• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Unn deg en opplevelse i broenes by

Storbyferie 2, 3 eller 4 netter Praha

(5 Vurderinger)
per person fra kr 1 609
basert på 2 personer

Allerede bestilt 23 ganger

Bo 2, 3 eller 4 netter på det stilfulle designhotellet Merrion i Praha. Inkl. frokost, 1 flaske vin og fly t/r.

Bli med til Praha, byen som lyser opp byen. Lev deg inn i majestetiske slott og sjarmerende gamlebyer. Spaser gjennom det historiske jødiske kvarteret, og ta turen over den vakre ønskebroen, Karlsbroen- Praha er den ideelle byen for lange gåturer i en magisk atmosfære. Se den glitrende magien for deg selv og bli med på et storslått storbyeventyr.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på 4*-Design Hotel Merrion
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r (se kalender for tilgjengelige flyplasser)
 • 1 flaske vin, 1 mineralvann og søtsaker ved ankomst
 • Gratis WiFi
 • Turistskatt
Den Gylne By

Praha er en melodiøs labyrint av brosteinsgater og historiske bygninger. Den karismatiske gamlebyen er fylt med flotte kirker, vakre parker, små kafeer og gammeldagse, tradisjonelle tsjekkiske puber hvor du knapt møter en eneste turist.
Det er dette som er Prahas skjønnhet: Den gylne byen kommer i flere forskjellige gulltoner og tilbyr en god miks av det historiske og det moderne, det sjarmerende og det stilfulle, for eksempel, et typisk syn av Praha er majestetiske slott og små bygårder i samme øyeblikk.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Design Merrion Hotel

(254 anmeldelser)
Hotel Praha, Tsjekkia
Hotel

Design Merrion Hotell er et karismatisk og elegant hotell som ligger mellom parkene Vitkov and Parukarka. Den smakfulle frokosten blir servert i den vakre vinterhagen. Hotellets hyggelige bar har et stort utvalg av drinker og resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Her blir du møtt med ansatte som er svært behjelpelige, og gir deg de beste tipsene fra Praha.

 • +1
Les mer
Hotel Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Det karismatiske hotellet har 20 rom og dy vil bo i et komfortabelt dobbeltrom, som er innredet med moderne og stilige italienske designermøbler. Rommet er også utstyrt med minibar, klimaanlegg, TV, gratis WiFi, skrivebord, safe og et romslig bad med hårføner og badekar eller dusj.

Praha-tips

Ditt neste storbyeventyr går til Praha, og vi har samlet noen tips for deg:

 • Du bor i den koselige bydelen, Žižkov og Borivojova er rett rundt hjørnet fra hotellet. Dette er en livlig gate fylt med koselige barer og restauranter. Her kan du gå på en ekte tsjekkisk musikk kafe, og ta en helaften med tsjekkisk mat, lokal øl og tradisjonell dans.
 • Vil du nyte en vakker utsikt over Praha? Da kan du gå opp i Zizkov TV Tårn. Dette er Prahas beste utkikksplattform, det høye tårnet tilbyr en imponerende utsikt over hele byen og enda lengre utover regionen.
 • Litt ekstra sightseeing? I Mala Strana, det historiske sentrum av Praha, er de fleste turistattraksjoner samlet på et sted. Besøk den imponerende St. Nikolas-katedralen eller den vakre Wallenstein-hagen. Spaser gjennom romantiske gater og varm opp med en kopp kaffe eller kakao i en av gamlebyens koselige kafeer.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (opp til 2 år) per rom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er mulig for ca 15,- € per dag, vennligst kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Design Merrion Hotel ligger i den rolige bydelen Zizkov, omgitt av restauranter og butikker. Trikk og bussholdeplasser er bare noen få meter fra hotellet. Sentrum ligger innen gangavstand på 20 minutter.