Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Strandparadiset Lloret de Mar

 • Solreiser
 • Lloret de Mar
9 Vurderinger
pris fra kr 3 559
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med til solrike Costa Brava. Du bor på et flott hotell inkludert halvpensjon og fly t/r Barcelona.

Sikre din neste solferie til knallpris og unn deg 7 eller 14 netter på solrike Costa Brava. Hotellet ligger midt i det sjarmerende sentrumet av Lloret de Mar, nærme livlige gater med søte butikker og koselige barer. Du har fri tilgang til basseng og boblebad. Halvpensjon er inkludert og hotellet ligger i tillegg bare en kort gåtur fra den glitrende stranden!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i dobbeltrom på Hotel La Palmera & Spa
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fri tilgang til basseng og boblebad
 • Velkomstdrink
Lloret de Mar, Costa Brava

Lloret de Mar er en sjarmerende by på Costa Brava i Catalonia-regionen. Byen er kjent for sine vakre middelhavsstrender og fantastisk catalanske delikatesser. I tillegg tilbyr stedet et livlig gateliv og spennende, middelalderske bygninger som det vakre middelalder slottet Castell d'en Plaja. Et besøk til slottet byr på en uimotståelig utsikt over området, mens den sentrale Iglesia de Sant Roma kirke gir eksempler på både gotisk og modernistiske katalansk arkitektur.

Hotel La Palmera & Spa

 • Hotel
 • Lloret de Mar, Spania
Pool

Det nylig renoverte hotellet ligger bare rundt 500 meter fra nærmeste sandstrand. Hotellets beliggenhet midt i sentrum av Lloret de Mar, tilbyr en rekke aktiviteter og shoppingmuligheter i nærheten. På moderne og flotte Hotel La Palmera & Spa finner du et utendørsbasseng, en solterrasse, 24-timers resepsjon og et TV-rom. Hotellets oppvarmet utendørs boblebad samt badstue inviterer deg til et avslappende opphold. I restauranten vil du nyte velsmakende halvpensjon som inkluderer frokost og middag. Du har mulighet til å oppgradere til helpensjon under bestillingen.

 • +6
Les mer
room

Dobbeltrom

Under ditt opphold på Hotel La Palmera & Spa bor du i et komfortabelt dobbeltrom med full tilgang til aircondition, flatskjerm TV, telefon og safe. I tillegg er rommene utstyrt med egen balkong og eget bad.

TravelBird Tips!

 • Santa Clotilde Gardens - Denne fantastiske hagen ble anlagt i stor skjønnhet på toppen av en klippe med praktfull utsikt over havet. Den historiske hagen er bygget i italiensk renessansestil og omfatter frodig vegetasjon, fargerike blomster, søte stier og elegante trapper av marmor.
 • Water World - for de som ønsker moro vannaktiviteter fullt i fart er Water World en stor fornøyelsespark med massevis av vannsklier og actionfylte aktiviteter.
 • El Pub Lloret - Her kan du nyte et stort utvalg av cocktailer og lokale drikkevarer i en svært hyggelig katalansk atmosfære.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende vil få en rabatt som varierer av avreise dato, se den endelige sluttsummen på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 4 voksne per rom.
Den 3. og 4. voksne vil få 25% rabatt på rommet.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-10 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 11-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger 500 meter fra stranden i Lloret de Mar. Fra Girona tar det ca. 40 min med vil til Lloret de Mar og fra Barcelona tar de ca. 1 time med bil.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret