Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Storbyferie i vakre Tallinn

 • Storbyferie
 • Tallinn
pris fra kr 1 879
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Reis på bytur til Tallinn: 2, 3 eller 4 netter med frokost, én flaske musserende vin, samt fly t/r.

Opplev Tallinns magiske blanding av moderne og middelaldersk arkitektur, sjarmen til en småby og den livlige atmosfæren til en storby, og la deg trollbinde av eventyrlige kirker, slott fra barokken, koselige trehus og majestetiske torg.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Hotel L'Ermitage Tallinn
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Tallinn (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 1 flaske musserende vin

Hotel L'Ermitage Tallinn

 • Hotel
 • Tallinn, Estland
hotel

Hotellet har en fantastisk beliggenhet sentralt i Tallinn, kun minutter unna byens historiske sentrum og grønne lunger. Hotellet er moderne og holder høy standard hvor det er tatt hensyn til hver minste detalj. Bygningen er lett gjenkjennelig med sitt unike eksteriør bekledd i kobber. Ved hotellet finner du en velværeavdeling med sauna og jacuzzi, en restaurant som serverer internasjonale retter og en stilfull lobbybar.

 • +7
Les mer
room1

Dobbeltrom

Du sjekker inn på et romslig dobbeltrom med en stor og myk seng og fullt utstyrt med eget bad, gratis WiFi, minibar og safe.

TravelBirds Tips!

 • Von Krahl - Midt i gamlebyen finner du en svært populær café/bar/teater/club/restaurant med en trivelig atmosfære litt utenom det vanlige.
 • Kohtu utsiktspunkt-Dette utsiktspunktet ligger også i gamlebyen og gir deg sjansen til å se byen ovenfra uten å måtte gå opp smale trapper. Reiser du utenom sommeren slipper du sommerens turisthorder.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet har en fantastisk beliggenhet sentralt i Tallinn, kun minutter unna byens historiske sentrum. Fra flyplassen til hotellet tar det ca. 15 minutter med bil.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret