Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Et barnefritt Mallorca

 • Solreiser
pris fra kr 6 309
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg 7, 10 eller 14 netter på et voksenhotell på solrike Mallorca. Inkl. halvpensjon, transport og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Er du klar for en barnefri voksenferie på en solrik øy med krystallklart hav og sjarmerende kafeer? Da har vi funnet det perfekte reisemålet for deg! Nå introduserer vi den idylliske landsbyen Porto Colom på Mallorca. Sett deg selv i fokus og unn deg 7, 10 eller 14 bekymringsløse netter på et fantastisk 4-stjerners hotell, kun for voksne. Hotellet ligger perfekt til mellom strand, havn og livlige middelhavsgater.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Ola Hotel Vistamar
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Fly t/r til Mallorca fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Fritt bruk av svømmebasseng og spa
 • Gratis wifi
Sol, sjø og avslapping

Mallorca er en fantastisk feriedestinasjon! Øyen er kjent for sitt livlige kveldsliv, stor utvalg shopping og et hav av spennende barer. Men viste du at Mallorca tilbyr en helt spektakulær natur? Øyen er omgitt av hvite strender, krystalklart hav, høye og frodige fjell, et fargerikt planteliv og tropiske skoger.

Du bor i tillegg i den pittoreske fiskerlandsbyen Porto Colom, hvor du vil med en gang kjenne på en beroligende middelhavsatmosfære. Du kan vandre i de små gatene og fortape deg i tapas og tradisjonell sangria langs havnen. Porto Colom garanterer en fantastisk ferie!

Hotel Vistamar by Pierre & Vacances

 • Hotel
 • Cales de Mallorca, Spania
Ola Hotel Vistamar

Dette flotte, 4-stjerners hotellet er kun for voksne. Hotellet tilbyr alt du kan ønske deg for en avslappende, romantisk og moro ferie. Du har fritt bruk av to forfriskende utendørs bassenger (om du velger å dra utenom sesongen, kan du ta full nytelse av et innendørsbasseng med boblebad). I tillegg er hotellets beliggenhet fantastisk i rolige Porto Colom. I dette tilbudet er halvpensjon inkludert, og du kan nyte smakfulle spanske middager og frokost hver morgen. Du kan også ta et spill med tennis på hotellets tennisbane eller prøve deg på minigolf.

 • +3
Les mer
standard room

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

De romslige standard dobbeltrommene er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Du har et fint bad med dusj eller badekar, telefon, air condition, satellitt-TV, safe og minibar. Det er også en balkong med møbler!

junior suite

Junior Suite

2 personer | Suite

For en enda mer luksuriøs innkvartering, kan du velge en Junior Suite. Her har du et bad med dusj eller badekar og hårføner, soverom og stue med sovesofa. Du vil ha havutsikt og to terrasser for å nyte sol og sjøluft! På junior suiten kan du nyte badekåper og tøfler, sammen med flere ekstra fasiliteter i rommet. Ved ankomst på hotellet får du en gratis flaske vann eller brus. I tillegg har du air condition, satellitt-TV, telefon, safe og minibar.

Suite

2 personer | Suite

Suiten rom har to flotte møblerte terrasser med utsikt over havet og bukten i Porto Colom. I stuen kan du også nyte utsikten! Badet er utstyrt med hårføner, og du har tilgang til badekåpe og tøfler sammen med ekstra fasiliteter i rommet. Ved ankomst på hotellet får du en gratis flaske vann eller brus. I tillegg har du wifi, air condition, satellitt-TV, telefon, safe og minibar. Du har også tilgang til Club Elite sonen ved bassenget.

TravelBird Tips!

 • Palma de Mallorca: Lei en bil og utforsk Mallorcas spennende hovedstad. Her kan du beundre en storslått arkitektur, middelalderske bygninger og vakre gater.
 • Ta et besøk til Museu Sa Bassa Blanca, som er en blanding av kunst- og naturmuseum. En fargerik opplevelse.
 • Cap de Formentor: "On top of the world" For en ekstra praktfull opplevelse bør du komme ved soloppgangen eller solnedgangen. Cap de Fomentor tilbyr en enestående utsikt.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt ca € 1,50 + 10% mva p.p.p.n.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Beliggenhet

OLA Hotel El Vistamar, Carrer dels Germans Pinzón, 18, 07670 Portocolom, Illes Balears, Spania

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret