Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Oppdag den glitrende portugisiske Rivièra

 • Solreiser
 • 5, 7 eller 10 netter
 • Lisboa
pris fra kr 3 879
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Utforsk kysten i nærheten av Lisboa, og bo 5, 7 eller 10 netter på Sabóia Estoril Hotel, inkl. frokost, velkomstdrink, fly tur/retur fra Oslo, Tromsø, Haugesund, Ålesund, Kristiansand, Harstad eller Molde + leiebil. Pris er p.p. i rom for 2.

Vidstrakte strender, imponerende klipper, et behagelig klima, rik kultur og historie, og selvfølgelig en fantastisk utsikt over havet: den portugisiske Rivieraen har alt! Vi sørger for leiebil slik at du kan utforske dette vakre området. Det eneste du trenger å gjøre er å nyte. Kjør langs de pittoreske landsbyene, gamle slottene og grønne skogene. Fordyp deg i det Sør-Europeiske tempoet, og nyt autentiske restauranter med velsmakende lokale spesialiteter. Stopp på en av de mange strendene og trekk inn den salte sjøluften. Ser du det for deg? Bestill tur til Portugal!

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7 eller 10 netter på Sabóia Estoril Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Lisboa fra Oslo, Tromsø, Haugesund, Ålesund, Kristiansand, Harstad eller Molde
 • Velkomstdrink
 • Bruk av WiFi
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Parkering ved hotellet
Estoril

Du bor i Estoril, en kystby ikke langt fra Lisboa. Området vest for den portugisiske hovedstaden er kjent som den portugisiske rivieraen. Tradisjonelt kom den velstående befolkningen fra Lisboa hertil for å slappa av på sine eiendommer. Benytt muligheten til å utforske dette vakre området! Byen Estoril er kjent for sitt gigantiske kasino - det største i Europa! Som bare ligger 1,5 kilometer fra hotellet. Stranden ligger også kun et lite stykke unna. Om kvelden kan du nyte portugisiske spesialiteter i en av nabolagets mange restauranter: velg velsmakende, fersk torsk eller caldeirada, en portugisisk gryte med fisk og poteter. Utforsk den vakre kysten og Sintra-fjellene, samt den pulserende byen Lisboa!

Sabóia Estoril Hotel

 • Hotel
 • Estoril, Portugal
Hotel

Ved den atlantiske kysten, bare 500 meter fra stranden finner du Sabóia Estoril Hotel. Hotellet har 48 rom som er komfortable og moderne, og hver har utsikt over enten havet eller fjellene. På morgen blir du servert en god frokost og på ettermiddagen kan du nyte late dager vet hotellets basseng.Garantert et avslappende opphold!

Les mer
Room Land

rom med landeutsikt

2 personer | Rom

Moderne dobbeltrom med balkong og landutsikt. Rommet har en flatskjerm-TV og klimaanlegg. Det er også et bad med badekar / dusj, hårføner og badeprodukter.

Room Meer

rom med sjøutsikt

2 personer | Rom

Moderne dobbeltrom med balkong og vakker havutsikt. Rommet har en flatskjerm-TV og klimaanlegg. Det er også et bad med badekar / dusj, hårføner og badeprodukter.

Utforsk omgivelsene

Med leiebilen til disposisjon, et det enkelt å utforske denne vakre delen av Portugal! TravelBird har tipsene til hva du ikke bør gå glipp av.

 • Den portugisiske hovedstaden venter på deg! Lisboa ligger ca. 27 kilometer fra hotellet og er lett tilgjengelig med bil. Ta turen til den berømte 25. April-broen, hopp ombord på den sjarmerende trikkelinjen 28 som tar deg opp de bratte åsene, besøk den praktfulle katedralen fra 1100-tallet, sjarmerende Castelo de São Jorge på bakketoppen med utsikt over det historiske sentrum.
 • Fra hotellet er det ca. 17 kilometer kjøring til den praktfulle byen Sintra, omgitt av furutrær. Her finner du det fargerike slottet Palácio da Pena. Sintra har stått på UNESCOs verdenarvliste siden 1995, og besøker du byen forstår du hvorfor. Besøk Palácio Nacional de Sintra (fra 1100-tallet) og det mauriske slottet, og glem ikke å nyte den fantastiske utsikten!
 • Omtrent 35 kilometer unna Estoril finner du byen Mafra. Her er det enorme barokke Palacio de Mafra hovedattraksjonen. Palasset har et areal på 40.000 kvadratmeter, og er umulig å gå glipp av. Her finner du også et ærverdig kloster og en praktfull basilika.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 23:30

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opp til 12 per rom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2- 12 år kan overnatte gratis på hotellet og betaler full pris på flyet
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng

Parkering

Parkering er gratis.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Sabóia Estoril Hotel ligger i byen Estoril, 500 meter fra stranden. Avstanden til Lisboa Portela lufthavn ligger ca 30 km, og avstanden til Lisboa ca 27 km.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret