• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Sol og avslapning på Costa Brava

Solreiser 7 eller 14 netter

per person fra kr 3 419
basert på 2 personer

Ta en pause fra hverdagen og tilbring 7 eller 14 netter på Hotel Alhambra kun 100 meter fra stranden inkl. helpensjon, fly t/r!

Slapp av og nyt de vakre strendene og det fantastiske klimaet på Costa Brava. Området byr på spansk idyll, massevis av deilig mat, og selvfølgelig både musserende Cava og lokalprodusert vin. Tilbring 1 uke eller 2 i den lille byen Santa Susanna hvor hotellet bare ligger 100 meter fra stranden. Finn frem sommerklærne - Costa Brava venter på deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i dobbeltrom på Hotel Alhambra***
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplassen og hotellet
 • Adgang til utendørs svømmebasseng
Santa Susanna

Den idylliske byen Santa Susanna ligger vakkert til på kyststrekningen Costa Brava i det nordøstlige Spania. Denne rolige landsbyen byr på kilometer med rene, gylne sandstrender omgitt av furutrær. Byen er et ypperlig utgangspunkt for å teste ut vannsport som seiling, vindsurfing og dykking. Hoteller ligger kun en kort spasertur fra stranden og strandpromenaden, hvor du finner et stort utvalg av små butikker og koselige restauranter. Spaser langs den vakre sandstranden og nyt utsikten over Middelhavet, eller nyt paella, litt tapas og et bedre glass vin på en solrik terrasse. Herfra kan du dra på dagstur til Barcelona, som kun ligger 60 km fra byen! På Costa Brava er det lagt opp til en flott og spennende ferie i solen!

Hotel Alhambra

(73 anmeldelser)
Hotel Barcelona, Spania
Swimmingpool

Hotellet ditt ligger kun 100 meter fra stranden i byen Santa Susanna. Dette er den perfekte destinasjon for en rolig ferie. Hotellet har lekeplasser for barn, et treningsstudio, en sauna og et lekkert utendørs svømmebasseng. Hotellet har dessuten to barer, en nattklubb og en bufférestaurant, som både serverer regionale og internasjonale retter. På terrassen blir det i sommermånedene ofte underholdt med live musikk.

 • +3
Les mer
Dobbeltværelse

Dobbelt Superiorrom

3 personer | Rom

Du bor på et deilig dobbeltrom med plass til 3 personer. Rommet er innredet med satellitt-TV, safe, aircondition samt eget bad.

I Costa Bravas omgivelser

Det er nok av muligheter til å utforske det spennende området rundt hotellet. Langs Costa Brava finner du ulike strender, som Cala de Sant Francesca og Playa de Santa Ana, samt små hyggelige kystbyer.

 • I byen Blanes, ca. 8 km fra hotellet, finner du vakre kirker og små tapasrestauranter. I utkanten av byen kan du besøke den fantastiske botaniske hagen Jardí Botánic Marimurtra. Hagen byr på mer enn 3000 forskjellige planter og blomster, en tropisk hage, og mer enn 7000 kaktusarter fra hele verden. Blant hagens små stier og dammer har du en fantastisk over Costa Brava-bukten.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikkevarer i forbindelse med måltidene
 • Turistskatt kr 5 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Rabatt for barn/en 3. person

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
En 3. person fra 13 år får 25% rabatt på hotelloppholdet og betaler full pris fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Der er WiFi på hotellet mot et gebyr på 5 € per dag.

Halvpensjon

Halvpensjonen består av buffé til frokost og middag. Det er et utvalg av varme og kalde retter. Drikkevarer og lunsj er ikke inkludert i prisen.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ditt ligger kun 100 meter fra stranden i byen Santa Susanna. Transport er inkludert i dette tilbudet.