Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

4-stjerners strandferie i Liguria med båttur og leiebil

 • Solreiser
 • Santa Margherita Ligure
pris fra kr 9 029
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Livet er herlig i Liguria: Bo 4 eller 7 netter med frokost, basseng og båttur. Inkl. fly t/r fra Oslo Gardermoen eller Bergen og leiebil under hele oppholdet. Pris er p.p. i rom for 2.

Liguria er kanskje en av de vakreste perlene i Italia. Her kan du virkelig kjenne på det søte liv. Denne reisen inkluderer historiske og naturvakre opplevelser i den skjønne Cinque Terre-parken, en båttur til idylliske Portofino og avslapning ved svømmebassenget. Besøk frodige vingårder og fargerike småbyer, bad i det krystallklare vannet og fordyp deg i den italienske landsbykulturen. Dette blir et eventyr for livsnytere!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 eller 7 netter i dobbelt-eller trippelrom på Hotel Best Western Regina Elena****
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Pisa fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Kristiansand, Sandefjord eller Bodø
 • 1 fergebillett t/r Santa Margherita - Portofino
 • 1 dagskort i Cinque Terre
 • Tilgang til svømmebassenget
 • Gratis WiFi
Santa Margherita & Cinque Terre

Pittoreske Liguria stråler med sine pastellfargede hus mellom klipper som går ned mot blått hav. Små fiskebåter ligger på vannoverflaten og sjamerende kafeer med autentisk italiensk bestemor-mat langs kaien.
En dag i Nasjonalparken Cinque Terre er opplevelse du aldri vil glemme. Parken har et svært areal og er listet på UNESCOs verdensarvlistem. Parken er kjent for sine 5 unike, historiske og ikke minst smellvakre landsbyer: Monterosso , Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore.

Best Western Hotel Regina Elena****

 • Hotel
 • Santa Margherita Ligure, Italia
Hotel

Hotellet har en ideell beliggenhet foran havet ved Santa Margherita og har moderne fasiliteter slik at du får mest mulig ut av ditt opphold. Ciana- familien har i mer enn 100 år eid dette 4-stjerners hotellet, og de moderne elementene fra nyere tider er kombinert med elegansen fra begynnelsen av det 20. århundre i et hotell med utendørsbasseng, en bar, en restaurant og en privat strand. Her starter du dagen med en deilig frokost med paier, ferskt brød, syltetøy, frisk frukt, frokostblandinger, juice og mer. Hotellets rom ligger ca. 10 til 15 minutter fra hotellets hovedbygning. Hotellet ligger ca. 1 time og 40 min kjøring fra flyplassen.

Dette tilbudet inkluderer leiebil, slik at du enkelt kan ta deg fra sted til sted.

 • +-2
Les mer
Chambre double

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommene er utstyrt med en telefon, minibar, en tv, en safe og WiFi. Badene har enten et badekar eller en dusj, toalett og en hårføner.

Merk at rommene ligger i hotellets anneks, som ligger ca. 10 til 15 minutter unna hovedbygningen.

Dagskort til Cinque Terre

På hotellet får du billetter til både båttur og Cinque Terre.
Cinque Terre National Park er en av de mest populære destinasjonene i regionen, med et areal på over 3800 hektar.

Det er vanskelig å reise med bil i Cinque Terre fordi veiene er smale og svingete. I noen landsbyer er det enda forbudt å kjøre bil. Men det er greit å reise med tog, som er inkludert i ditt dagskort til nasjonalparken. Det er også mulig å utforske landsbyene til fots, ettersom det er bare noen få kilometer mellom hver landsby!

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt på ca 3-5 € per person per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per dobbeltrom og maks 3 personer per trippelrom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-11 år får 40% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn eller en 3. voksen fra 12 år får 20% rabatt og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Parkering

Parkering er tilgjengelig på stedet (mot reservasjon) for 18 EUR (ca. 160 NOK) per dag (betales på stedet).

Internett

WiFi er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Rullestolbrukere

Hotellet er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Ditt hotell ligger i nærheten av havet, ved Santa Margherita. Dette tilbudet inkluderer leiebil, slik at du enkelt kan ta deg fra sted til sted, hvor enn du måtte ønske. Hotellets rom ligger ca. 10 til 15 minutter fra hotellets hovedbygning. Hotellet ligger ca. 1 time og 40 min kjøring fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret