Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Drømmereise på utrolige Sri Lanka(Fra mai-oktober)

 • Rundreise
 • 15 netter
 • Sri Lanka
pris fra kr 17 499
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med på ditt livs reise til utrolige Sri Lanka! Denne 13 netters rundreisen inkluderer spennende utflukter, transport mellom alle destinasjoner, frokost og fly t/r fra Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Palmesus langs hvite strender, azur-blått hav, grønne teplantasjer, frodige regnskoger og glitrende templer, velkommen til Sri Lanka. Denne reisen tar deg med gjennom Sri Lankas vakreste høydepunkter. Gled deg til unike opplevelser i tropisk natur og historiske vidundere. Med 13 netter på ulike hotell, spennende utflukter og kulturelle gleder blir dette et eventyr for livet.

Tilbudet inkluderer:
 • 13 netter på 8 forskjellige hoteller i Sri Lanka
 • Halvpensjon (frokost og middag) på alle hoteller, bortsett fra i Negombo, Galle og Pasikudah, hvor det er kun frokost inkludert
 • Fly t/r Colombo fra Oslo Gardermoen
 • 1x overnatting på flyet frem og tilbake
 • All transport mellom de forskjellige destinasjonene
 • 11 utflukter med engelsktalende guide
Ytterligere tilvalg
 • 3 Temples Kandy Tour
 • Besøk til landsby med lunsj
 • Sykkeltur gjennom Polonnaruwa
 • Utflukt til Sigiriya
 • Utflukt til Anuradhapura
 1. Dag 1: Ankomst i Negombo/Katunayaka

  Etter flyreisen lander du i Colombo på Sri Lanka - din oppdagelsesreise begynner allerede nå! Du blir hentet på flyplassen og kjørt til ditt første hotell, som ligger i den sjarmerende fiskerlandsbyen, Negombo. Bruk din første dag på å slappe av etter den lange flyturen.
  Ta en spasertur langs den vakre strandpromenaden, smak på srilankiske delikatesser og kanskje ta et forfriskende bad i det evige, indiske hav. Uansett hva du velger, sørg for å få massevis av avslapping og lad batteriene. I morgen begynner reiseprogrammet og ditt livs eventyr!

  Hotel Pegasus Reef eller lignende

  • Hotel
  • Wattala, Sri Lanka

  Det moderne Hotel Pegasus Reef ligger på stranden, og er omgitt av frodig og vakker natur. Hotellet ligger ca.13 km nord for Colombo. Her finner du et fint basseng, en fin restaurant og en bar. Ditt rom er elegant innredet og utstyrt med minibar, safe, te- og kaffefasiliteter og TV. I tillegg har du et eget bad med dusj og hårføner.

  Les mer
 2. Dag 2: Galle og Kalutara

  I dag vil du bli hentet på hotellet og kjørt til Galle, den gamle festningsbyen hvor portugiserne landet i 1505. Senere ble byen overtatt av nederlenderne og påvirkning av den nederlandske sjømannen kan fortsatt sees i byen i dag. Du vil bli guidet rundt i denne fascinerende havnebyen, hvor du kan beundre den imponerende festningen og se den vakre St. Maria-kirken, og ikke minst, et av øyas viktigste templer til Shiva, i tillegg får du se det berømte Amangalle Hotel. På veien til Galle kan du være heldig nok til å få et glimt av de dyktige pælefiskerne i Kalutara.

  Portofino Resort Tangalle eller lignende

  • Hotel
  • Hambantota, Sri Lanka

  Det 4-stjernede Portofino Resort Tang hotellet har et flott utendørsbasseng, 3 restauranter og gratis WiFi på fellesområdene. Hvis du føler for det, kan du delta i yoga på hotellet, bruke biblioteket og du har muligheten til å leie sykler. Rommene har flatskjerm-TV og minibar, og badet har dusj og gratis toalettartikler.

  Les mer
 3. Dag 3: Tissa og Yala National Park

  I dag vil du reise videre til Tissa, hvor du besøker det lokale landsbymarkedet, også kjent som "pola". Her selger innbyggerne hjemmelagde og kunsteriske håndverk, og du kan blant annet gjøre et kupp på tekstiler, keramikk og flettede kurver. Etterpå kan du besøke noen av noen lokale fra landsbyen, som gir deg et matlagingskurs i tradisjonelle srilankiske retter. Her kan du få med deg kunnskap i et interessant kjøkken som du kan igjen imponere venner og familie med hjemme i Norge.

  Etter en deilig lunsj kan du begynne å glede deg på nytt, fordi nå skal du nemlig på safari i Yala National Park! Dette er Sri Lankas nest største nasjonalpark og er verdenskjent for sitt mangfoldige dyreliv. Her vil du få se blant annet ville leoparder, elefanter, krokodiller, villsvin og vadefugler.

  OBS! Yala National Park er stengt fra 1 september til 15 oktober. I denne perioden drar du på safari i Udawalawa National Park.

  Elephant Reach, Sri Lanka

  Elephant Reach eller lignende

  • Hotel
  • Kirinda, Sri Lanka
  Elephant Reach, Sri Lanka

  Det attraktive og autentiske Elephant Reach ligger like ved Yala nasjonalpark, og her møter den naturlige skjønnhet luksuriøse fasiliteter. Fra hotellets restaurant Tusk har du utsikt over bassenget og en safaripark. Du vil bli servert smakfulle og tradisonelle srilankiske retter, laget av ferske og lokale råvarer. Ditt romslige rom er innredet i en både naturlig og moderne stil, og her har du også en flatskjerm-TV, minibar, te- og kaffekoker, safe og eget bad.

  Les mer
 4. Dag 4: Bandarawela

  Reisens fjerde dag vil tilby to svært spennende opplevelser. Du starter dagen med å kjøre ut til den vakre, 25 meter høye Ravana Falls. Ifølge en srilankisk legende, er fossefallet oppkalt etter kongen Ravana, som gjemte den vakre prinsessen, Sita, i hulene som skjuler seg bak fossen. Når du har tatt mange bilder og kanskje dyppet tærne i vannet, går turen videre til Bandarawela. Her bor mange av Sri Lankas teplantasje-arbeidere, og mye av byen er bevart i kolonistil.
  Like utenfor byen ligger det 120 år gamle Liyangahawela Temple, her kan du finne harmonisk sjelero med 2 timers meditasjon, etterfulgt av et besøk til de lokale munkene. Det er valgfritt om du ønsker å delta i meditasjonen. Du vil også få et tett innblikk i en ekte te-plantasje. Her vil du lære kunsten om ordentlig teplukking kalt "to blader og bud", som var begynnelsen av den berømte Ceylon-teen.

  Olympus Plaza Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Haputale, Sri Lanka

  Olympus Plaza Hotel er elegant innredet og tilbyr både spillerom (ekstra kostnad), treningsrom, 3D-kino (mot betaling), samt en deilig restaurant og bar. Ditt rom har en flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, telefon, kaffe og te fasiliteter og baderom med dusj.

  Les mer
 5. Dag 5 & 6: Kandy

  En togreise gjennom det srilankiske landskapet er et must, og på dag fem, vil du stige ombord toget, som tar deg til byen Kandy. Du har et sete i 2. klasse. Turen tar 5 til 6 timer, og i den gamle kongebyen Kandy venter det deg mange interessante opplevelser. Om kvelden stiger du ombord i en tradisjonell tuk-tuk og besøker det hellige Tanntempelet, et av Sri Lankas viktigste buddhistiske templer og pilegrimssteder.

  Dag 6 er valgfri, du kan slappe av eller du kan velge å kjøpe en eller begge av de følgende utfluktene:

  Valgfritt: Utflukt til 3 templer: kr 270 per person. På denne turen vil du besøke tre historiske templer: Embekke Devalaya, Gadaladeniya og Lankathilaka, som alle ligger i nærheten av Kandy. Med flotte utskjæringer, imponerende statuer og fascinerende legender kan du fordype deg i religion og kulturhistorie mens du får en panoramautsikt over det spektakulære landskapet - de fleste av templene ligger nemlig på en høyde. Varigheten på denne utflukten er 4 timer.

  Valgfritt: Vandretur til den lokale landsbyen med lunsj: kr 432 per person. Denne turen tar deg gjennom Kandys vakre landskap og videre til en av de lokale landsbyene, hvor kvinner har beholdt den tradisjonelle kunsten av veving. Du får lov til å kaste deg ut i vevekunsten om du ønsker, etterpå vil du bli servert en deilig utendørs lokal lunsj. Varigheten på denne utflukten er 2 timer.

  hotel

  Serene Grand Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Kandy, Sri Lanka
  hotel

  Det vakre Serene Grand Hotel ligger i naturskjønne omgivelser i Kandy. Hotellet har et svømmebasseng, en bar og en restaurant som serverer retter fra både lokale og internasjonale kjøkken. Rommene er lyse og moderne innredet med TV, minibar, telefon og eget bad med dusj.

  Les mer
 6. Dag 7 & 8: Habarana, Dambulla og Polonnaruwa

  På den syvende dagen drar du videre til fascinerende Habarana. På veien vil du få besøke en ayurvedisk landsby, samt stentemplet i Dambulla-grottene. I dette imponerende nettverket av 5 grotter, vil du komme over et vell av vakre stenstatuer og historiske figurer fra det 1. århundre. Etterpå sjekker du inn på hotellet i Habarana, og da har du resten av dagen til fri disposisjon. Vi anbefaler å utforske det frodige landskapet rundt Habarana som er hjemmet til et hav av eksotiske dyre- og plantearter, her kan du også dra på safari.

  Dagen etter må du stå opp tidlig, (allerede kl. 5) for i dag er det klart for den vakre Polonnaruwa-innsjøen. Her kan du mingle deg med de lokale, og gå på en kulturell oppdagelsesferd. Det virkelige store begynner når du stiger ombord i katamaranen (alternativt program dersom været ikke tillater det). Hold et øye med ørnene du kan se fra båten. Du vil spise lunsj, mens du nyter panoramautsikten fra land på en av innsjøens vakre øyer. Etter katamaranreisen kan du bruke resten av dagen som du selv vil, du kan velge å utforske mer eller finne roen på hotellet. Om du ønsker, kan du delta i en av disse valgfrie utfluktene:

  Valgfritt: Sykkeltur til Polonnaruwas ruiner: kr 864 per person. Etter båtturen kan du, på sykkel, fortsette mot de gamle ruinene av Polonnaruwa, hvor du vil få se et mangfold av spennende ruiner av palasser, paviljonger, parker og hager som fortsatt er svært vakkert bevart. Her kan du se et av Sri Lankas nasjonale mesterverk - en sittende Buddha, som er inngravert i et stykke fra granittveggen. Varigheten på denne utflukten er 3,5 timer.

  Valgfritt: Utflukt til Sigiriya (dag 8): ca. kr 486 per person. På veien fra Habarana til Pasikudah kan du, på denne utflukten, besøke en av Sri Lankas mest populære severdigheter: De ikoniske ruinene av en stenfestning som ligger på toppen av den berømte klippen Lion Rock. Vakre fresker, fredelige hager, skinnende dammer, glitrende bekker og gamle statuer tiltrekker seg tusenvis av besøkende fra hele verden hvert år. Tid: Varigheten på denne utflukten er 3,5 timer.

  hotel

  Fresco Water Villa eller lignende

  • Hotel
  • Kimbissa, Sri Lanka
  hotel

  Fresco Water Villa ligger i det arkeologiske og interessante klippelandskapet Sigiriya. Her kan du slappe av i det store gresskledde området, ta en forfriskende dukkert i utendørsbassenget og bestille drinker i hotellbaren. Det erfarne kjøkkenpersonalet serverer både lokale og internasjonale retter laget av organiske ingredienser. De pene rommene har aircondition og gratis WiFi.

  Les mer
 7. Dag 9 - 11: Pasikudah

  Velkommen til Pasikudah som har en av de lengste strekninger av glitrende kystlinje! På dag 9, kan du fortsatt velge å kjøpe en utflukt til den berømte Sigiriya, ellers står du fritt til å bestemme hvordan du vil tilbringe neste to dagene. Du kan f.eks. tilbringe noen late dager på kritthvite sandstrender, vasse i den grunne sjøen, fordype deg i den lokale og fargerike kulturen og utforske det spennende og tropiske området rundt hotellet.

  Marina Beach Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Kalkudah, Sri Lanka

  Dette flotte hotellet i Pasikudah ligger rett ved havet på østkysten av øya. Her tilbringer du 3 netter i et avslappende miljø. I tillegg til svømmebassenget vil du finne den glitrende kysten nesten like ved døren, og du kan nyte en cocktail rett på stranden. Hotellet tilbyr også ulike vannsporter (mot en avgift, avhengig av sesong). På rommet finner du en flatskjerm-TV, aircondition, gratis Wi-Fi og bad med dusj.

  Les mer
 8. Dag 12: Anuradhapura

  Etter noen avslappende dager i Passikudah, drar du videre mot den antikke byen Anuradhapura. Etter ankomst kan du selv velge hvordan du vil bruke resten av dagen, du har også mulighet til å bli med på en utflukt til byens fascinerende ruiner som er listet på UNESCO.

  Valgfritt: Utflukt til Anuradhapura ruiner: kr 594 per person. Denne gamle byen ligger helt i midten av Sri Lanka, og var den første hovedstaden fra 5. til 9. århundre. Buddhismen fikk sitt fotfeste i Anuradhapura, og er et absolutt må-se når du er her, er det hellige Bodhi-treet, også kjent som Buddha treet som sies å være det eldste treet i hele verden med over 2000 års historie! Varighet på denne utflukten er ca 3-4 timer.

  Hotel Alakamanda eller lignende

  • Hotel
  • Anuradhapura, Sri Lanka

  Hotel Alakamanda er omgitt av frodig natur i den historiske, gamle byen Anuradhapura. Her kan du nyte den vakre utsikten fra hotellets koselige terrasse, slappe av ved bassenget eller smake srilankiske spesialiteter i restauranten. Ditt rom har aircondition, TV, telefon, sittegruppe, gratis WiFi og et bad med dusj.

  Les mer
 9. Dag 13: Negombo/Katunayaka

  Dag 13 markerer slutten på dette eksotiske eventyret, men det er ikke over helt enda. Når du har spist frokost, vil du reise tilbake til Negombo, der du startet turen. Nå kan du utforske den spennende byen enda en gang, enten for deg selv eller med gruppen. Ta en tur ut til det livlige fisketorget, prøv deg på noen av de lokale delikatessene og se det mystiske, nederlandske fortet fra 1600 tallet, som i dag er byens fengsel. Du har også tid til å kjøpe de siste suvenirene eller nyte en siste dag på stranden før du setter deg på flyet tilbake til Norge, et livs-eventyr rikere!

  hotel

  Club Palm Bay

  • Hotel
  • Marawila, Sri Lanka
  hotel

  Club Palm Bay ligger på en 8 hektar stor eiendom langs den nordvestlige kysten på Sri Lanka. Her bor du mellom Merawila Lagoon og Merawila Beach. Hotellet tilbyr en 9-hulls golfbane og utendørsbasseng. Club Palm Bay ligger 1 times kjøring fra Colombo International Airport. Du kan dra på delfin- og hvalsafari på Kalpitiya, en 2-timers kjøretur unna. Du kan kjøre til Wilpaththu National Park på 2,5 timer. Avgiftsfri parkering er mulig på stedet.
  Du kan slappe av med en ayurvedisk behandling på spaet eller trene på treningssenteret. Ferieanlegget tilbyr også kontorsenter og klesvask. Kundira Restaurant serverer internasjonale buffeer. Ran Thanmbill Bar byr på vin og brennevin.

  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Valgfrie ekstra utflukter (kan legges til under bestilling)
 • Drikkepenger
 • Måltider som ikke er nevnt i tilbudet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler kun for 1 flybillett og et tillegg for hotellet

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 per rom + 1 baby per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år kommer gratis med på rundreise og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-4 kommer gratis med på rundreisen (eksl. flybliett)
Barn 5-11 får en varierende rabatt på rundreisen.
Barn fra 12 regnes som voksen og betaler full pris for fly og rundreisen.

Rullestolbrukere

Denne rundreisen er ikke egnet for rullestolbrukere

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Les om de forskjellige hotellene ved å klikke på de blå barene lengre oppe på siden.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Tillatt bagasje

Håndbagasje 8 kg - maks 1 stk per person
Innsjekket bagasje 20 kg - maks 1 stk per person

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.Du vil bo på hotellene som er nevnt ovenfor i tilbudet. I tilfeller overbookinger vil tilsvarende hoteller gjelde:

Hotel Pegasus Reef (frokost) — alternativt Goldi Sands
Portofino Tangalle (frokost) — alternativt Dickwella Resort & Spa
Elephant Reach (halvpensjon) — alternativt The Rain Tree Hotel
Olympus plaza hotel (halvpensjon) — alternativt Bandarawela Hotel eller The Hideaway Hotel
Serene Grand (halvpensjon) — alternativt Oak Ray Heritage eller Hotel Hill Top
Fresco Water Villa (halvpensjon) — alternativt Giritale Hotel
Marina Beach Passikudah (frokost) — alternativt Marina Passi Villa eller The Calms
Hotel Alakamanda (frokost) — alternativt Rajarata Hotel

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Sri Lanka. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Sri Lanka. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.srilanka.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sri Lanka. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon: Man-Fre 09:00 - 17:00

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret