Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Drømmereise på utrolige Sri Lanka(Fra mai-oktober)

 • Rundreise
 • Sri Lanka
pris fra kr 17 499
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med på ditt livs reise til utrolige Sri Lanka! Denne 13 netters rundreisen inkluderer spennende utflukter, transport mellom alle destinasjoner, frokost og fly t/r fra Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Palmesus langs hvite strender, azur-blått hav, grønne teplantasjer, frodige regnskoger og glitrende templer, velkommen til Sri Lanka. Denne reisen tar deg med gjennom Sri Lankas vakreste høydepunkter. Gled deg til unike opplevelser i tropisk natur og historiske vidundere. Med 13 netter på ulike hotell, spennende utflukter og kulturelle gleder blir dette et eventyr for livet.

Tilbudet inkluderer:
 • 13 netter på 8 forskjellige hoteller i Sri Lanka
 • Halvpensjon (frokost og middag) på alle hoteller, bortsett fra i Negombo, Galle og Pasikudah, hvor det er kun frokost inkludert
 • Fly t/r Colombo fra Oslo Gardermoen
 • 1x overnatting på flyet frem og tilbake
 • All transport mellom de forskjellige destinasjonene
 • 11 utflukter med engelsktalende guide
Ytterligere tilvalg
 • 3 Temples Kandy Tour
 • Besøk til landsby med lunsj
 • Sykkeltur gjennom Polonnaruwa
 • Utflukt til Sigiriya
 • Utflukt til Anuradhapura
Reiserute

Dag 1: Ankomst i Negombo/Katunayaka

Etter flyreisen lander du i Colombo på Sri Lanka - din oppdagelsesreise begynner allerede nå! Du blir hentet på flyplassen og kjørt til ditt første hotell, som ligger i den sjarmerende fiskerlandsbyen, Negombo. Bruk din første dag på å slappe av etter den lange flyturen.
Ta en spasertur la… Les mer

Hotel Pegasus Reef  eller lignende

Dag 2: Galle og Kalutara

I dag vil du bli hentet på hotellet og kjørt til Galle, den gamle festningsbyen hvor portugiserne landet i 1505. Senere ble byen overtatt av nederlenderne og påvirkning av den nederlandske sjømannen kan fortsatt sees i byen i dag. Du vil bli guidet rundt i denne fascinerende havnebyen, hvor du k… Les mer

Portofino Resort Tangalle  eller lignende

Dag 3: Tissa og Yala National Park

I dag vil du reise videre til Tissa, hvor du besøker det lokale landsbymarkedet, også kjent som "pola". Her selger innbyggerne hjemmelagde og kunsteriske håndverk, og du kan blant annet gjøre et kupp på tekstiler, keramikk og flettede kurver. Etterpå kan du besøke noen av noen lokale f… Les mer

Elephant Reach  eller lignende

Dag 4: Bandarawela

Reisens fjerde dag vil tilby to svært spennende opplevelser. Du starter dagen med å kjøre ut til den vakre, 25 meter høye Ravana Falls. Ifølge en srilankisk legende, er fossefallet oppkalt etter kongen Ravana, som gjemte den vakre prinsessen, Sita, i hulene som skjuler seg bak fossen. Når du ha… Les mer

Olympus Plaza Hotel  eller lignende

Dag 5 & 6: Kandy

En togreise gjennom det srilankiske landskapet er et must, og på dag fem, vil du stige ombord toget, som tar deg til byen Kandy. Du har et sete i 2. klasse. Turen tar 5 til 6 timer, og i den gamle kongebyen Kandy venter det deg mange interessante opplevelser. Om kvelden stiger du ombord i en tra… Les mer

Serene Grand Hotel  eller lignende

Dag 7 & 8: Habarana, Dambulla og Polonnaruwa

På den syvende dagen drar du videre til fascinerende Habarana. På veien vil du få besøke en ayurvedisk landsby, samt stentemplet i Dambulla-grottene. I dette imponerende nettverket av 5 grotter, vil du komme over et vell av vakre stenstatuer og historiske figurer fra det 1. århundre. Etterpå sje… Les mer

Fresco Water Villa  eller lignende

Dag 9 - 11: Pasikudah

Velkommen til Pasikudah som har en av de lengste strekninger av glitrende kystlinje! På dag 9, kan du fortsatt velge å kjøpe en utflukt til den berømte Sigiriya, ellers står du fritt til å bestemme hvordan du vil tilbringe neste to dagene. Du kan f.eks. tilbringe noen late dager på kritthvite sa… Les mer

Marina Beach Hotel  eller lignende

Dag 12: Anuradhapura

Etter noen avslappende dager i Passikudah, drar du videre mot den antikke byen Anuradhapura. Etter ankomst kan du selv velge hvordan du vil bruke resten av dagen, du har også mulighet til å bli med på en utflukt til byens fascinerende ruiner som er listet på UNESCO.

Valgfritt: Utflukt t… Les mer

Hotel Alakamanda  eller lignende

Dag 13: Negombo/Katunayaka

Dag 13 markerer slutten på dette eksotiske eventyret, men det er ikke over helt enda. Når du har spist frokost, vil du reise tilbake til Negombo, der du startet turen. Nå kan du utforske den spennende byen enda en gang, enten for deg selv eller med gruppen. Ta en tur ut til det livlige fisketorg… Les mer

Club Palm Bay
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Valgfrie ekstra utflukter (kan legges til under bestilling)
 • Drikkepenger
 • Måltider som ikke er nevnt i tilbudet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler kun for 1 flybillett og et tillegg for hotellet

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 per rom + 1 baby per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år kommer gratis med på rundreise og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-4 kommer gratis med på rundreisen (eksl. flybliett)
Barn 5-11 får en varierende rabatt på rundreisen.
Barn fra 12 regnes som voksen og betaler full pris for fly og rundreisen.

Rullestolbrukere

Denne rundreisen er ikke egnet for rullestolbrukere

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Les om de forskjellige hotellene ved å klikke på de blå barene lengre oppe på siden.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Tillatt bagasje

Håndbagasje 8 kg - maks 1 stk per person
Innsjekket bagasje 20 kg - maks 1 stk per person

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.Du vil bo på hotellene som er nevnt ovenfor i tilbudet. I tilfeller overbookinger vil tilsvarende hoteller gjelde:

Hotel Pegasus Reef (frokost) — alternativt Goldi Sands
Portofino Tangalle (frokost) — alternativt Dickwella Resort & Spa
Elephant Reach (halvpensjon) — alternativt The Rain Tree Hotel
Olympus plaza hotel (halvpensjon) — alternativt Bandarawela Hotel eller The Hideaway Hotel
Serene Grand (halvpensjon) — alternativt Oak Ray Heritage eller Hotel Hill Top
Fresco Water Villa (halvpensjon) — alternativt Giritale Hotel
Marina Beach Passikudah (frokost) — alternativt Marina Passi Villa eller The Calms
Hotel Alakamanda (frokost) — alternativt Rajarata Hotel

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Sri Lanka. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Sri Lanka. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.srilanka.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sri Lanka. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon: Man-Fre 09:00 - 17:00

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret