Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Ta med familien for en hyggelig ferie ved Gardasjøen

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Garda
pris fra kr 6 549
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Gå på oppdagelse i Gardasjøens vakre omgivelser! Du tilbringer 7 netter på Hotel Marco Polo inkl. halvpensjon og tur på vinmuseum med vinsmaking. Inkluderer fly t/r fra Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Bli med på en ferie i fantastiske omgivelser ved Italias største sjø, Garda. Du bor på sentrale Hotel Marco Polo, kun 500 meter fra sjøens bredde og tett på sentrum av byen Garda. Området ved Gardasjøen er den perfekte destinasjon for en hyggelig familieferie, og det er mye å oppleve for både voksne og barn. Du tilbringer 7 netter i dette deilige området. Her kan du lade batteriene ved svømmebassenget, spis god mat og nyt den vakre naturen. Gled deg til hyggelig samvær under den italienske solen!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter i enkelt-, dobbelt-, trippelt- eller familierom på Hotel Maro Polo
 • Halvpensjon (frokostbuffé og treretters middag)
 • Fly t/r Verona fra Oslo Gardermoen
 • Bruk av svømmebasseng
 • 1x entré per person til vinmuseum og vinsmaking
 • Gratis parkering (avhengig av tilgjengelighet)
Tilvalg
 • Innsjekket bagasje maks 1 stykk per person 23 kg
Opplev det skjønne området ved Gardasjøen

Ved Gardasjøen er det litt for enhver smak. Om du er på ferie med familie eller venner er rammene satt for en helt fantastisk ferie i dette skjønne området. Du bor kun 500 meter fra den vakre sjøen og i gåavstand til byen Garda, hvor du kan besøke det historiske sentrum eller smake på italienske spesialiteter og nyte et godt glass vin. Du kan utforske området både i bil, til fots og på sykkel. Du kan for eksempel besøke landsbyen Malcesine, som ligger ved foten av fjellet Monte Baldo. Herfra kan du få en vidunderlig panoramautsikt over Gardasjøen.

Hotel Marco Polo

 • Hotel
 • Garda, Italia
Swimmingpool

Hotel Marco Polo er et romantisk familiedrevet hotell med idyllisk beliggenhet sørøst ved Gardasjøen, kun 500 meter fra både strand og bysentrum. Her finner du et svømmebasseng, en restaurant, bar, pizzeria og et lite supermarket. De mer aktive kan slå seg løs på tennisbanen eller ta seg et slag bordtennis. Hver morgen nyter du en rikholdig frokosbuffé før du legger ut på sightseeing, og om kveldene kan du glede deg til en deilig 3-retters middag i hotellets restaurant.

 • +5
Les mer
Enkeltværelse

Enkeltrom

1 personer | Rom

Hotel Marco Polo har 127 rom fordelt over 3 bygninger. Reiser du alene tilbyr Hotel Marco Polo et enkelt og nøysomt innredet enkeltrom. Rommet har en TV, telefon og privat bad.

Dobbeltværelse

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dette dobbeltrommet er enkelt og lyst innredet med privat bad, TV og telefon. Her har du tilgang på det mest grunnleggende.

3-personers værelse

Trippeltrom

2 personer | Rom

Dette tremannsrommet, med plass til 2 voksne og 1 barn, er innredet i en enkel og minimalistisk stil. Rommet har eget bad, TV og telefon.

Familierom for 4 personer

2 personer | Rom

På dette familierommet er det god plass til 2 voksne og 2 barn. Rommet er innredet i en hyggelig stil med privat bad, telefon og TV.

Besøk vinmuseet 'ZENI' i Bardolino del Garda

Opplev den spennende prosessen som skjer under fremstillingen av vin. Se, lukt og smak på italienske viner og besøk vinmuseet 'Zeni' i det vakre Bardolino del Garda-området. I grupper på opptil 10 personer kan du gå på oppdagelse i museet og se de forskjellige stadier av vinfremstillingen. Etter en tur rundt på museet og i vinmarken får du mulighet til å smake på forskjellige lokale viner.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (må arrangeres på egenhånd)
 • Drikkevarer er ikke inkludert under middagen
 • Turistskatt: 1 € per person per dag
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Enkeltrom: Maks. 1 voksen
Dobbeltrom: Min. og maks. 2 voksne
Trippeltrom: Min. og maks. 2 voksne + 1 barn (0-17 år)
Familierom: Min. og maks. 2 voksne + 2 barn (0-17 år)

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-5 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 6-11 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år får 30% rabatt på hotellet og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Gratis parkering (avhengig av tilgjengelighet)

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling i alle offentlige områder, ikke rommet ditt.

Fasiliteter


Restaurant
Bar
Svømmebasseng

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotel Marco Polo er et romantisk familiedrevet hotell med idyllisk beliggenhet sørøst ved Gardasjøen, kun 500 meter fra både strand og bysentrum. Flyplassen Verona Villafranca ligger kun 20 minutters fra hotellet med bil.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret