Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Nydelig solferie i Hellas

 • Solreiser
 • 7 netter
pris fra kr 7 249
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt en fantastisk ferie i solrike i Halkidiki: 7 netter på Hotel Mavridis med halvpensjon (frokost & middag), fly t/r Oslo Gardermoen og transport fra flyplassen. Pris er p.p. i rom for 2.

Din solferie på den greske halvøya kan ikke være annet enn fantastisk. Her venter idylliske strender, krystallklart vann, nydelig Souvlaki og frodig grønn natur. La ferien i solen begynne!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på Hotel Mavridis
 • Halvpensjon (Frokost og middag)
 • Fly t/r Thessaloniki fra Oslo Gardermoen
 • Privat transport t/r mellom flyplass og hotell
Halkidiki, et gresk solparadis.

Kilometervis med sandstrender, turkist vann, vill og uberørt natur, århundrer med historie, lukten av sjø og deilig middelhavsmat - i dette paradiset venter mer enn billedperfekt utsikt, fantastiske smaker og den uslåelig feriefølelsen! Utforsk Petralona Cave, lindre ømme muskler i et termisk spa, eller dra på seiltur. Halkidiki er uansett et ferieparadis uten like!

Hotel Mavridis Flogita

 • Hotel
 • Central Macedonia, Hellas
Hotel strand bar

I den vakre kystbyen Flogita, på halvøya Halkidiki, finner du dette familievennlige hotellet. Hotel Mavridis er moderne og komfortabelt med en plassering rett ved den vakre stranden og det turkise vannet i Nea Flogita. Hotellet har en restaurant som serverer greske spesialiteter og internasjonale klassikere. Strandbaren tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer og snacks hele dagen. Det vennlige personalet på hotellet arrangerer gjerne turer og utflukter i området.

Les mer
Dobbeltværelse

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommene er romslige og lyst innredet. Rommene er utstyrt komfortable senger og eg egne bad med moderne faciliteter. De fleste rommene har også egen balkong eller terrasse.

På solferien

Sol, sand, halvpensjon og antikk historie…
Nyt late dager på stranden! Tørk støvet av solbrillene dine, hopp i sandalene og sleng sarongen på den oppvarmede sanden. Sol, bading og feriefølelsen!

 • Halvpensjon i løpet av ferien: Nyt frokost og middag hver dag!
 • Prøv lokale delikatesser! Den lokale spesialiteten “Mpougatsa” er et delikat, søtt brød fylt med vaniljekrem. Grekerne kan virkelig kunsten å lage mat!
 • Interessert i historie? Ta bussen til Nea Potidea som er fylt med monumenter og rester av antikkens Hellas. Etter historietimen passer det perfekt å runde av dagen med bading og soling på de mange strendene området har å by på.
 • Dagsutflukt? Besøk den vakre byen Thessaloniki, som ligger ca. 40 minutter fra hotellet. Nyt en drink eller to på en av havnens flytende barer!
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per dobbeltrom
Maks 4 personer per trippeltrom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Ban opptil 2 bor gratis på hotellet
Barn 3-11 vil få em rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport

Din sjåfør kommer til å vente på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass.
Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon: Man-Fre 09:00 - 17:00

Beliggenhet

Hotel Mavridis ligger i den lille kystbyen Flogita, på halvøyenn Halkidikí. Du vil bli hentet med privattransport på Thessaloniki flyplass som ligger ca 52 km fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret