• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Storbyferie i pittoreske Tallinn

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Tallinn
pris fra kr 1 499
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Reis på bytur til Tallinn: Fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen, Trondheim eller Stavanger og 2, 3 eller 4 netter med frokost + 1 musserende vin.

Opplev Tallinns magiske blanding av moderne og middelaldersk arkitektur, sjarmen til en småby og den livlige atmosfæren til en storby, og la deg trollbinde av eventyrlige kirker, slott fra barokken, koselige trehus og majestetiske torg.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Hotel L'Ermitage Tallinn
 • Frokost hver morgen
 • Fly (t/r) Tallinn (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 1 flaske muusserende vin
Litt om Tallinn

I det historiske og middelalderske hjertet av byen ligger åsen Toompea, som er fylt av brosteinskledde gater, eventyrlige hus og smale smug fra Middelalderen. Den nedre delen av byen er omringet av den nydelige historiske bymuren, der du også finner flotte parker for en gåtur i idylliske omgivelser. Gamlebyen har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1997, og er i dag vakrere og bedre vedlikeholdt enn noensinne. Shoppingmulighetene er også mange i denne byen hvor de bredeste gatene er gjort om til fasjonable shoppinggater à la Champs Élysées i Paris.

Hotel L'Ermitage Tallinn

 • Hotel
 • Tallinn, Estland
hotel

Hotellet har en fantastisk beliggenhet sentralt i Tallinn, kun minutter unna byens historiske sentrum og grønne lunger. Hotellet er moderne og holder høy standard hvor det er tatt hensyn til hver minste detalj. Bygningen er lett gjenkjennelig med sitt unike eksteriør bekledd i kobber. Ved hotellet finner du en velværeavdeling med sauna og jacuzzi, en restaurant som serverer internasjonale retter og en stilfull lobbybar.

 • +7
Les mer
room1

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du sjekker inn på et romslig dobbeltrom med en stor og myk seng og fullt utstyrt med eget bad, gratis WiFi, minibar og safe.

Vi anbefaler

 • Von Krahl - Midt i gamlebyen finner du en svært populær café/bar/teater/club/restaurant med en trivelig atmosfære litt utenom det vanlige.
 • Kohtu utsiktspunkt-Dette utsiktspunktet ligger også i gamlebyen og gir deg sjansen til å se byen ovenfra uten å måtte gå opp smale trapper. Reiser du utenom sommeren slipper du sommerens turisthorder.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00 - 22:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn eller 1 voksen i ekstraseng per rom.

Barnerabatt

Barn vil få en rabatt, se den endelige sluttsummen på bestillingssiden. Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Personopplysninger

Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet har en fantastisk beliggenhet sentralt i Tallinn, kun minutter unna byens historiske sentrum. Fra flyplassen til hotellet tar det ca. 15 minutter med bil.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret