Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Besøk Cadiz i Sør-Spania for strand, sol og spa i ett!

 • Solreiser
 • Cádiz
pris fra kr 8 259
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag en av Andalucias perler - Cadiz! Bo 7 eller 14 netter på Senator Cadiz Spa Hotel****. Inkl. fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Sandefjord Torp. Pris er p.p. i rom for 2.

Andalucia er en av Spanias mest solrike regioner kjent for sine strender, koselige landsbyer og rike arkitektur, kultur og historie. Cadiz er intet unntak og er ansett som en av Europas eldste bebodde steder, omgitt av hav på alle kanter og har også en strand. Ditt hotell i Cadiz er et flott 4-stjerners hotell med en spaavdeling, kun 10 minutter fra stranden. Bli kjent med Cadiz sjarmerende tavernaer, spennende arkitekter og unn deg en luksuriøs spabehandling på ferie i Spania.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i tvillingrom på Senator Cadiz Spa Hotel
 • Fly t/r Malaga fra Oslo Gardermoen, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Sandefjord Torp
 • 1 spatilgang per person per opphold fra kl 10 til 12
Cadiz på solkysten

Cadiz er en havneby i Andalucia på den sørvestlige delen av Spanias vakre solkyst, og ligger på et smalt stykke land utenfor kysten, omringet av Atlanterhavet på alle kanter. For deg som er glad i det klassiske Spania, med sine små, skjønne landsbyer, unike arktitektur og spennende historie, er Cadiz den rolige motparten til byer som Torremolinos og Malaga. Her unnslipper du de store turisthordene og opplever et mer ekte Spania. Kos deg med et deilig glass rødvin til et bord fullt av tapas på en sjarmerende restaurant, unn deg et besøk i hotellets spa eller vandre ned til stranden for et svalende bad eller en romantisk strandtur i solnedgangen.

Hotel Senator Cadiz Spa

 • Hotel
 • Cádiz, Spania
View from pool

Hotellet har en flott beliggenhet i Cadiz' sjarmerende gamleby rundt 10 minutters gange fra stranden og i nærheten av shoppingdistriktet med flere kjøpesentre. Havnen, busstasjonen og togstasjonen ligger innen 5 minutters gange. Det luksuriøse spa-og velværesenteret Aquaplaya, ligger i kjelleren på Senator Cádiz. Der kan du få flere ulike behandlinger (mot avgift). Spaet holder åpent fra tirsdag til søndag. I sommermånedene kan du også bruke utendørsbassenget. Hotellet har også et treningsstudio, en restaurant og gratis WiFi i hele hotellet.

 • +5
Les mer
Twin room

Tvillingrom

2 personer | Rom

Rommet ditt er romslig og har to store enkeltsenger, samt lydisolerte vinduer og dører, så du har det beste utgangspunktet for en god natts søvn. Her finner du en flatskjerm-TV, aircondition (sesongbasert), vifte, ovn (sesongbasert), telefon (mot avgift) og safe, hårføner, samt et privat ensuite-bad. Rommet er innredet i varme og lyse farger med tregulv.

Våre tips til den beste ferien i Cadiz

Cadiz er en ekte andalucisk skatt av en by, her er noen forslag til hva du bør gjøre i ferien din.

 • Balandro - denne restauranten er en favoritt blant både lokale og besøkende, og serverer gode tapasretter. Restauranten er sjarmerende innredet med klassisk og stilig interiør. Dette er det perfekte stedet for deg som vil prøvesmake de andaluciske delikatessene.
 • Catedral de Cadiz - Cadiaz' stolthet er utvilsomt denne katedralen, bygget i barokk neo-klassisk stil. Den sto ferdig i 1838, selv om den faktisk ble påbegynt i 1716. Katedralen ble tegnet av den barokke arkitekten Vicente Acero, men da den sto ferdig mer enn hundre år senere var barokken blandet med et mer neo-klassisk design.
 • Plaza de Topete - Kun 250 meter nord for katedralen, ligger dette hyggelige, lille torget best kjent for sine blomster og sjarmerende atmosfære.
 • Mercado Central de Abastos - rett ved blomstertorget ligger Spanias største markedsplass som kan dateres tilbake til 1837.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Frokost og andre måltider
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (bor i eksisterende seng med foreldrene) per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet (bor i eksisterende seng med foreldrene) og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år bor gratis på hotellet (bor i eksisterende seng med foreldrene) og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis, men av grunnleggende kvalitet.

Fasiliteter


Heis
Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Parkering

Parkering er tilgjengelig på hotellet mot betaling, og avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 2.5 time unna Malaga. Transport er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret