Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Ferie i hjerte av antikkens Athen

 • Storbyferie
 • Athen
pris fra kr 7 119
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Sol og storbyferie i 3 eller 4 netter på Arion Athens Hotel inkl. frokost, fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Oppdag den antikke og vakre byen med en spennende historie- selve demokratiets vugge! Her får du behagelige temperaturer hele året, rikelig med shoppingmuligheter, museer og de beste historiske severdighetene rett rundt hjørnet! Byen er en av de viktigste byene på UNESCOs verdensarvliste med Akropolis og Parthenon i første rekke!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter på Arion Athens Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Athen fra Oslo Gardemoen, Bergen eller Stavanger
Tilvalg
 • Privat transport t/r mellom flyplass og hotell
Weekend i Aten

Den greske hovedstaden fungerer som selve sentrum i landet og er et naturlig stoppested for Hellas-interesserte. Med sine plettfrie gater og parker, engelske skilt og undergrunnsbane står nådagens Athen i kontrast til sin greske og romerske historie. Dette er mye på grunn av oppussingen i forkant av OL i 2004 og siden den gang har byen aldri sett bedre ut. Men det er ingen grunn bekymring - Athens severdigheter og monumenter er vel bevart! Hva med å hoppe på en sightseeingbuss for et overblikk av byen, slik at du kan velge ut det du vil ta en nærmere kikk på? Akropolis, Parthenon, Zevs tempel, Athens mest berømte museum - det arkeologiske museet - disse greske turistperlene finner du ingen andre steder enn her.

Arion Athens Hotel

 • Hotel
 • Athen, Hellas
Terrace

Dette moderne hotellet ligger i sentrum av byen i nærheten av Monastiraki t-banestasjonen og i nærheten av det livlige Psiri. Med sin døgnåpne resepsjon står hotellets ansatte til din disposisjon for å dørge for et minneverdig og vellykket opphold. Engelsk frokost serveres på mesaninen, og du kan også slappe av i hagen på taket med fantastisk utsikt over Akropolis.

 • +-2
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene er lyse og elegante, og har eget bad i marmor, tregulv og lydisolerte vinduer.

Reisetips i Athen

 • Livlig matmarked med lekre delikatesser på Athinasgaten mellom Omonia og Monastiraki.
 • Gå alle trappene opp til Atens høyeste topp Lycabettus og nyt den fantastiske utsikten over byen og Akropolis.
 • Ruinområdet Agora byr på spennende tempelruiner fra 500 f.Kr.
 • Ta en sporvogn til det luksuriøse forstadområdet Vouliagmeni og bade på stranden eller bare bli kjent med byens livlige atmosfære.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks 2 voksne og 1 barn opptil 5 år

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-5 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 6-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

Gratis WiFi.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Fasiliteter

Heis
Bar

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Flyinformasjon

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Dette moderne hotellet ligger i sentrum av byen i nærheten av Monastiraki t-banestasjonen og i nærheten av det livlige Psiri.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret