Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Ferie på Litauens riviera

Solreiser 4 netter Palanga

per person fra kr 1 819
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Finn din nye feriefavoritt i Litauen! Bo 3, 4 eller 5 netter på et 4-stjerners leilighetskompleks ved kysten i Palanga. Frokost og fly t/r fra Oslo, Bergen eller Trondheim er også inkludert. Pris er p.p. i rom for 2.

Dramatiske himler som speiler seg i havet og atmosfærisk natur. Oppdag Litauens kystperle Palanga! Litauen er et nærmest uoppdaget paradis og den idylliske kystlinjen kan måle seg med våre favorittdestinasjoner i sørligere strøk. De gylne, lange strendene strekker seg så langt øyet kan se i dette naturidylliske landet. Gled deg til en ferie ved Palanga.

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4 eller 5 netter i studioleilighet på Amberton Green Apartments Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Palanga fra Oslo, Bergen eller Trondheim
 • Fri tilgang til spa om morgenen
Ytterligere tilvalg
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Palanga- ditt nye ferieparadis

Vi nordmenn er glade i våre Sydenreiser til alle årstider! Vårt nye reisemål er riktignok ikke i sydlige strøk, men ligger vakkert til ved kysten ved uoppdagede Palanga i Litauen. Dette område skinner på alle årstider. Enten det er vinterdager i parkene, gylne trær i høstsolen, blomstrende landskap på våren eller grønne enger på sommeren. Vandre på sanddynene ned mot havet, føl havbrisen i håret og kjenn solen varme på en tur på stranden. Solnedgangen nyter du med utsikt mot havet som forsvinner i horisonten - velkommen til vakre Litauen denne på din neste ferie.

Amberton Green Apartments

(9 anmeldelser)
Hotel Palanga, Litauen
Swimmingpool

Amberton Green Apartments ligger ved siden av det mest kjente symbolet i Palanga, Jomfru Marias kirke, kun 700 meter fra stranden og noen minutters gange fra kystbyens sentrum. Fra hotellvinduet ditt ser du Raze-elven. Komplekset har et boblebad, en sauna og et dampbad, samt et utendørs hot tub. Her kan du leie sykler når du vil utforske kystbyen, snakke med en turoperatør hvis du vil bestille utflukter, og komplekset har også en lekeplass for barna. Du finner et massasjerom med skjønnhetsbehandlinger, med organiske pleieprodukter fra Provence. I restauranten får du servert en rikelig frokost, samt en lekker middag hvis du skulle ønske å slappe av på hotellet.

Les mer
Deluxe apartment

Deluxe leilighet

4 personer | Leilighet

En Deluxe leilighet er 36 m2 og har plass til opptil 4 personer. Den har et separat soverom, et kjøkken med oppvaskmaskin, vannkoker og mikrobølgeovn, en stue med et kaffebord, en sovesofa med plass til 2 personer, flatskjerm-TV, en balkong samt et bad med dusj eller badekar. I det andre rommet finner du en dobbeltseng og et romslig garderobeskap. Leilighetene har aircondition, safe, telefon, hårtørker og mer. Gratis WiFi er tilgjengelig i hele komplekset, inkludert i din leilighet.

Studio

Studio

4 personer | Studio

Leilighetene ved Amberton har et varmt og koselig interiør med naturlig tregulv og sjokokoladefarger, som passer perfekt med pastellfargen cafe au lait. Standard Studioet er 26 m2 og har plass til 3 personer. Den har et moderne kjøkken utstyrt med vaskemaskin, mikrobølgeovn og vannkoker. I stuen finner du et bord og sofaseng med plass til 2 personer samt en flatskjerm-TV. Alle studioene har en balkong og et bad med dusj. Studioet er også utstyrt med aircondition, en safe, telefon og hårføner. WiFi er også tilgjengelig gratis i hele leilighetskomplekset.

Dette bør du se i Palanga:

Frodige parker, lange strender og solnedganger som forsvinner i horisonten - det er Palanga:

 • Birutes Kalnas- Sanddynen ligger i den nordlige delen av Amber Museum Park, og har vært markert på kart allerede fra 1700-tallet som den høyeste på Palangas kystlinje. Navnet peker til en romantisk legende om prestinnen Birute, konen til hertugen Kestutis. I denne store grønne parken finner du en fantastisk utsikt til Det baltiske hav og den idylliske kysten, samt et hyggelig sted å tilbringe en dag i parken.
 • Amber Museum - ble grunnlagt i 1963 og er den tidligere bolig til jarm Feliksas, og ligger midt i parken. Her kan du se nærmere 4.500 ravstener.
 • J. Basanaviciaus gaten er hovedgaten eller boulevarden i byen. Her finner du mange kafeer, restauranter og underholdning, og denne gaten leder deg også mot Sea Bridge.
 • Sea Bridge er kanskje det Palanga er mest kjent for. Fra kaien ser du sanddynene, strendene og det uendelige baltiske havet i horisonten - dette er stedet for en perfekt solnedgang.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass (kan legges til ved bestilling)
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger 150 meter fra hovedgaten og 6.5 km fra flyplassen. Du kan ta flybuss 100 til Palanga sentrum og gå til hotellet derifra, legge til transport i bestillingen eller ta en taxi.