Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Forelsk deg i Tallinn

 • Storbyferie
 • Tallinn
pris fra kr 3 409
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev skjønnheten av Tallinn! Fly t/r, bo 2, 3 eller 4 netter på PK Illmarine Hotel med frokost.

Det er på høy tid å besøke den estlandske hovedstaden! Tallinns magiske blanding av moderne og middelaldersk arkitektur, sjarmen til en småby og den livlige atmosfæren til en storby, fra det tradisjonelle til det utrahippe - er het fantastisk! La deg trollbinde av kule kafeer, stilige gater, eventyrlige kirker, slott fra barokken, koselige trehus og majestetiske torg.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på PK Ilmarine Hotel Tallinn
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Tallinn (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Velkomstdrink
 • Fri tilgang til hotellets treningsstudio
Tallinn

I det historiske og middelalderske hjertet av byen ligger åsen Toompea, som er fylt av brosteinskledde gater, eventyrlige hus og smale smug fra Middelalderen. Den nedre delen av byen er omringet av den nydelige historiske bymuren, der du også finner flotte parker for en gåtur i idylliske omgivelser. Gamlebyen har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1997, og er i dag vakrere og bedre vedlikeholdt enn noensinne. Shoppingmulighetene er også mange i denne byen hvor de bredeste gatene er gjort om til fasjonable shoppinggater.

PK Ilmarine Hotel

 • Hotel
 • Tallinn, Estland
Ilmarine Hotel Tallinn

PK Ilmarine Hotel er et sjarmerende hotell som tilbyr 105 rom midt i Tallinns gamleby. På hotellet finner du restauranten Wiegand hvor du kan nyte et bedre måltid laget av ferske råvarer. I restauranten får du med dette tilbudet 20% rabatt på a la carte menyen og 3 flasker vin for prisen av 2 så etter en lang dag med sightseeing kan du nyte et herremåltid og et herlig glass vin. Du har også mulighet til å ta en frisk cocktail i den koselige baren. Som gjest på PK Ilmarine kan du benytte deg av treningsstudioet eller unne deg selv en behandling på Beauty Salon Angel's Rose (mot en ekstra kostnad).

 • +7
Les mer
Bedroom - PK Ilmarine Room Tallinn

Dobbeltrom

Du blir innlosjert på et 19 m2 stort hotellrom som er smakfullt innredet med klassiske møbler og lyse farger. Rommet er utstyrt med en dobbelseng eller to enkeltsenger, et skrivebord, lenestol, samt eget bad med hårføner. På rommet har du også gratis WiFi-tilkobling.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom
Maks 1 person i et Enkeltrom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

PK Ilmarine er et sjarmerende hotell i Tallins gamleby. Herfra er du kun få minutter unna fergeterminalen, togstasjonen og byens shoppingområde.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret