Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Egen leilighet på Costa del Sol

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Fuengirola
5 Vurderinger
pris fra kr 5 199
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt 7 eller 14 netter under den spanske sommersolen på Costa del Sol. Inkludert frokost, transport mellom fly og hotell og fly t/r.

Solfylte dager i den sørlige spanske provinsen Malaga! Her kan du tilbringe 7 eller 14 netter i din egen, flotte leilighet. Ta med venner, familie og barna, fordi her kan du bo opp til 6 personer sammen. Tilbring dagen med å sløve ved bassenget og ta deretter en dukkert i det azurblå havet som ligger like ved hotellet. Dra på oppdagelsesferd i Fuengirolas sjarmerende gater og opplev Malagas storslåtte byliv.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i leilighet eller studio på Hotel Pyr Fuengirola***
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • 10% rabatt i hotellbaren
 • 1 Sangriadrink ved ankomst
Fargerike Fuengirola

Dere bor bare 500 meter fra Fuengirola sentrum og er tett på den vakre havnen. Her kan du ta vakre turer langs glitrende sandstrender, i tillegg har du et stort utvalg av restauranter, barer og kafeer der du kan nyte livet med deilig tapas og en kald øl. Vi anbefaler å besøke det lokale markedet, og for å se byens mest kjente attraksjon, slottet Sohail. Hver tirsdag er det marked, og like utenfor byen finner du dyrehage og mange andre morsomme aktiviteter; perfekt for familier med barn og alle som lengter etter sol og sommer!

Hotel Pyr Fuengirola

 • Hotel
 • Fuengirola, Spania
Pool

Hotellet ligger rett ved stranden i Fuengirola og bare 500 meter fra byens sentrum med restauranter, supermarkeder og shopping. Med en døgnåpen resepsjon er hotellet alltid tilgjengelig for deg om du behøver hjelp. Her finnes et oppvarmet utendørsbasseng, snacksautomater, kafé og parkering (mot avgift).

 • +2
Les mer
2 bedroom apartment

2-roms leilighet

De stilfulle 3-romsleilighetene er 130 m², og her kan du bo hele 6 mennesker sammen. Leilighetene har 2 soverom for 2 personer og en stue med 2 sovesofaer. Her finner du også TV, air condition, gratis WiFi, safe, fullt utstyrt kjøkken og to bad. Videre har du en privat terrasse med hagemøbler hvor du kan nyte en vakker utsikt over havet.

Studio

Studio

Studioleilighetene er 43 m² og har plass til 3 personer totalt. Leilighetene består av et stort rom med en velutstyrt kjøkkenkrok i hjørnet og et separat bad. Den er utstyrt med 2 enkeltsenger, sovesofa, TV, air condition, gratis WiFi og safe. Hver leilighet har også en koselig terrasse med hage eller sjøutsikt.

Vi anbefaler

 • Shopping - Gå til sentrum, her kan finne butikker som Zara, Bershka, Mango og mange fler.
 • Besøk Malaga - Dere bor ikke langt fra byen Malaga, som er spekket med historiske severdigheter, kulturelle attraksjoner og ikke minst ekstraordinære kulinariske opplevelser.
 • Flamenco - Sving deg i tradisjonell spansk dans på en av de mange lokale barene.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 17:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer i studio
Maks 6 personer i leilighet

Barnerabatt

Du betaler kun for hotellopphold til 2 voksne. Den 3.-6. personer betaler derfor kun for frokost, fly og transport

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger rett ved stranden i Fuengirola og bare 500 meter fra restauranter, shopping, uteliv og supermarkeder. Du lander på Málagas flyplass som ligger 24 km fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret