Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Marrakech & Sahara: Et arabisk eventyr under stjernene

Rundreise 7 eller 8 netter Marokko

per person fra kr 4 459
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Uforglemmelige øyeblikk i Marokko: 7 netters rundreise på 4 ulike hoteller med frokost eller helpensjon. Tilbudet inkluderer Sahara-utflukt, kameltur, overnatting i ørkentelt, og fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Kristiansand. Pris er p.p. i rom for 2.

La fortryllende Marokko ta deg med på en magisk reise. Denne rundreisen tar deg med på eventyrene du alltid har drømt om. Med totalt 7 netter, bor du på 4 forskjellige hotell, all transport mellom byene er inkludert og arrangert for deg på forhånd. Tenk deg å våkne i historien om 1001 natt; den duse morgensolen varmer og et fargerikt gateliv starter. Eksotiske opplevelser, mystiske markeder og spennende utflukter venter deg de kommende dagene. La eventyret komme.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netters rundreise:
 • 3 netter på Riad Aymane, Riad Boutouil eller Riad Mandalay i Marrakech inkl. frokost
 • 1 natt på La Gazelle du Dades eller Hotel le Vieux Chateau du Dades inkl. helpensjon
 • 1 natt i ørkentelt ved Nasser Palace inkl. helpensjon
 • 2 netter på Riad Qodwa eller Hotel Las Palmeras inkl. helpensjon
 • Økenutflukt til Sahara (dag 4 & 5) inkl. kameltur
 • Fly t/r Marrakech fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Kristiansand
 • All transport mellom hotell og forskjellige steder
 • Besøk til Aït Ben Haddou (dag 4) og utflukt til Berber by (dag 5) på veien til/fra Sahara
Ytterligere tilvalg
 • Essaouira
 • Ourika Valley
 • Ouzoud Fossen
 • Hammam og massasje
Tilvalg
 • Innsjekket bagasje med Lufthansa maks 1 stykk per person 23 kg
Magiske Marokko

Reis gjennom det magiske landet der solen er alltid til stede. Karakteristiske og levende markeder er fylt med himmelsk krydder og skjulte skatter. Opplev de hemmelighetsfulle Atlasfjellene, mens en spennende ørkenutflukt venter rundt hjørnet - Sahara er på sitt vakreste når mørket faller, og himmelen blir opplyst av millioner av glitrende, fallende stjerner.

 1. Dag 1 - 3: Marrakech

  Velkommen til det eksotiske, fargerike og mystiske landet Marokko. Etter ankomst venter det deg en sjåfør på flyplassen, klar for å ta deg til hotellet. Ved ankomst på hotellet, vil du bli ønsket velkommen med tradisjonell marokkansk te av mynte, sammen med lokale bakverk. Det vennlige personalet vil informere deg om den marokkanske kulturen og fyller på med tips om lokale attraksjoner. Du vil tilbringe natten på Riad Aymane, Riad Boutouil eller Riad Mandalay som alle ligger i sentrum av Marrakech, og representerer klassisk marokkansk dekor. Hotellene og rommene er innredet i en tradisjonell marokkansk stil, og tilbyr en autentisk opplevelse. Frokost er inkludert, og serveres i hotellets restaurant.
  Benytt sjansen til å utforske byen - som har fått kallenavnet: "Pearl of the South" - innvendig og utvendig. Morgenen er for eksempel en ypperlig tid for å ta en tur rundt Menara hagene, Saadin dynastiets bevarte graver, Bahia Palace og den imponerende Koutoubia moskeen. Besøk byens basarer, såkalte "soukene'- lokale markeder hvor du kan kjøpe alt fra krydder til magiske lamper og lokalt håndverk.

  Du kan også krydre ditt opphold med valgfrie utflukter! Velg fra en dagstur til Ourika-dalen i Atlasfjellene, kystbyen Essaouira, Ouzoud fosser, eller legg til en tradisjonell hammam opplevelse for litt ekstra velvære.

  hotel

  Riad Aymane eller lignende

  Hotel Marrakech, Marokko

  Riad Aymane ligger ved den kjente plassen Djemaa el Fna. Her vil du bli mødt av en hjemlig atmosfære og en tradisjonell marrokkansk innredning. På terrassen kan du hvile deg etter en dag full av sightseeing, og hver morgen står du opptil frokost. Rommene: Du bor på et rom med aircondition, TV og badrom med dusj.

  Les mer
 2. Dag 4: Verdensarvbyen Aït Ben Haddou & Gorges du Dadès-dalen

  Etter frokost er det på tide å dra videre fra Marrakech mot naturskjønne Dades Valley! På veien passerer du den vakre byen Ouarzazate, som ligger ved foten av Atlasfjellene, og dermed også kjent som "inngangsporten til ørkenen". Reisens første stopp blir den UNESCO-vernede festningsbyen Ait Ben Haddou med sine vakre historiske og røde hus. Besøk Kasbah før det er tid for lunsj. Etter dette, kan du også besøke en av de to film museene i Ait Ben Haddou om du ønsker. Her spilte de nemlig inn legendariske Lawrence of Arabia og Gladiator! Turen mellom Marrakech og Dades Valley er ca 10 timer, inkludert stopp. Du vil få en god natt søvn på La Gazelle du Dades eller Hotel le Vieux Chateau du Dades. Imorgen venter det flere uforglemmelige reisemål og opplevelser.

  Hotel

  Hôtel Restaurant La Gazelle du Dadeseller lignende

  Hotel Souss-Massa-Drâa, Marokko

  Det familieeide Hotel La Gazelle du Dades ligger i det vakre fjelllandskapet i Gorges du Dadès-dalen. Her kan du slappe av og nyte den fine naturen, som omgir hotellet. Under ditt opphold får du servert frokost og middag i restauranten. Rommene: Du bor på et rom innredet i tradisjonell berberstil med aircondition og eget bad med dusj.

  Les mer
 3. Dag 5 & 6: Sahara og kameler

  Idag fortsetter reisen mot verdens største ørken, her vil du få en utrolig natt under den krystallklare stjernehimmelen. Underveis vil du passere gjennom flere Berberlandsbyer, dere vil stoppe og du får muligheten til å se hvordan lokalbefolkningen vever tradisjonelle tepper. Sjåføren vil også forklare hvordan beboerne deler ressurser med Atlas befolkningen. Lunsj er inkludert, og etter dette kjører dere videre til Nasser Palace, et hotell på kanten av Sahara. Her kan du la bagasjen ligge når du skal ut på ørkeneventyret, men sørg for å pakke en liten ryggsekk med nødvendigheter og varme klær for overnattingen i ørkenen - transporten til ørkenteltet er nemlig med kameler! Kamelturen tar ca 2 timer og du får nyte en spektakulær utsikt over ørkenen mens solen går ned. For de som ikke kan gjøre turen med kamel er finnes det muligheter med 4x4s på forespørsel.

  Den følelsen av å være på en historisk ferd i unike omgivelser er helt spesiell. Ved ankomst i leiren, blir du møtt med tradisjonell te, og etter middag, kan du nyte tradisjonell folkemusikk ved bålet. Teltene er utstyrt med toalett, komfortable madrasser og et leirbål sammen med andre forsyninger. Himmelen ligger som et stjerneteppe over dere, stillheten er beundringsverdig og du vil skjønne hvordan Marokko er magisk.
  Dagen etter spiser du frokost på Nasser Palace Hotel i utkanten av Sahara, før det er på tide å kjøre tilbake til Marrakech igjen.

 4. Dag 7 & 8: Avslutt reisen med stil og helpensjon i Aït Bou Setta

  Området hvor du vil tilbringe dine to siste marokkanske netter heter Aït Bou Setta, et sjarmerende og vakkert sted i utkanten Marrakech. Er du ivrig etter å utforske videre i Marrakesh, tilbyr hotellet gratis skyss til byen (ca 16 km unna) mens Aït Bou Setta er et flott sted å nyte den autentiske, marokkanske kulturen i form av mat, gylne palasser og historiske severdigheter og ikke minst, spektakulære marokkanske kunstverk. Hus og hoteller er dekorert i elegante og fargerike mosaikkfliser og utenfor venter det deg et hyggelig og levende gateliv.
  Du bor på Riad Qodwa eller Hotel Las Palmeras. Etter 2 netter her, er det på tide å reise tilbake til Norge. Du tar shuttelen til flyplassen med en koffert fullt av skatter og fantastiske minner. Len deg tilbake i flystolen og tenk tilbake på alle de uforglemmelige øyeblikkene du nettop har vært med på. Vi takker, neier og bukker for Marokko for denne gang.

  Riad Qodwaeller lignende

  Hotel Srayeri, Marokko

  Riad Qodwa er bygget i tradisjonell marokkansk stil. På terrassen kan du nyte en drink i solen, og i svømmebassenget kan du kjøle deg ned på varme dager. Hotellet tilbyr dessuten gratis transport til og fra sentrum av Marrakech daglig. Rommene: Du bor på et fargerikt rom, som er innredet med et orientalsk touch, og som er utstyrt med aircondition, gratis WiFi, satellitt-TV og eget bad.

  Les mer
Valgfrie utflukter

I bestillingsprosessen kan du legge til følgende ekstraordinære eventyr til reiseprogrammet. Det er kun mulig å bestille 2 utflukter. Utfluktene tar en ful dag og blir derfor planlagt for dag 2 og 3.

 • Utflukt til Ourika-dalen i Atlasfjellene: Turen starter på formiddagen, kl 09:00 om morgenen for å gi deg størst mulighet til å oppleve landskapet. De vakre Atlasfjellene er et populært reisemål og fjellene er forbundet med harmoni og fred. Nyt den praktfulle naturen se de vakre små landsbyene på veien. Den skinnende Ourika-elven renner gjennom røde canyons og eviggrønne enger. Felles transport med 8-14 personer er inkludert. Pris: 220 NOK per person
 • Utflukt til Essaouira på kysten: En drømmeaktig dagstur til byen på Atlanterhavskysten. Turen begynner med pickup på hotellet. Velg å gå på egen hånd eller med en guide - ta en rolig dag på stranden, se på bronsekanoner ved porten, prøv deilige sjømatspesialiteter og se underbare kunsthåndverk fra lokale argan trær. Kl 19:30 er det på tide å reise tilbake, slik at du er tilbake på hotellet rundt midnatt. Felles transport med 8-14 personer er inkludert. Pris: 220 NOK per person
 • Utflukt til Ouzoud Fossene: Kl. 09:00 på morgen drar dere av gårde til den lille landsbyen Ouzoud og de verdensberømte fossefallene. Du kan velge mellom to forskjellige ruter for å komme til fossen, den ene er litt lettere, mens den andre er enda mer spennende: Hvis du har gode sko og ben i god stand, anbefaler vi denne ruten fordi utsikten her er helt spektakulær! Uansett hvilken rute du velger vil du få se vakre landskap, kanskje det blir et moro møte med ville apekatter, deilige svømmeplasser. Felles transport med 8-14 personer er inkludert: Pris: 220 NOK kr per person
 • Hammam opplevelse: Skjem deg bort med et himmelsk hammam (dampbad) med skrubb og 30 minutters massasje! Transport til og fra Hammamet er også inkludert, og du velger dagen og klokkeslett for besøket, på stedet. Merk: Hammam i Marokko har separate områder for menn og kvinner. Pris: 220 NOK per person
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt (vanlig mellom ca 20-30 kr per person og natt i Marokko, som betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn (0-5 år)

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-5 år bor gratis og betalar full pris på flyet,
Barn 6-14 år får en varierende rabatt på hotellet (avhenger av reisedato) og betaler full pris for flyet. Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig noen av dagene

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Valgfrie utflukter

Du kan legge til forskjellige valgfri utflukter under ditt opphold i Marrakech (første 3 netter). Du får all praktisk informasjon på nettstedet til vår partner, og trenger ikke separat utflukt bilag. Det er nok at du skriver ut og ta med bekreftelse.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Visum- og passinformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com"

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Marocco. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk