• Fly inkludert
  • Overnatting inkludert

Utforsk Baltikums fargerike skjønnhet

Storbyferie 2, 3 eller 4 netter Tallinn

per person fra kr 2 029
basert på 2 personer

Opplev skjønnheten av Tallinn! Fly t/r, bo 2, 3 eller 4 netter på PK Illmarine Hotel med frokost. Pris er p.p. i rom for 2.

Det er på høy tid å besøke den estlandske hovedstaden! Tallinns magiske blanding av moderne og middelaldersk arkitektur, sjarmen til en småby og den livlige atmosfæren til en storby, fra det tradisjonelle til det utrahippe - er het fantastisk! La deg trollbinde av kule kafeer, stilige gater, eventyrlige kirker, slott fra barokken, koselige trehus og majestetiske torg.

Tilbudet inkluderer:
  • 2, 3 eller 4 netter på PK Ilmarine Hotel Tallinn
  • Frokost hver morgen
  • Fly (t/r) (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
  • Velkomstdrink
  • Fri tilgang til hotellets treningsstudio
Tallinn

I det historiske og middelalderske hjertet av byen ligger åsen Toompea, som er fylt av brosteinskledde gater, eventyrlige hus og smale smug fra Middelalderen. Den nedre delen av byen er omringet av den nydelige historiske bymuren, der du også finner flotte parker for en gåtur i idylliske omgivelser. Gamlebyen har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1997, og er i dag vakrere og bedre vedlikeholdt enn noensinne. Shoppingmulighetene er også mange i denne byen hvor de bredeste gatene er gjort om til fasjonable shoppinggater à la Champs Élysées i Paris.

PK Ilmarine Hotel

Hotel Tallinn, Estland
Ilmarine Hotel Tallinn

PK Ilmarine Hotel er et sjarmerende hotell som tilbyr 105 rom midt i Tallinns gamleby. På hotellet finner du restauranten Wiegand hvor du kan nyte et bedre måltid laget av ferske råvarer. I restauranten får du med dette tilbudet 20% rabatt på a la carte menyen og 3 flasker vin for prisen av 2 så etter en lang dag med sightseeing kan du nyte et herremåltid og et herlig glass vin. Du har også mulighet til å ta en frisk cocktail i den koselige baren. Som gjest på PK Ilmarine kan du benytte deg av treningsstudioet eller unne deg selv en behandling på Beauty Salon Angel's Rose (mot en ekstra kostnad).

  • +7
Les mer
PK Ilmarine Room Tallinn

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du blir innlosjert på et 19 m2 stort hotellrom som er smakfullt innredet med klassiske møbler og lyse farger. Rommet er utstyrt med en dobbelseng eller to enkeltsenger, et skrivebord, lenestol, samt eget bad med hårføner. På rommet har du også gratis WiFi-tilkobling.

Velg en avreisedato
Ekskludert
  • Reise og/eller kanselleringsforsikring
  • Eventuell turistskatt
  • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Personopplysninger

Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

PK Ilmarine er et sjarmerende hotell i Tallins gamleby. Herfra er du kun få minutter unna fergeterminalen, togstasjonen og byens shoppingområde.