Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Luksuriøst 5-stjerners opphold på Lanzarote

 • Solreiser
 • Playa Blanca
pris fra kr 13 669
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7 eller 14 netter på Hotel The Volcán Lanzarote*****! Nyt halvpensjon, tilgang til svømmebasseng, fly t/r, samt transport t/r fly og hotell.

Forestill deg ferien din på Kanariøyene med denne bakgrunnen: et hotell som ligger i en typisk landsby på Lanzarote, panoramautsikt over bukten i Playa Blanca, med Fuerteventura i bakgrunnen. Dette er hva det storslåtte 5-stjerners hotellet The Volcán har å by på! Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til de vakreste strendene på øya, og byr på en eksepsjonell opplevelse for dem som ønsker å nyte det kanariske solskinnet i komfort, eleganse og luksus. En paradisferie kun tastetrykk unna!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i dobbeltrom på The Volcán Lanzarote*****
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Lanzarote (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Tilgang til svømmebasseng og treningsstudio
 • Gratis WiFi
Lanzarote

Hvis Johann Wolfgang von Goethe hadde solt seg på Lanzarote, ville han sikkert ha tenkt at øya er en edelsten plantet i øygruppen Kanariøyene. Her finner du et mildt klima, vakre sandstrender (spesielt Papagayo og Famara), laguner i ulike farger, kaktuser og Sahara-lignende ørkener… Når du forlater de krystallklare buktene, åpenbarer et månelandskap på toppen av vulkanene seg, med hvite gårder og kaktuser. En unik øy for en eksepsjonell ferie!

Hotel THe Volcán Lanzarote

 • Hotel
 • Playa Blanca, Spania
Hotel THe Volcán Lanzarote Exterior / Pool

Bildene snakker for seg selv: På dette hotellet nyter du 5-stjerners luksus og synet av raffinert, fargerik og original utsmykning, flotte omgivelser og deilige retter fra hotellets restauranter. Du kan også nyte dets svømmebasseng og tennisbane. Spaet består blant annet av et boblebad, en sauna og et tyrkisk bad, tilgjengelig mot en ekstra avgift. Hotellet har 5 forskjellige temarestauranter med alt fra japansk til italiensk mat. Du har også en bar i nærheten av bassenget. Den nærliggende landsbyen Playa Blanca har også mange butikker, barer og restauranter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Les mer
Hotel THe Volcán Lanzarote double room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Ditt flotte 5-stjerners rom er på 38 m² og gir deg følelsen av å være adelig. Det er pent, lyst og hyggelig innredet med en balkong, bad med badekar, stort speil, badekåper, tøfler, hårføner og toalettartikler. Sengen din er så stor at du kan sove diagonalt hvis du skulle ønske! Rommet har plass til 2 barn og 2 voksne.

Hotel THe Volcán Lanzarote room

Dobbeltrom med havutsikt

3 personer | Rom

Dobbeltrommet med havutsikt har samme fasiliteter som standardrommet, men har i tillegg utsikt mot havet. Det har plass til 2 personer.

TravelBirds tips

 • Utforsk det vulkanske landområdet på Lanzarote i Timanfaya nasjonalpark, fra en dromedarrygg. Innlandet på Lanzarote er rett og slett utrolig. Innsjøer, majestetiske fjell, sovende vulkaner og autentiske små landsbyer beskriver nasjonalparken Timanfaya. Lanzarotes skjønnhet vil forføre deg fra første øyeblikk!
 • For en unik opplevelse, vend nesen sørover mot Pointe de Papagayo. Strendene i Monumento Natural de los Ajaches er omgitt av vulkanske åser, og en 15 minutters gange fra parkeringsplassen finner du vakreste strender og en flott utsikt!
 • Besøk den lille byen Teguise, som ble grunnlagt på 1400-tallet. Her finner du staselige herskapshus fra kolonitiden i linje langs de brosteinsbelagte gatene, og et marked på Plaza de San Miguel hver søndag. Convento de San Francisco, det første klosteret som ble bygget på øya, kan dateres tilbake til slutten av 1600-tallet. Klosteret er nå omgjort til et museum for hellig kunst, hvor du finner den originale altertavlen dedikert til Vår Frue av Miraflores.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Standard dobbeltrom:
Maks 4 personer, 2 voksne og 2 barn til 12 år per dobbeltrom.
Dobbeltrom med havutsikt:
Maks 2 personer per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter


Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Parkering

Parkering er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport

Delt transport. Sjåføren vil vente på transportfirmaets informasjonskontor med et skilt med logoen til Travelbird og navnene på den.

Transporttid: +/- 1 time.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Resorten ligger 1 km fra Playa Blanca og 10 km fra nasjonalparken De Timanfaya. Det er ca. 8 min å gå til den nærmeste stranden.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret