Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Byen med de baltiske bakkene

 • Storbyferie
 • Vilnius
pris fra kr 3 299
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Fly t/r til Vilnius fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Harstad eller Kristiansand og bo 2, 3 eller 4 netter på Comfort Hotel LT inkl. frokost og transport mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Den uoppdagede perlen Vilnius ønsker deg velkommen til en fortryllende opplevelse! Selv om Vilnius er liten hovedstad, sitter den på den største barokke gamlebyen i Europa. Denne reisen tar deg med til en by som er så sjarmerende at den føles som en landsby fra fortiden. Likevel, er byen fult av moderne butikker, trendy barer og vakre gallerier. Spaser i idylliske brosteinsgater, stopp på en koselig utekafe og drøm deg bort ved majestetiske utsiktspunkter. Velkommen til Vilnius!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på i dobbeltrom på Comfort Hotel KT
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Vilnius fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Harstad eller Kristiansand
 • Transport mellom hotell og flyplass
Vilnius i all sin prakt

I hjertet av Litauens historiske hovedstad venter den mytiske gamlebyen, inspirert av barokken som en gang preget byen. Vilnius skiller seg ut fra andre hovedstader i Europa, byen er nemlig relativt liten, noe som skaper en varm, åpen og landlig atmosfære - samtidig som den gir en følelse av at det er en hovedstad. Vilnius yrer av koselige gater og historiske museum. Ta deg god tid, rusle langs de historiske gatene og nyt vinter, vår, sommer eller høst i denne øst-europeiske perlen.

LT Comfort Hotel

 • Hotel
 • Vilnius, Litauen
lounge

Comfort Hotel LT Vilnius er et populært og moderne hotell i sentrum av Vilnius, med en rocka tvist - hotellet har nemlig et musikktema! Popkunst, LP-plater og store portretter av musikkunstnere fra Bob Marley til The Beatles dekorerer veggene i resepsjonen og andre fellesrom mens behagelig toner strømmer fra hotellets egen rockeradio. Ved siden av en livlig stemning tilbyr hotellet også et døgnåpent treningsstudio til sine gjester, gratis WiFi og en stor og sunn frokostbuffé som gir deg den energien du trenger for å få mest mulig ut av ferien. Tar du middagen på hotellet kan du nyte et stort utvalg europeiske retter i hotellets restaurant. Her må du for all del også unne deg selv dessert - hotellet er nemlig kjent for å servere den aller best creme bruléen i Vilnius! Det er ikke rart at Comfort Hotel LT Vilnius er ansett av Tripadvisor som byens tredje beste hotell.

 • +-4
Les mer
room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommene er romslige og utstyrt med komfortable senger og eget bad med dusj eller badekar. Du har også full tilgang til WiFi.

Tips i Vilnius!

 • Būsi Trečias: Besøk puben som var byens første pub til å brygge sitt eget øl, i tillegg til det smakfulle ølet, tilbyr puben tradisjonelle latviske delikatesser i en hyggelig atmosfære.
 • Užupis: Detta kunstneriske kvarteret byr på en rekke kunstutsillinger og flere sier at det kan minne om en miniatyr versjon av Montmarte i Paris.
 • Pilies Gatvė: Når du er I Vilnius må du også ta et besøk til byens trolige eldste gate. Lev deg tilbake i tid og spaser gjennom veien som tar deg direkte til det kongelige slottet.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Prisen per person

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-5 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 6-17 betaler et tillegg på 30 euro per natt og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

OBS

I sommer, fra 14. juli (kl. 00:00) til 17. august (kl 23:59), vil Vilnius Airport (VNO) bli stengt for oppussing. I løpet av denne tiden vil de fleste vanlige fly til Vilnius bli omdirigert til Kaunas flyplass (KUN), som ligger bare en time unna Vilnius, og har praktiske offentlige transportforbindelser til Vilnius sentrum.

Beliggenhet

Comfort Hotel LT er et flott og moderne hotell knappe ti minutter unna gamlebyen i Vilnius. Fra flyplassen tar det under 10 minutter med bil og ca 30 minutter med tog å komme seg til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret