utforske kystbyen, snakke med en turoperatør hvis du vil bestille utflukter, og komplekset har også en lekeplass for barna. Du finner et massasjerom med skjønnhetsbehandlinger, med organiske pleieprodukter fra Provence. I restauranten får du servert en rikelig frokost, samt en lekker middag hvis du skulle ønske å slappe av på hotellet.

 • +-4
Les mer
Deluxe apartment

Deluxe leilighet

En Deluxe leilighet er 36 m2 og har plass til opptil 4 personer. Den har et separat soverom, et kjøkken med oppvaskmaskin, vannkoker og mikrobølgeovn, en stue med et kaffebord, en sovesofa med plass til 2 personer, flatskjerm-TV, en balkong samt et bad med dusj eller badekar. I det andre rommet finner du en dobbeltseng og et romslig garderobeskap. Leilighetene har aircondition, safe, telefon, hårtørker og mer. Gratis WiFi er tilgjengelig i hele komplekset, inkludert i din leilighet.

Studio

Studio

Leilighetene ved Amberton har et varmt og koselig interiør med naturlig tregulv og sjokokoladefarger, som passer perfekt med pastellfargen cafe au lait. Standard Studioet er 26 m2 og har plass til 3 personer. Den har et moderne kjøkken utstyrt med vaskemaskin, mikrobølgeovn og vannkoker. I stuen finner du et bord og sofaseng med plass til 2 personer samt en flatskjerm-TV. Alle studioene har en balkong og et bad med dusj. Studioet er også utstyrt med aircondition, en safe, telefon og hårføner. WiFi er også tilgjengelig gratis i hele leilighetskomplekset.

Dette bør du se i Palanga:

Frodige parker, lange strender og flotte solnedganger - det er Palanga:

 • Birutes Kalnas- Sanddynen ligger i den nordlige delen av Amber Museum Park, og har vært markert på kart allerede fra 1700-tallet som den høyeste på Palangas kystlinje. Navnet peker til en romantisk legende om prestinnen Birute, konen til hertugen Kestutis. I denne store grønne parken finner du en fantastisk utsikt til Østersjøen og den idylliske kysten, samt et hyggelig sted å tilbringe en dag i parken.
 • Amber Museum - ble grunnlagt i 1963 og er den tidligere bolig til jarm Feliksas, og ligger midt i parken. Her kan du se nærmere 4.500 ravstener.
 • J. Basanaviciaus gaten er hovedgaten eller boulevarden i byen. Her finner du mange kafeer, restauranter og underholdning, og denne gaten leder deg også mot Sea Bridge.
 • Sea Bridge er kanskje det Palanga er mest kjent for. Fra kaien ser du sanddynene, strendene og den uendelige Østersjøen i horisonten - dette er stedet for en perfekt solnedgang.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger 150 meter fra hovedgaten og 6.5 km fra flyplassen. Du kan ta flybuss 100 til Palanga sentrum og gå til hotellet derifra, legge til transport i bestillingen eller ta en taxi.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret