Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Luksuriøs sommerferie i Kroatias Umag

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Katoro
pris fra kr 10 759
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Luksus i Kroatia - 7 netter med halvpensjon på Meliá Coral***** i Umag med tilgang til hotellets strand og aktiviteter i høysesongen. Fly t/r fra Oslo, Bergen eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Ønsker du deg hvile og avslapning med din bedre halvdel på et helt barnefritt hotell i sommer? Da trenger du ikke lete lenger! Meliá Coral i Kroatia er et eksklusivt og perfekt tilpasset hotell kun for voksne. Det flotte bassengområdet er vendt mot havet - mer idyllisk blir det ikke for en romantisk sommerferie for to!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter i dobbeltrom på Hotel Meliá Coral*****
 • Halvpensjon: Frokost- og middagsbuffé
 • Fly t/r Pula fra Oslo Gardermoen, Bergen eller Stavanger
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • I høysesongen (juli/august) har du fri tilgang til trening som pilates og vannaerobic og Live underholdning
 • Tilgang til hotellstranden og svømmebasseng
 • Turistskatt
 • Gratis parkering
 • Gratis WiFi
Halvøya Istria

Istria, den største halvøya i Adriaterhavet, er rik på historiske steder. Beundre det romerske Amfiteateret og Triumfbuen, de bysantinske mosaikkene, renessansens freskoer og de barokke palassene. Av middelalderens landsbyer på åsene omkring har du vidstrakt utsikt over vinmarker, olivenlunder og frukthager. Landskapet er variert: fra fjelltoppene Učka til Kamenjak, fra Limfjorden og Mirnatal Motovuns skog og de istriske fjellene. Nyt ferien i solen ved havet!

Hotel Meliá Coral*****

 • Hotel
 • Katoro, Kroatia
Fusion Spa

Dette 5-stjerners hotellet ligger rett på stranden og er kun tillatt for gjester fra 16 år og opp. Her tilbys det luksus og fasiliteter lagt til rette for en romantisk ferie. Utsikten over det krystallklare Adriaterhavet, lukten av blomster og bartrær og den overdådige innredningen av hotellet setter deg i feriehumør ved ankomst. Selve hotellet er stille slik at du kan slappe av og nyte ferien din, men også sentrum av Umag med sine varierte tilbud er bare 3 kilometer unna. På Beach Club arrangeres det underholdning og selskaper, og i Passion Lounge kan du nyte et par cocktails. Frokost og middag er buffé og du kan velge mellom et utvalg av retter fra det lokale kjøkken så vel som internasjonale retter. I treningsstudioet eller på tennisbanen, kan du trene og hos husets frisør kan du få deg feriefrisyren på plass.

Les mer
Doppelzimmer 1

Klassisk dobbeltrom

2 personer | Rom

Her tilbys koselige rom med luksuriøs innredning. Avhengig av valg har rommene balkong, og noen har havutsikt. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng, aircondition, WiFi, satellitt-TV, telefon, hårtørker og minibar (ekstra kostnad).

Pool Sommer

Klassisk dobbeltrom med balkong

2 personer | Rom

Her tilbys koselige rom med luksuriøs innredning. Avhengig av valg har rommene balkong, og noen har havutsikt. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng, aircondition, WiFi, satellitt-TV, telefon, hårtørker og minibar (ekstra kostnad).

Fusion Spa

Premium rom med balkong ved sjøen

2 personer | Rom

Her tilbys koselige rom med luksuriøs innredning. Avhengig av valg har rommene balkong, og noen har havutsikt. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng, aircondition, WiFi, satellitt-TV, telefon, hårtørker og minibar (ekstra kostnad).

Umag - Kroatias inngangsport til Europa

Den lille byen Umago på den nordvestlige kysten av Istria var i antikken et populært reisemål for romerne. I dag utstråler byen en middelaldersk sjarm med sine smale, romantiske gater i gamlebyen. Alt du ikke bør gå glipp av i området:

 • Fyret i Savudrija: Det vestligste punktet i Kroatia er også det eldste fyrtårnet i Adriaterhavet. Det 36 meter høye tårnet sies å ha blitt bygget av en forelsket frier som ville imponere sin kjæreste.
 • ATP Croatia Open: Hvert år i slutten av juli og begynnelsen av august finner den internasjonale tennisturneringen sted i Umag. I tillegg til den sportslige begivenheten i seg selv, er det også mange fester og arrangementer i byen.
 • Tomatdager i Umag: I tillegg til velsmakende tomatretter er det på disse dagene i begynnelsen av august mange forestillinger av tradisjonelle folkegrupper og dans og musikk til sent på kvelden.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 23:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

2 personer i hvert dobbeltrom.

Barnerabatt

Dette er et hotell for kun voksne over 16 år.

Treningsprogram

Gratis spinning, fitness, pilates og vannaerobic er tilgjengelig i høysesongen i juli og august.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Gratis i nærheten av hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Personopplysninger

Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet er ca. 3 km fra Umag i Kroatia.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret