Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Cinque Terre - nasjonalpark og vinsmaking med leiebil

 • Solreiser
 • Recco
pris fra kr 9 139
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Magiske Cinque Terre: 7 netter med frokost, ‘Cinque Terre Park Card’ (gratis inngang til turstier og tog mellom landsbyene), ferge t/r Santa Margherita - Portofino, vinsmaking, leiebil, gratis parkering & fly t/r fra Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Italienske middeladerlandsbyer, og en dramatisk kystlinje med noen av Italias vakreste turstier. Legg til vinsmaking, tog, cruise og leiebil - slik at du får med deg så mye som mulig på din reise til Italia!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter i dobbeltrom på Villa Manuelina****
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil
 • Fly t/r Pisa fra Oslo Gardermoen
 • Cinque Terre Park Card' (gratis inngang til gåturer & tog mellom byene)
 • Fergetur t/r Santa Margherita - Portofino
 • Vinsmaking
 • Gratis parkering
Fargesterke Cinque Terre

Cinque Terre består av de fem historiske landsbyene på rekke langs det dramatiske kystlandskapet i det sørlige Liguria. Du reiser enkelt mellom landsbyene via de vakre stiene som går gjennom nasjonalparkene, eller ved å kjøre langs de svimlende, uforglemmelige dalene. I landsbyene finner du ekte italiensk landlig atmosfære med pittoreske kaféer, sjarmerende fiskehavner, og selvfølgelig himmelsk italiensk gelato. Tilbudet inkluderer en inngangsbillett til turstiene, fergebillett, samt en leiebil for å utforske dette fantastiske området.

Hotel Manuelina La Villa

 • Hotel
 • Recco, Italia
Terrasse

Dette elegante hotellet holder 4 stjerner og ønsker deg velkommen til et vakkert, autentisk italiensk miljø. På hotellets restaurant blir du vartet opp med frokost hver dag og om kvelden dekker de på til middag med lokale delikatesser, for de som ønsker å ta middagen på hotellet. Hotellet har en stor solterrasse, hvor du kan nyte en ettermiddagskaffe, og et svømmebasseng hvor du kan kjøle deg ned på varme dager.

 • +6
Les mer
Room

Standard rom

3 personer | Rom

Ved Hotel Manuelina La Villa**** vil du bo på et pent standard rom med moderne fasiliteter som gratis WiFi, telefon, safe og et fullt utstyrt bad med hårføner. Her finnes alle bekvemmeligheter du kan forvente deg av et 4-stjerners hotell.

Opplev skjønne Liguria!

 • En unik utflukt til Italias første nasjonalpark, Cinque Terres stolthet! Cinque Terre har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1997 og er en av Italienernes favorittsteder for fotturer og fantastisk utsikt, rett ved havet på de bratte klippene. Italia legger mye ressurser i å holde den Liturgiske verdensarven så autentisk som mulig. Opplev et av Italias vakreste steder!
 • Ta en pause fra dine vakre spaserturer og nyt en farlig god iskrem fra Gelateria II Porticciolo i landsbyen Vernazza.
 • Ta bilen til Genoa: Ligurias største by har alt fra svingete smug, til Europas nest største akvarium, massevis av vakre parker, et historisk fyr og en luksuriøs småbåthavn.
 • Reisen begynner i Pisa - benytt anledningen til å oppleve en av Italias mest berømte byer!
 • Gå langs de over 10 km lange løypene mellom den nordligste Cinque Terre-byen Monterosso, og den sørligste byen Riomaggiore, og nyt den fantastiske utsikten over klippene, vingårdene og havet.
Cinque Terre-kortet

Gratis inngang til Cinque Terre-parken inkl. turleder
Togreise innom Cinque Terre-området
10% rabatt på Shopinn Brugnato-butikker
Turistbrosjyre

Ett kort per person - kortet gjelder en dag (valgfri dag). Du får kortet ved innsjekking på hotellet.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Innsjekket bagasje (kan legges til ved bestilling)
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Barnerabatt og en 3. voksen

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 7-12 år får 40% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
En 3. person fra 13 år får 15% rabatt på hotellet og betaler full pris for fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering på hotellet

Fasiliteter


Spaanlegg
Heis
Restaurant
Bar
Svømmebasseng

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Oppgradering av leiebil

Bilen passer til 2 passasjerer. Vennligst kontakt kundeservice dersom du vil oppgradere til en større bil.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Liguria regionen nordvest i Italia ved kystbyen Recco. Det tar ca. 30 minutter til Genua hvor nærmeste flyplass ligger.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret