• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise i Asia: Hong Kong og Vietnam

 • Rundreise
 • 14 eller 15 netter
 • Hongkong, Vietnam
4 Vurderinger
pris fra kr 16 099
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Allerede bestilt 11 ganger

Dra på en fantastisk rundreise til Hong Kong, Ho Chi Minh, Mui Ne og mer! Inkl. frokost, utflukter, fly t/r og transport!

Opplev det beste fra begge verdener, med en reise hvor du utforsker både de to metropolene Hong Kong og Ho Chi Minh og den vakre stranden i Vietnams Mui Ne. På reisen er det mulighet for byomvisninger og en uforglemmelig utflukt til Ta Cu Mountain. Kjøp de nyeste gadgetsene i Hong Kong, slapp av i vakre Mui Ne, spis autentisk phô, vårruller og dim sum og bli kjent med to, nye unike kulturer.

Tilbudet inkluderer:
 • Tilsammen 15 netter:
 • 2 netter på Metropark Hotel Kowloon****
 • 5 netter (tilsammen) på Liberty Hotel Saigon Parkview
 • 6 netter på Bamboo Village Beach Resort & Spa****
 • + 1 natt på fly begge veier (tilsammen 15 netter)
 • Fly t/r til Hong Kong og fra Ho Chi Minh (se kalender for tilgjengelige flyplasser)
 • Frokost hver morgen
 • All transport
 • Omvisning i Hong Kong (halv dag, på dag 2)
 • Omvisning i Ho Chi Minh-byen (hel dag, på dag 6)
 • Utflukt til Ta Cu Mountain (halv dag, på dag 8)
Ytterligere tilvalg
 • Cu Chi Tunnels - Cao Dai Temple
 • Mekong Delta - Cai Be Floating market
 • Dalat - City of Love and Flowers
 • Utflukt for å se solnedgang i Mui Ne
En kort oppsummering av reiseprogrammet:

På denne rundreisen som er fordelt over 15 netter (inkludert flyreisen frem og tilbake), vil du blant annet bli kjent med Hong Kong, Ho Chi Minh og Mui Ne. Reisen starter i Hong Kong hvor du bor tilsammen to netter i det livlige Kowloon område. Deretter flyr du til fascinerende Ho Chi Mihn, hvor du blir møtt på flyplassen og kjørt til neste hotell. Oppholdet ditt i Ho Chi Minh fra dag 3-7 og garanterer spennende opplevelser. Deretter går reisen til paradisiske Mui Ne, hvor du bor 6 netter i et deluxerom på Bamboo Village Beach Resort & Spa. Under oppholdet i Mui Ne, blir det blant annet uflukt til Ta Cu. Les videre for å lære mer om den utrolige reiseruten.

 1. Dag 1 & 2: Hong Kong

  Velkommen til Hong Kong! Etter ankomst til flyplassen vil du bli møtt av en engelsktalende guide som tar deg med til hotellet, hvor du kan slappe av etter den lange turen. Hotellet ditt ligger i Kowloon, som er et av de mest livlige områdene av byen og et perfekt utgangspunkt for turen din. Har du lyst til å utforske Hong Kong med en gang kan du for eksempel dra på shopping i Nathan Road, hvor du finner både fancy motebutikker og klassiske Hong Kong-markeder. Kowloon Park og Hong Kong Park anbefales også, for å finne litt ro i den travle byen. Eller besøk Tian Tan Buddha, som er verdens største, sittende, bronse buddha.

  På dag 2 vil du bli introdusert til Hong Kong, med en omvisning i byen på cirka 4 timer. Den begynner rett etter frokosten din og blir du kjørt tilbake til hotellet. Hvordan du bruker de siste timene i Hong Kong bestemmer du selv. Se for eksempel det spektakulære lysshowet ved Victoria Harbor, spis den beste dim sum eller besøk en av de mange øyene utenfor kysten.

  Metropark Hotel Kowloon****

  • Hotel
  • Kowloon, Hongkong

  Dette 4*-hotellet ligger i hjertet av Kowloon, som er Hong Kongs kunst, shopping og underholdningsområde! Fra Metropark Hotel kommer du deg lett til store shoppingområder som Langham Place og Grand Century Place. Her finnes det et fitnessområde, svømmebasseng på takterrassen, en bar og to restauranter. Hotellet har også sitt eget bakeri, hvor du kan kjøpe deg deilige søtsaker.

  Les mer
 2. Dag 3: Ho Chi Minh City

  Om morgenen flyr du til Ho Chi Minh, hvor du blir hentet på flyplassen og kjørt til hotellet ditt, som har utsikt over en fin park. Resten av dagen kan du begynne å utforske denne spennende byen, tidligere kjent som Saigon. Besøk det kjente Gjenforeningspalasset, som ligger kun et steinkast unna hotellet. Her vil du lære mye om Vietnams historie og du kan også nyte 60-tallets spennende arkitektur. Ikke langt fra palasset finner du Ben Thanh markedet, som absolutt er verdt et besøk og det perfekte stedet å øve deg litt på pruting. Kjøp deg et billig men flott kostyme eller spis vietnamesiske vårruller.

  Etter den første dagen i Ho Chi Minh har du muligheten til å dra på ulike utflukter og se mer av landet, men du kan også velge å bli i byen og kun dra på de utfluktene som er inkludert. Du bor på hotellet i Ho Chi Minh-byen fra dag 3 til 7.

  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Liberty Park View

  35 Vurderinger
  • Hotel
  • Ho Chi Minh-byen, Vietnam
  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Liberty Park View ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, i nærheten av Ben Thanh markedet. Her finner du en utsikt over Saigon-elven. Liker du å trene kan du benytte deg av treningssenteret eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling (mot en avgift) etter en travel dag i byen. Ben Thanh-markedet ligger 600 meter unna, og 15-20 minutters gange unna vil du finne Operaen og Notre Dame-katedralen i Saigon.
  Rom: På alle rom har du aircondition, flatskjerm-TV, skrivebord, telefon, pult, minibar og et eget bad med dusj og toalettartikler.

  Les mer
 3. Dag 4: Cu Chi Tunnels & Cao Dai Temple (utflukten kan legges til)

  Denne valgfrie utflukten varer hele dagen og tar deg med til Cu Chi tunnelene og Cao Dai-tempelet. Du vil besøke tempelet i Tay Ninh, nær grensen med Kambodsja. Cao Dai-tempelet er det viktigste tempelet for Dai-sekten, som er en unik religion basert på både buddhisme, taoisme, konfucianisme og kristendom. Det er et utrolig vakkert sted, med et fargerik og flott interiør.

  Etter besøket til tempelet går turen videre mot Cu Chi tunnelene, som er et enormt nettverk av underjordiske ganger som ble brukt under Vietnamkrigen. Tunnelene pleide å være 250 km lange og tre nivåer dypt, helt fra Saigon til den kambodsjanske grensen. Her bodde det til og med mennesker og fantes det blant annet våpenfabrikker og sykehus. Helt utrolig, og et must see når man er i Vietnam! Alle billetter, transport, en engelsktalende guide og lunsj er inkludert i utflukten. Utflukten koster kr 464 kr per person.

 4. Dag 5: Mekong Delta & Cai Be Floating Market (utflykten kan legges til)

  På dag 5 kan du dra på dagstur igjen, på en båt gjennom Mekong-deltaet. Etter frokosten, kl.8:30, drar du mot Cai Be. Underveis vil det være et stopp i Tan An for å ta bilder av rismarkene og etter ankomst i Cai Be tar en motorbåt deg med til Cai Be flytende marked. Her kan du også kjøpe frukt selv, om du vil! Etterpå kjører dere lengre ned Vinh Long-deltaet gjennom noen smale kanaler. Du kan besøke en familiebedrift og se hvordan kokosgodteri og ris popcorn blir laget! Videre i bygden Binh Hoa Phuoc kan du nyte den vietnamesiske naturen for fullt, mens du spiser lunsj og nyter tradisjonell folkemusikk.

  Alle billetter, transport, en engelsktalende guide og lunsj er inkludert i utflukten. Prisen for utflukten er kr 516 per person.

 5. Dag 6: Byutflukt i Ho Chi Minh City

  I dag drar du på dagstur i Ho Chi Minh-byen! Hvis ikke du planlegger å delta i noen av de ekstra utfluktene må du passe på å ikke besøke altfor mange av dagens severdigheter enda! Her finner du mer enn 300 år med tradisjoner og skjønnheten av gammel kultur. Du vil besøke det kinesiske nabolaget Cho Lon ("stort marked"), den neo-romanske Notre Dame-kathedralen, postkontoret og rådhuset som minner om den franske kolonitiden. Du besøker også Krigsminnemuseet, som har samlinger av våpen og fotografier fra de to Indokinesiske krigene. Alle billetter, transport, en engelsktalende guide og lunsj er inkludert. Turen avsluttes kl. 17:00.

 6. Dag 7: Mui Ne-stranden

  Etter en tidlig frokost på hotellet er det på tide å si farvel til Ho Chi Minh-byen! Mellom kl.7:30 og kl.8 blir du hentet og kjørt til Mui Ne med shuttletransport for turister. Kjøreturen tar cirka 5 timer, så pass på og ta med noe som du kan gjøre underveis. Men den lange turen er absolutt verdt det, for når du ankommer Mui Ne, har du ankommet til paradiset! Du bor på et 4-stjerners resort ved stranden og det vil ikke mangle deg på noe. Etter at du ankommer resorten cirka kl.13 vil du ha hele dagen til å bare slappe av, slikke sol på stranden eller spise god mat.

  Bamboo Village Beach Resort & Spa****

  • Hotel
  • Phan Thiet, Vietnam

  Bamboo Village Resort har en fin beliggenhet på den vakreste strandstrekningen i Mui Ne. Her kan du slappe av ved stranden eller nyte en massasje på i resorten (til et tillegg). Resorten har et Water Lily Spa som blander vietnamesiske, balinesiske, thai og kinesiske teknikker. Hotellet har en restaurant, bar, svømmebasseng og til og med privatstrand! Rommene ligger i eksotiske og frodige hager, med fasiliteter som to svømmebasseng, et spasenter, et yoga-studio, et treningsstudio og et bibliotek. Hotellets gjester er svært fornøyd med generøse frokostbufféen, hvor kun de ferskeste ingrediensene brukes.
  Deluxe rom: Du blir innlosjert på et Deluxe-rom som ligger nærme svømmebassenget. Det har en dobbeltseng, et skrivebord, et skap, privat balkong og et baderom med dusj eller bad og toalett.

  Les mer
 7. Dag 8: Ta Cu-bergstur

  I dag besøker du en av de mest kjente severdighetene i Mui Ne: Ta Cu Mountain. Her finner du en stor, hvit statue av Buddha, som med sine 49 meter er Vietnams største! Fjellet har blitt en stor attraksjon for pilegrimer og vanligvis må turister be om tillatelse for å besøke stedet. Du velger selv om du tar taubanen opp til toppen av fjellet (mot betaling), for å nyte fantastisk utsikt over Phan Thiet og havet, eller ikke.

  Utflukten inneholder også et besøk til en dragefrukthage, hvor du kan se hele prosessen av hvordan en dragefrukt blir til. På hagen kan du også kjøpe ferske dragefrukt, som smaker mild og søt. Etterpå besøker du Po Nagar Cham-tårne, som ble bygget mellom det 7. og 12. århundre, men fortsatt blir brukt for å ære av Cham-buddhistene. Nordtårnet, Thap Chinh, er nok det mest fascinerende med sitt pyramidetak og intrikate murverk.

  Rundt lunsj kommer du tilbake til resorten, hvor du kan slappe av resten av dagen. Alle billetter, transport og en engelsktalende guide er inkludert i utflukten.

 8. Dag 9: Utflukt for å se soloppgangen i Mui Ne - (Kan legges til)

  Denne dagen er mest for å slappe av og la deg oppleve Mui Ne akkurat som du ønsker, men om du liker å se soloppgangen fra et spesielt sted bør du bli med på denne lille utflukten! Veldig tidlig vil du bli hentet ved resorten og kjørt til de hvite sanddynene, hvor du vil nyte soloppgangen fra. Det blir absolutt verdt å stå opp så tidlig, for denne turen har blitt kåret #1 av ting å gjøre i Mui Ne på Tripadvisor! Etter at solen har kommet opp kan du bli med tilbake til resorten rundt kl.8:30, eller velge å bli lengre i dynene og kjøre quad, ri på en struts eller besøke de mindre bratte, men også utrolig flotte, røde sanddynene. Pris for utflukten er kr
  310 per person.

 9. Dag 10: Tur til Dalat - kjærlighetens og blomstenes by (kan legges til)

  Om du velger denne utflukten blir du tatt med til byen Dalat, som er omgitt av furuskog, innsjøer og fosser. Byen er kjent for "byen med evig vår", takket være det kjøligere klimaet. Inkludert i turen er også et besøk til Truc Lam Zen tempelet, som ligger på Phoenix Mountain og er en stor severdighet, designet av samme mann som laget Gjenforeningspalasset i Ho Chi Minh-byen. Ved Tuyem Lam-innsjøen får du muligheten til å nyte skogen og ri på elefanter, og lunsj blir servert av lokale råvarer i en unik restaurant. Så besøker du Datanla fossen, en av de fineste i Lam Dong-provinsen, og mer. Sent på ettermiddagen kommer du tilbake til Mui Ne.

  Alle billetter, transport, en engelsktalende guide og lunsj er inkludert i utflukten. Prisen for utflukten er
  kr 1237 per person.

 10. Dag 11 & 12: Avslapping i Mui Ne

  De siste to dagene kan du utforske området på egen hånd. Hvis du har deltatt i alle utflukter har du nå mulighet til å slappe av på stranden, før du reiser hjem igjen eller så kan du dra på spa, slappe av ved bassenget eller nyte de fantastiske bølgene i havet. Mui Ne er verdenskjent for sine muligheter for surfing og andre vannsportaktiviteter, så det er en fantastisk mulighet for deg som har lyst til å være (enda mer) aktiv!

 11. Dag 13 & 14: Tilbake til Ho Chi Minh City

  Etter frokost må du si farvel til de flotte palmetrærne og hvite strendene og er det på tide å hoppe på turistbussen tilbake til Ho Chi Minh-byen. Her sjekker du inn på Liberty Hotel Saigon Parkview igjen, hvor du denne gangen vil overnatte én siste natt. Du som fortsatt har lyst å besøke et eller annet sted i Vietnams største by må ta sjansen, og ellers er det perfekt med en ekstra ettermiddag i denne flotte byen for å fylle kofferten med suvenirer og magen med flott vietnamesisk mat og kultur.

  Neste morgen går det mot flyplassen, for å ta flyet tilbake til Norge.

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom, eller 2 voksne og 1 barn.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Child Discounts

Barn 0-1 år bor gratis på hotellene og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn på 2 år bor gratis på hotellene og betaler full pris på flyet.
Barn 3-12 får 75% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg. Det er ikke barnerabatt på utfluktene.

Rullestolbrukere

Denne rundreisen passer dessverre ikke for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Tillvalsutflykter

Det er flere utflukter inkludert i denne pakkereisen: omvisning i Hong Kong (dag 2), omvisning i Ho Chi Minh-byen (dag 6) og tur til Ta Cu Mountain (dag 8).

Det er i tillegg fire utflukter som du kan legge til ved bestilling. Det er også mulig å bestille utfluktene etter ankomst i Asia! Det gjelder disse utflukter:
Cu Chi tunneler og Cao Dai tempel på dag 4
Mekong Delta og Cai Be flytende markedet på dag 5
Se soloppgangen i Mui Ne på dag 9
Dagstur til Dalat på dag 10

Billetter

Du vil få en bekreftelse av utfluktene som du vil dra på før avreise, men alle billetter som du trenger for utfluktene får du etter ankomst i Asia.

Reisegruppe

Det er en sjanse for at du vil reise alene hvis du bestiller reise for 1 person, men dersom flere TravelBird-reisende har bestilt denne reisen til samme dato vil dere reise sammen. Det vil være maks 35 personer i én reisegruppe, og du vil alltid ha ditt eget rom.

Transport

Din sjåfør venter på deg på flyplassens ankomsthall med et skilt med ditt navn og/eller TravelBird.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Pass

Passet må være gyldig minst 6 måneder etter hjemreisedato.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Visum-og passinformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter hjemreisedato til Hong Kong.
Kontakt Vietnams ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.vietnamembassy-norway.org/en/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Vær og klima Vietnam

Vietnam har et tropisk klima med store variasjoner mellom nord og sør. Året er delt opp i tørketid og regntid. Den tørre årstiden er fra november til mai og betegnes som vinter. I sør er været varmt og fuktig hele året med gjennomsnittlig temperatur på mellom 25ºC og 35ºC. I nord er det større forskjell mellom årstidene. Her kan temperaturen falle under 10ºC i vinterhalvåret.

Vær og klima Hong Kong

Det er et tropisk fuktig klima i Hong Kong, men med tydelige definerte årstider.
På Vinteren viser målestokken typisk rundt 15 – 20 grader. Det er varmt på våren og sommeren varer helt fra slutten av Mai til Oktober.

Myntenhet og kredittkort Vietnam

I Vietnam bruker de Vietnamesiske dong. Banker og kontantuttak: Visa og Mastercard aksepteres i storbyer og på turiststeder, og kan benyttes ved uttak av lokal valuta fra minibanker. Minibanker er lett tilgjengelig i de større byene.

Myntenhet og kredittkort Hong Kong

I Hong Kong bruker de Hong Kong Dollar, HKD. Banker og kontantuttak: Visa og Mastercard aksepteres i Hong Kong og minibanker er lett tilgjengelig.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret