Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

All-inclusive i egen leilighet på Mallorca

 • Solreiser
 • Cala Marçal
pris fra kr 6 529
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

All-inclusive i egen leilighet på Mallorca i 7 eller 14 netter på OLA Aparthotel Cecilia, inkl. fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø, samt transport t/r mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Ta frem sommerklærne, ta på deg solhatten og bli med på flyet til solen! Koble av med familien på et barnevennlig hotell med svømmebasseng og all-inclusive, kun 3 minutters gange fra Porto Coloms vakre strender. Lekeplass for barna, egen leilighet og hotellets service legger til rette for en perfekt ferie med barna på Spanias skjønne soløy Mallorca.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i leilighet på OLA Aparthotel Cecilia
 • All-inclusive (les mer under)
 • Shuttletransfer t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Mallorca fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
Leilighet på Mallorca

Mallorca er øya med lange sandstrender, rolige viker med krystallklart vann og mange aktiviteter for store og små. Besøk den vakre blomsterparken Parc Natural de Mondrago, dra på en jeepsafari i Mallorcas vakre natur eller ta en dag av shopping i Palmas smale gater. Den spanske øya tilbyr vakre landskap, typiske historiske Middelhavsteder å besøke og for ikke å glemme det vidunderlige spanske kjøkken. Porto Colom ligger på øyas østre side og byr inn til fine solbad, avkobling og kvalitetstid sammen. Dessuten er den beste ferien med all-inclusive og en egen leilighet der dere kan tilbringe kvalitetstid med hverandre.

Pierre & Vacances Residence Cecilia

 • Hotel
 • Cala Marçal, Spania
2018 SWIMMING POOL

Ditt hotell ligger i byen Porto Colom på øyas østkyst, med bare 250 meters gange til den vakre stranden. Hotellet har også et svømmebasseng med en avdelig for barna, solstoler, en restaurant med gode bufféretter, en bar og en resepsjon som er åpen døgnet rundt. For aktive besøkere finnes det mulighet til å leie sykler på hotellet. Yngre besøkende kan roe seg på lekeplassen eller ta del av hotellets barneprogram. Ola Aparhotel Cecilia er et herlig hotell for en hyggelig ferie med barna på Mallorca.

 • +5
Les mer
2018 POOL

Leilighet

3 personer | Leilighet

Ola Aparthotel Cecilias leiligheter er innredet i koselige farger med en middelhavsfølelse og er fullt utstyrt med kjøkkenkrok, kjøleskap, TV, aircondition (under høysesongen) samt safe. Badet er utrustet med dusj eller badekar samt toalett. Leilighetene har plass til opptil 3 voksne og 1 barn som sover i dobbeltseng og sovesofa.

2018 APT LOBBY

Studio

2 personer | Studio

Ola Aparthotel Cecilias studioer er som de større leilighetene varmt innredet med typisk middelhavsdekor og fullt utrustet med kjøkkenkrok, kjøleskap, TV, aircondition (under høysesongen) samt safe. Badet er utrustet med dusj eller badekar samt toalett. Det finnes sengplass for opptil 2 voksne og 1 barn i en dobbeltseng.

Våre tips til reisen:

 • Besøk den vakre blomsterparken Parc Natural de Mondrago, en naturpark på den sørøstlige delene av Mallorca. Her finner du unike flora og fauna, samt et spennende dyreliv.
 • Porto Coloms vakre strand Cala Marcal er også en av Mallorcas fineste med sitt krystallklare hav og fine sand. Du er også omgitt av restauranter og barer for en liten cocktail eller matbit.
 • For en deilig forfriskende iskrem eller en god crepes går turen til Creperia Gelateria Es Cucurutxo, som er perfekt for en kveldstur eller en pause fra solen på stranden.
All-inclusive omfatter:

Frokostbuffé mellom kl. 08.00 - 11.00
Lunsjbuffé mellom kl. 12.00 - 13.30
Middagsbuffé mellom kl. 19.00 - 21.00
Drikke (vann, vin, øl og drikke til måltidene, kaffe, te, brus, øl, lokal whiskey, vodka, gin, rom, portvin etc.) mellom kl. 11.00 - 23.00
Kalde snacks (f.eks. chips, bakverk, is) mellom kl. 13.30 - 23.00

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Leilighet: Maks 2 voksne + 2 barn (0-12 år) eller 3 voksne + 1 barn (0-12 år) per rom.
Studio: Maks 2 voksne + 1 barn (0-12 år) per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år får varierende rabatt (se endelig sum på bestillingssiden) på hotellet, og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og får 25% rabatt på hotell og full pris på fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

WiFi koster 6 € for 24 timer, som betales på hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Fasiliteter

Heis
Restaurant
Bar
Svømmebasseng
Egen barneavdeling

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Transport

Din inkluderte transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Ditt hotell ligger i byen Porto Colom på øyas østkyst, med bare 250 meters gange til den vakre stranden. Transport er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret