• Fly inkludert
  • Overnatting inkludert

Weekend i fantastiske Tallinn

Storbyferie 2, 3 eller 4 netter Tallinn

per person fra kr 1 629
basert på 2 personer

Bli med til historiske Tallinn. Fly (t/r) fra Oslo Gardermoen, Bergen eller Stavanger og bo 2, 3 eller 4 netter på et sentralt, firestjerners hotell inkl. frokost og mer. Pris er p.p. i rom for 2.

Tallinn har blitt en favoritt blant nordmenn som ønsker seg en trivelig ferieopplevelse uten å tømme lommeboken. Her kan du fylle dagene med sightseeing, spennende restaurantopplevelser og ikke minst rimelig shopping. Ta med en god venn og dra på storbytur til Estlands vakre hovedstad i vår.

Tilbudet inkluderer:
  • 2, 3 eller 4 netter på PK Ilmarine Hotel Tallinn
  • Frokost hver morgen
  • Fly (t/r) Tallinn fra Oslo Gardermoen, Bergen og Stavanger
  • Velkomstdrink
  • Fri tilgang til hotellets treningsstudio
Tallinn

Øst for Norge, vest for Russland. Med en unik geografisk beliggenhet er Tallinn en destinasjon som byr på spennende kontraster og flotte severdigheter. Reis tilbake i tid til en sjarmerende estisk landsby fra 1700-tallet ved Estonian Open Air Museum, hvor du kan boltre deg blant historiske vindmøller, smake på tradisjonelle matretter og få med deg hjem et autentisk stykke håndverk. For å oppleve litt ekte byhistorie skal du ikke lete lenge. Tallinns gamleby er nesten et museum i seg selv, og her finner du historiske juveler fra både Hansaforbundet og Dominikanerordenen.

Visste du også at du finner spor etter skandinavisk innflytelse i denne byen? Tar du en nærmere titt på Tallinns våpenskjold kjenner du igjen det hvite korset mot den røde bakgrunnen fra flagget til vår danske nabo i sør. Det var nemlig her Danmark hentet inspirasjon til sitt eget flaggdesign etter slaget ved Toompea i år 1219. Pass også på å få med deg byens ikoniske 1100-talls byggverk Oleviste kirik, eller St. Olavs kirke, som er viet til selveste Olav den hellige.

PK Ilmarine Hotel

Hotel Tallinn, Estland
Ilmarine Hotel Tallinn

PK Ilmarine Hotel er et sjarmerende hotell som tilbyr 105 rom midt i Tallinns gamleby. På hotellet finner du restauranten Wiegand hvor du kan nyte et bedre måltid laget av ferske råvarer. I restauranten får du med dette tilbudet 20% rabatt på a la carte menyen og 3 flasker vin for prisen av 2 så etter en lang dag med sightseeing kan du nyte et herremåltid og et herlig glass vin. Du har også mulighet til å ta en frisk cocktail i den koselige baren. Som gjest på PK Ilmarine kan du benytte deg av treningsstudioet eller unne deg selv en behandling på Beauty Salon Angel's Rose (mot en ekstra kostnad).

Les mer
PK Ilmarine Room Tallinn

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du blir innlosjert på et 19 m2 stort hotellrom som er smakfullt innredet med klassiske møbler og lyse farger. Rommet er utstyrt med en dobbelseng eller to enkeltsenger, et skrivebord, lenestol, samt eget bad med hårføner. På rommet har du også gratis WiFi-tilkobling.

TravelBirds tips!
  • Tallinn blomsterfestival finner sted fra 26. mai til 25. august i 2017. Den tradisjonelle festivalen tar plass på Towers’ square og har blomsterdekorasjoner fra både lokal og internasjonale landskapsdesignere. I tillegg til blomstene arrangeres det også konserter og diverse andre arrangementer.
Ekskludert
  • Reise og/eller kanselleringsforsikring
  • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Personopplysninger

Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

PK Ilmarine er et sjarmerende hotell i Tallins gamleby. Herfra er du kun få minutter unna fergeterminalen, togstasjonen og byens shoppingområde.

PK Ilmarine Hotel****
PK Ilmarine Hotel
Põhja puiestee 21b
10415 Tallinn
Estland