• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fra strand til strand i vakre Indonesia

 • Rundreise
 • 16 netter
 • Indonesia
6 Vurderinger
pris fra kr 12 289
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Allerede bestilt 13 ganger

Opplev det beste av Bali, Gili Meno, Lombok og Nusa Lembongan inkl. 14 netter på hoteller, frokost, transport, guide, utflukter og fly t/r Bali.

Indonesia er landet hvor du finner guder og templer, eksotiske strender og korallrev, vulkaner og regnskog på samme sted. Med sine naturlige og kulturelle skatter er dette et paradis på jord. På guidede dagsturer kan du beundre vulkaner, tradisjonelle landsbyer, majestetiske templer og vakre vannpalasser. Den spesielle blandingen av opplevelser og avslapning på øyene Bali, Gili Meno, Lombok og Nusa Lembongan er helt unik!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Ari Putru Hotel eller liknende, på Bali (2 netter i begynnelsen av reisen, 1 natt på slutten)
 • 1 natt i Strawberry Hill Hotel eller liknende, på Bali
 • 1 natt i Aneka Lovina eller liknende, på Bali
 • 1 natt i Saren Indah Hotel eller liknende, på Bali
 • 1 natt i Rama Shinta Candidasa eller liknende, på Bali
 • 2 netter i Seri Resort Gili Meno eller liknende, på Gili Meno
 • 3 netter i Lombok Holiday Resort eller liknende, på Lombok
 • 2 netter i Dinatah Lembongan Villas eller liknende, på Nusa Lembongan
 • Frokost på alle hotellene
 • Utflukter på alle hotellene
 • All transport med sjåfør i bil eller på speedbåt
 • Fly t/r Denpasar på Bali (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Rafting
 • Mountain biking
 • Jungel trekking
 • 2 dagers Rinjani Trekking
Indonesia

Dette fantastiske landet i Sørøst-Asia strekker seg over en øygruppe på 17,508 øyer, og er den største øystaten i verden! Hvordan begynner du best å utforske dette mangfoldige landet? På denne turen tar vi deg til fire øyer: Bali, Gili Meno, Lombok og Nusa Lembongan. Du har hele tiden en guide, som også er sjåføren. Dette gir deg muligheten til å utforske de berømte og mindre berømte stedene. Du utveksler velfylte dager med turer rundt øyene og nyter velfortjent hvile på de paradisiske strender. Høres dette ut som musikk i dine ører? Les hele reiseruten under.

 1. Dag 1 & 2: Første inntrykk i Sanur på Bali

  I dag setter du føttene på indonesisk jord. Flyet lander på Denpasar flyplass og så fort du går av, vil du merke at du har ankommet et imponerende land. Velkommen til Bali, “gudens øy” og den første øya du vil besøke på denne rundreisen! Transporten din venter på deg ved informasjonsdesken på flyplassen og kjører deg til ditt første hotell (15 km). De første dagene vil du være i Sanur. Se deg rundt og nyt det eventyrlige landskapet, ta deg en god natts søvn og bruk fridagen på dag 2 til å slappe av.

  Room 2 - Ari Putri Hotel Bali

  Ari Putri Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Bali, Indonesia
  Room 2 - Ari Putri Hotel Bali

  Ari Putri Hotel har en perfekt beliggenhet, kun noen minutters gange fra stranden i Sanur. Den lille resorten er smakfull og fin, med innredning som reflekterer tradisjonell balinesisk arkitektur. Slå deg ned på en solseng ved utebassenget eller ta en drink i baren. I restauranten kan du smake på lokale og internasjonale spesialiteter. Oppholdet ditt i Indonesia kan ikke begynne bedre!

  Les mer
 2. Dag 3: Brantaninnsjøen

  Videre til neste destinasjon: Brantaninsjøen (58 km). Turen går mot det fantastisk flotte tempelet Tanah Lot, som er en av de mest kjente på Bali. Denne helligdommen stammer fra det 16. århundre og var dedikert til sjøguden Baruna. Ved lavvann kan tempelet, som ligger på en øy, også nås til fots! Reisen fortsetter gjennom Jati Luwih sine risterrasser til pittoreske Bedugul, et fjellaktig område som er kjent for sine vulkaner. Hold kameraet i hånden, for dette vil du huske for livet! Tredje natten overnatter du i nærheten av Brantaninnsjøen.

  Strawberry Hill Hotel And Restaurant + Room

  Strawberry Hill Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Bali, Indonesia
  Strawberry Hill Hotel And Restaurant + Room

  Dette stilfulle indonesiske hotellet ligger i Bedugul området og kombinerer tradisjonell arkitektur med modern komfort. Fra hotellet har du fantastisk utsikt over en av vulkanene. Det finnes en restaurant og du kan bruke avslapningsområdet med biljardbord og et lite bibliotek. For en virkelig unik opplevelse anbefales det å gå inn i frukthagen og plukke dine egne jordbær.

  Les mer
 3. Dag 4: Pemuteran

  På vei til Pemuteran (72 km) tar guiden deg med til et av øyas fineste steder. Opplev det koselige fruktmarkedet Candi Kuning og la deg overraske av det vakre vanntempelet fra Ulun Danu og Brantaninnsjøen. Se på de søte apene i ‘monkey forest’ og nyt mer storslått natur ved Buyan og Tamblingan innsjøene og Munduk-fossen. Sakte men sikkert viser Bali fram noen av sine best bevarte hemmeligheter.

  Jungeltrekking: I dag kan du velge å dra på eventyr og dra på en opplevelsesrik jungeltur. Du blir hentet fra hotellet, og tatt med gjennom noen av Balis mest berømte regnskog og beundre de vakre blomstene, frodige plantene og den deilige luften. Du lærer om tropiske blomster og om planter som blir brukt til medisin av balineserne. Ved innsjøen Tamblingang setter du deg i en kano og padler til den andre siden for en magisk stemning. Jungeltrekking varer i 1,5 timer - totalt 7 timer inkludert transport. De valgfrie utfluktene inkluderer transport til og fra stedet, og er tilgjengelig fra 31. mars.

  pool

  Aneka Lovina Villas & Spa eller lignende

  • Hotel
  • Buleleng Regency, Indonesia
  pool

  Aneka Lovina Villas & Spa ligger 2 minutters gange fra den sorte stranden Lovina Beach på Bali. Hotellet har utendørs svømmebasseng, 2 restauranter og 2 barer. Her kan du også bestille massasje med en avgift. Lokale spesialiteter serveres ved Balimoon Restaurant and Sea Food Grill Restaurant. Snacks og drinker kan nytes ved svømmebassengsbaren, et perfekt sted for drinker i solnedgangen. Rommene på Aneka Lovina Villas & Spa tremøbler og tradisjonell balinesisk design. Hvert rom har en satelitt-TV og minibar, og har et privat bad med varm dusj. Gjester kan dra på solnedgang for å se delfiner i dets naturlige habitat, eller bli med på balinesisk dansetimer, eller fotturer. Gratis WiFi tilbys i allmenne områder.

  Les mer
 4. Dag 5: Mot innlandet!

  I dag vil du oppleve det ene magiske øyeblikket etter det andre. Først blir det frokost, før du drar på delfintur, hvor du vil se de flotte dyrene svømme veldig nærme deg. Etterpå besøker du landsbygden Kintamani, som er omgitt av vakker natur og den imponerende Baturvulkanen, med innsjøen med samme navn (113 km). Det blir så mye fint å se! Guiden tar deg også med til Tirta Empul tempelet og de hellige brønnene. Du vil avslutte dagen med stil, mens du nyter utsikten på Tegalalang sine risterrasser.

  I dag kan du også legge til en utflukt: Mountain Biking, som er en unik mulighet til å oppleve det ekte Bali forbi de stille landsbyveiene. Første stopp er vulkankrateret Kintamani, hvor du nyter morgenkaffen med en med utsikt til Batur. Deretter går sykkelturen videre igjennom tradisjonelle landsbyer og Balis mangfoldige landskap. Se Balis landeliv, treskjærere, barn som leker og kanskje en tempelseremoni. Du besøker også en lokal, balinesisk familie for å få innsikt i deres dagligliv. Den fine turen inkluderer sykkel, guide, vann og lunsj og transport til og fra hotellet. Utflukten tar totalt 7 timer.

  Saren Indah Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Bali, Indonesia

  Saren Indah Hotel (eller liknende): Dette idylliske hotellet ligger kun 100 meter fra den kjente apeskogen Ubud, midt i mellom regnskog og risfelter. Hotellet har utebasseng, velværeområdet, restaurant og gratis WiFi.

  Les mer
 5. Dag 6: Indonesisk åndelighet

  Denne dagen handler om en helt fantastisk opplevelse: den indonesiske åndeligheten, som er preget av den sterk forbindelse med naturen. Ditt første stopp? Goa Gajah-tempelet, hvor øyas innbyggere kommer for å holde kontakt med sine forfedre. Etter å ha besøkt dette tempelet tar guiden deg med til Kartha Gosa-paviljongen fra det 18. århundre, i byen Klungkung. Resten av dagen blir også fin: du vil besøke den pittoreske fiskerlandsbyen Kusamba, en ekte flaggermushule og landsbygden Tenganan. Om kvelden sjekker du inn på et komfortabelt hotell igjen etter å ha reist 44,8 kilometer denne dagen. Denne dagen kan du velge å gjøre rafting i 2 timer, totalt 6 timer inkludert transport.

  pool

  Rama Shinta Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Bali, Indonesia
  pool

  På dette hotellet handler alt om ro og avslapping, så her er det bare å koble av. Hopp i det idylliske utebassenget, kos deg med lokal mat på restauranten og hold alle dine bekjente hjemme oppdatert takket være gratis WiFi.

  Les mer
 6. Dag 7 & 8: På tur til Gili Meno

  På dag 7 forlater du Bali for noen dager og etter en kort speedbåttur kommer du til neste destinasjon: Gili Meno. Dette er den minste øya av Gili-øyene, som størstedelen av turistene ikke har oppdaget enda. Perfekt for deg som kan utforske øya i all ro! Etter noen hektiske dager kan du gjøre akkurat det du har lyst til. Legg deg ned på en hvit sandstrand med dansende palmer rundt deg og kjøl deg ned i det krystallklare havet. På Gili er det ingen biler eller motorsykler, og den eneste måten du kan komme deg rundt på er ved hest og kjerre, på sykkel eller til fots - her kan du komme helt til ro.

  Pool

  Seri Resort Gili Meno eller lignende

  • Hotel
  • West Nusa Tenggara, Indonesia
  Pool

  Dette himmelske hotellet vil uten tvil gjør oppholdet ditt på Lombok perfekt. Blant de hvite sandstrendene, det blå havet og tropiske fjellandskapet har du det beste utgangspunktet for å utforske Gili Meno. Resorten har blant annet et svømmebasseng, et yoga- og velværeområde og en restaurant. På rooftop lounge kan du nyte den flotte utsikten mens du nyter en god cocktail.

  Les mer
 7. Dag 9 - 11: Lombok

  Etter to dager avslapping på Gili Meno er det på tide å oppleve enda litt mer. En ny speedbåt vil kjøre deg til øya Lombok, hvor du vil tilbringe de neste tre nettene. På Lombok begynner du på en oppdagelsesferd langs risterrassene, Sindang Gila fossene og et besøk til en tradisjonell landsbygd. Neste dag står det kultur på programmet: i sjarmerende landsbygder vil du bli kjent med lokalt håndverk. Den siste dagen bruker du på akkurat det du vil.

  Dersom du har valgt å legge til utflukten til Rinjani, vil du i dag begynne din 2 dagers reise opp Lomboks vulkanske stolthet Rinjani- en fantastisk tur hvor du vil ha utsikt over Gili islands og Balis Agung vulkan, Turen varer i 2 dager og vil være din dag 9 og 10 i reiseprogrammet.

  restaurant

  Holiday Resort Lombok eller lignende

  • Hotel
  • West Lombok Regency, Indonesia
  restaurant

  Holiday Resort Lombok ligger 12 minutters gange fra Senggigi Beach, og en 5-minutters kjøretur fra sentrum av Senggigi turistområde. Resorten ligger i omgivelser med palmetrær, blomster og sommerfugler. Det er et stort svømmebasseng med en solterrasse med område for sandvolleyball, bordtennis og aqua aerobics arrangert av hotellet. Tradisjonell indonesisk mat blir servert ved Rijani Restaurant og Ka Restaurant har utendørs servering med fersk sjømat. Live underholdning får du ved Gecko’s Steak Bar. Rommene har et tropisk tema med et lyst dekor og tremøbler, samt aircondition og en balkong eller terrasse.

  Les mer
 8. Dag 12 & 13: Nusa Lembongan

  På den 12. dagen forlater du Lombok og reiser mot den fjerde øya av denne rundreisen: Nusa Lembongan. Den første kvelden vil du få et førsteinntrykk mens du blir kjørt rundt til noen landsbygder i nærheten og til Dream Beach. Det navnet sier vel nok? Nusa Lembongan blir mer og mer populær blant turistene, som blir tiltrukket av øyas skjønnhet og autensitet. I tillegg er det krystallklare vannet høyt elsket av surfere, dykkere og snorklere fra hele verden. Du bor på en luksuriøs resort og vil ha en fridag før du reiser tilbake til øya hvor eventyret begynte: Bali.

  room

  Dinatah Lembongan Villas eller lignende

  • Hotel
  • Klungkung Regency, Indonesia
  room

  Hotellet har en hage og ligger i Lembongan, 400 meter fra Mushroom Bay. The Sandy Beach Club er 700 meter unna. På eiendommen finner du også et utendørs svømmebasseng og en restaurant. Sykkelleie er tilgjengelig og området er populært for snorkling og dykking. Blue Corner er 2.7 km fra Dinatah Lembongan Villas, mens Mangrove Point er 3.8 km unna komplekset. Alle rom har aircondition og inkluderer en flatskjerm-TV, CD-spiller, og DVD-spiller. Noen rom har en terrasse eller balkong med utsikt til svømmebasseng. Et kjøleskap og en vannkoker er også inkludert. Det er et privat bad med gratis toalettartikler i hvert rom og håndklær og sengetøy er inkludert.

  Les mer
 9. Dag 14 & 15: Siste natt på Bali og hjemreise

  For en siste gang vil du ta en speedbåt på denne turen, nå tilbake til Bali. Her kan du ente gå ut og utforske enda litt mer, eller slappe av på stranden før du setter deg på et fly og vender snuten tilbake mot Norge. Etter en siste natt i Indonesia vil du bli plukket opp og kjørt til flyplassen med en koffert fylt med nye opplevelser og suvenirer.

  Room 2 - Ari Putri Hotel Bali

  Ari Putri Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Bali, Indonesia
  Room 2 - Ari Putri Hotel Bali

  Ari Putri Hotel har en perfekt beliggenhet, kun noen minutters gange fra stranden i Sanur. Den lille resorten er smakfull og fin, med innredning som reflekterer tradisjonell balinesisk arkitektur. Slå deg ned på en solseng ved utebassenget eller ta en drink i baren. I restauranten kan du smake på lokale og internasjonale spesialiteter. Oppholdet ditt i Indonesia kan ikke begynne bedre!

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Jungelvandring, mountain biking eller raftingutflukt (kan legges til ved bestilling)
 • Driks og personlige utgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg, endelig sum ser du på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-12 år) per rom.

Barnerabatt

Det er dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Valuta

Du betaler med Rupiah i Indonesia. På Bali er det mulig å ta ut penger i minibank flere steder. Det er også mulig å veksle penger fra dollar til Rupiah i veksleboder.

Reisegruppe

På denne pakkereisen er det ikke et minimum reisende, det vil si at det kan hende at du reiser alene. Et maksimalt antall reisende i gruppen din er 6 personer.

Internett

WiFi er ikke alltid tilgjengelig på hotellene.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Guide

All kommunikasjon foregår på engelsk.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Visum- og passinformasjon

Du må ikke ha visum ved reise til Indonesia. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler.Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Indonesia. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://indonesia-oslo.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Indonesia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personlige opplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Informasjon om guide på reisen

En sjåfør vil ta deg til de forskjellige stedene enten i bil eller båt og gi informasjon om de forskjellige severdighetene dere drar til Dersom du har lagt til utflukter ville disse bli utført med en guide utenom sjåføren din.

Lokal skatt ved Padang Bai

Lokal skatt på 60 000 rupies må betales ved Padang Bai havnen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

NB! Valgfrie utflukter

NB! Merk at jungeltrekking (dag 4) ikke er tilgjengelig før 31. mars

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret