Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Opplev den franske rivieraen

 • Solreiser
 • Nice
pris fra kr 4 019
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nice og Côte d'Azur. Bo 5 eller 7 netter i middelhavsparadiset inkl. frokost, velkomstgave, 1 flaske champagne, transport og fly t/r!

Velkommen til glitrende Côte d'Azur, den idylliske franske rivieraens mest berømte plass. Stedet er kjent for sitt azurblåe hav, sin unike arkitektur og skinnende sandstrender. Kulturrike Nice lokker hele verden med sin uimotståelige sjarm og skjønnhet. Fra hotellet er du nærme historiske gater, vakre severdigheter og byens ikoniske bulevarder. Unn deg et lite stykke av Nice fantastiske livsstil!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 eller 7 netter på Hôtel Comté de Nice
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Nice (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 1 velkomstgave
 • 1 flaske champagne
Nice på naturskjønne Côte d'Azur

Nå er det din tur til å oppdage Nice, den franske middelhavsperlen med sine vidunderlige smaker og dufter, og ikke minst et helt herlig middelhavsklima. Spaser langs det historiske sentrum, gå deg vill mellom vakre torg, fargerike bygninger, koselige markeder og pittoreske gater. Nyt utsikten fra kaféene med en fransk vin eller en café au lait i hånden, og deretter gå videre til den berømte bulevarden og det glitrende havet med sine forlokkende strender!

Hôtel Comté de Nice

 • Hotel
 • Nice, Frankrike
Hotel

Reisens andre hotell ligger sentralt til i en rolig gate i Nice. I nærheten finner du et lokalt marked som holder åpent hver dag, samt hyggelige kaféer. En rask trikketur på under 10 minutter eller en trivelig spasertur på en liten halvtime tar deg med til byens flotte strand. Du kommer deg også raskt til Nice’ gamleby med trikk.

Hotellet er lyst og stilrent innredet og tilbyr døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og WiFi. Slapp av i hotellets hage og stå opp hver morgen til en herlig fransk frokostbuffé.

Les mer
Room

Rom

Hotellets rom er alle moderne innredet i en enkel og hjemmekoselig stil. På rommet finner du en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon og gratis WiFi. Du har også eget baderom med dusj.

Opplevelser på franska rivieraen

 • Nice er kjent for sin utsøkte kunstmuseer. Se kunsten på Musée Matisse, Musée Marc Chagall eller Musée des Beaux-Arts de Nice for å nevne noen
 • Spaser gjennom de svingete gatene i gamlebyen og smake på lokale spesialiteter som "Socca", "Pissaladière" (en type løk Pai) og selvfølgelig "salade Niçoise" med fersk olivenolje og eddik
 • Takket være Côte d'Azur totalt 40 kilometer med strender, kan du nyte sjøen til det fulle. Prøv deg på Jetski eller kajakk, opplev delfinutfluktene med båt, dra på seiltur eller bare henge ut på stranden i timevis. Middelhavet er fantastisk!
 • Hopp på toget til fancy Cannes og beundre byens arkitektur og strand boulevard eller dra på en dagstur til Monaco og gå langs den luksuriøse marinaen, elegante butikker og fine restauranter
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på ca 0,90 € per person per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opp til 12 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet
Barn 3-12 år betaler 10€ per natt på hotellet og full pris på flyet
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret