Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Luksus, sol og sommeridyll i Split

 • Solreiser
 • Podstrana
pris fra kr 8 929
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7 eller 12 netter i solrike Kroatias solrike Split. Velg mellom frokost eller halvpensjon. Tilbudet inkluderer fly t/r fra Oslo, Bergen eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for to.

Sikre deg en fantastisk solferie i sommerbyen Split og bo i vakre Podstrana. Her venter det speilblanke hav, fersk sjømat, deilig vin og varme solstråler. Legg ferien din til Le Méridien Lav, det 5-stjernede hotellet som ligger langs den uberørte kysten av Adriaterhavet, like ved det smaragdgrønne vannet og bare et steinkast fra Split. Omgivelsene tilbyr i tillegg en vakker natur, levende kultur og massevis av spennende historie.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 12 netter på Le Meridien Lav - Podstrana
 • Frokost eller halvpensjon
 • Fly t/r til Split fra Oslo, Bergen eller Stavanger
Tilvalg
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Historiske Split

Split er fantastisk vakker, omgitt av middelalderske bygninger, glitrende hav og unike kystfjell. Dette er Kroatias nest største by og den ligger majestetisk til på Kroatias Dalmatian Coast. Byen er kjent for sine strender og middelalderske kompleks Diokletians palass, reist av den romerske keiser i det 4. århundre. En gang var dette hjemmet til tusenvis av mennesker, i dag omfatter de vakre ruinene og restene mer enn 200 bygninger. Innenfor hvite steinvegger finner du alt fra katedraler og en rekke butikker, barer, kafeer, hoteller og hus.

Le Méridien Lav

 • Hotel
 • Podstrana, Kroatia
Le Meridien Lav

Le Méridien Lav er det eneste femstjerners resortet i Split og ligger i vakre Podstrana, 8 km sør for Split. Her finner du en 800 m lang strandlinje, hageanlegg, og det har utsikt over byen og de omkringliggende øyene. En kombinasjon av 6 restauranter og barer på feriestedet og langs Marina Promenade, lar gjestene oppleve et stort utvalg av spennende retter.
Hotellets Diocletian Spa og velværesenter inkluderer et innendørs evighetsbasseng, badstuer, dampbad, boblebad, og pedikyr studioer, et meditasjonsrom og mye mer. Et bredt utvalg av behandlinger tilbys og kan kjøpes på stedet.
Gjestene kan nyte Tennis Academy, med fire mesterskapsbaner, og Water Sports Centre, som tilbyr dykking, vannski og seiling (mot et ekstra gebyr)

 • +-2
Les mer
Classic Le Meridien Lav

Klassisk dobbeltrom

2 personer | Rom

De klassiske dobbeltrommene er ca 26m² store. Rommene har møbler av høy kvalitet, privat bad med dusj og bad, air condition, gratis WiFi, radio, safe, TV, hårfønerog egen balkong.

Deluxeroom Le Meridien Lav

Deluxe dobbeltrom

3 personer | Rom

De store deluxerommene er ca 36m² store. Rommene har møbler av høy kvalitet, privat bad med dusj og bad, air condition, gratis WiFi, radio, safe, TV, hårføner og egen balkong.

TravelBird Tips

 • Podstrana består av fem landsbyer: den eldste er Gornja Podstrana som ligger på bakken av Perun, på en høyde på 290 meter. mens de andre landsbyene Strozanac, Grljevac, St. Martin og Mutogras er ligger langs kysten. Alle landsbyene tilbyr sin egen unike sjarm, vi anbefaler å ta et besøk til hver og en av dem.
 • Prøv deg på et koselig måltid på Pivnica@Le Meridien Lav Split. Dekoren på restauranten er hyggelig, romantisk, varmende og innbydende.
 • Hopp på et av dagscruisene som viser deg kysten og de vakre små øyene rundt området. Hotellet kan hjelpe deg å bestille og velge tur.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport fra flyplassen (kan legges til under bestilling)
 • Innsjekket bagasje med Lufthansa (kan legges til under bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 18:00

Utsjekking

Til kl. 06:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet, men kun for 1 flybillett.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom (2 voksne + 1 barn opptil 11 år)

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn opptil 11 år bor gratis på hotellet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsport

Parkering

Parkering er tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Le Méridien Lav Hotel er bare et steinkast fra Split og ligger i vakre Podstrana, 8 km sør for Split. Du kan enten ta taxi eller kjøre bestille transport i forveien (under bestillingsprosessen). Kjøretiden fra flyplassen til hotellet er ca 32 minutter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret