Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Marrakech & Sahara: Et arabisk eventyr under stjernene

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Marokko
pris fra kr 4 459
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Uforglemmelige øyeblikk i Marokko: 7 netters rundreise på 4 ulike hoteller med frokost eller helpensjon. Tilbudet inkluderer Sahara-utflukt, kameltur, overnatting i ørkentelt, og fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Kristiansand. Pris er p.p. i rom for 2.

La fortryllende Marokko ta deg med på en magisk reise. Denne rundreisen tar deg med på eventyrene du alltid har drømt om. Med totalt 7 netter, bor du på 4 forskjellige hotell, all transport mellom byene er inkludert og arrangert for deg på forhånd. Tenk deg å våkne i historien om 1001 natt; den duse morgensolen varmer og et fargerikt gateliv starter. Eksotiske opplevelser, mystiske markeder og spennende utflukter venter deg de kommende dagene. La eventyret komme.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netters rundreise:
 • 3 netter på Riad Aymane, Riad Boutouil eller Riad Mandalay i Marrakech inkl. frokost
 • 1 natt på La Gazelle du Dades eller Hotel le Vieux Chateau du Dades inkl. helpensjon
 • 1 natt i ørkentelt ved Nasser Palace inkl. helpensjon
 • 2 netter på Riad Qodwa eller Hotel Las Palmeras inkl. helpensjon
 • Økenutflukt til Sahara (dag 4 & 5) inkl. kameltur
 • Fly t/r Marrakech fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Kristiansand
 • All transport mellom hotell og forskjellige steder
 • Besøk til Aït Ben Haddou (dag 4) og utflukt til Berber by (dag 5) på veien til/fra Sahara
Ytterligere tilvalg
 • Essaouira
 • Ourika Valley
 • Ouzoud Fossen
 • Hammam og massasje
Tilvalg
 • Innsjekket bagasje med Lufthansa maks 1 stykk per person 23 kg
Magiske Marokko

Reis gjennom det magiske landet der solen er alltid til stede. Karakteristiske og levende markeder er fylt med himmelsk krydder og skjulte skatter. Opplev de hemmelighetsfulle Atlasfjellene, mens en spennende ørkenutflukt venter rundt hjørnet - Sahara er på sitt vakreste når mørket faller, og himmelen blir opplyst av millioner av glitrende, fallende stjerner.

Reiserute

Dag 1 - 3: Marrakech

Velkommen til det eksotiske, fargerike og mystiske landet Marokko. Etter ankomst venter det deg en sjåfør på flyplassen, klar for å ta deg til hotellet. Ved ankomst på hotellet, vil du bli ønsket velkommen med tradisjonell marokkansk te av mynte, sammen med lokale bakverk. Det vennlige personale… Les mer

Riad Aymane  eller lignende

Dag 4: Verdensarvbyen Aït Ben Haddou & Gorges du Dadès-dalen

Etter frokost er det på tide å dra videre fra Marrakech mot naturskjønne Dades Valley! På veien passerer du den vakre byen Ouarzazate, som ligger ved foten av Atlasfjellene, og dermed også kjent som "inngangsporten til ørkenen". Reisens første stopp blir den UNESCO-vernede festningsbye… Les mer

Hôtel Restaurant La Gazelle du Dades eller lignende

Dag 5 & 6: Sahara og kameler

Idag fortsetter reisen mot verdens største ørken, her vil du få en utrolig natt under den krystallklare stjernehimmelen. Underveis vil du passere gjennom flere Berberlandsbyer, dere vil stoppe og du får muligheten til å se hvordan lokalbefolkningen vever tradisjonelle tepper. Sjåføren vil også f… Les mer

Dag 7 & 8: Avslutt reisen med stil og helpensjon i Aït Bou Setta

Området hvor du vil tilbringe dine to siste marokkanske netter heter Aït Bou Setta, et sjarmerende og vakkert sted i utkanten Marrakech. Er du ivrig etter å utforske videre i Marrakesh, tilbyr hotellet gratis skyss til byen (ca 16 km unna) mens Aït Bou Setta er et flott sted å nyte den autentisk… Les mer

Riad Qodwa eller lignende
Valgfrie utflukter

I bestillingsprosessen kan du legge til følgende ekstraordinære eventyr til reiseprogrammet. Det er kun mulig å bestille 2 utflukter. Utfluktene tar en ful dag og blir derfor planlagt for dag 2 og 3.

 • Utflukt til Ourika-dalen i Atlasfjellene: Turen starter på formiddagen, kl 09:00 om morgenen for å gi deg størst mulighet til å oppleve landskapet. De vakre Atlasfjellene er et populært reisemål og fjellene er forbundet med harmoni og fred. Nyt den praktfulle naturen se de vakre små landsbyene på veien. Den skinnende Ourika-elven renner gjennom røde canyons og eviggrønne enger. Felles transport med 8-14 personer er inkludert. Pris: 220 NOK per person
 • Utflukt til Essaouira på kysten: En drømmeaktig dagstur til byen på Atlanterhavskysten. Turen begynner med pickup på hotellet. Velg å gå på egen hånd eller med en guide - ta en rolig dag på stranden, se på bronsekanoner ved porten, prøv deilige sjømatspesialiteter og se underbare kunsthåndverk fra lokale argan trær. Kl 19:30 er det på tide å reise tilbake, slik at du er tilbake på hotellet rundt midnatt. Felles transport med 8-14 personer er inkludert. Pris: 220 NOK per person
 • Utflukt til Ouzoud Fossene: Kl. 09:00 på morgen drar dere av gårde til den lille landsbyen Ouzoud og de verdensberømte fossefallene. Du kan velge mellom to forskjellige ruter for å komme til fossen, den ene er litt lettere, mens den andre er enda mer spennende: Hvis du har gode sko og ben i god stand, anbefaler vi denne ruten fordi utsikten her er helt spektakulær! Uansett hvilken rute du velger vil du få se vakre landskap, kanskje det blir et moro møte med ville apekatter, deilige svømmeplasser. Felles transport med 8-14 personer er inkludert: Pris: 220 NOK kr per person
 • Hammam opplevelse: Skjem deg bort med et himmelsk hammam (dampbad) med skrubb og 30 minutters massasje! Transport til og fra Hammamet er også inkludert, og du velger dagen og klokkeslett for besøket, på stedet. Merk: Hammam i Marokko har separate områder for menn og kvinner. Pris: 220 NOK per person
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt (vanlig mellom ca 20-30 kr per person og natt i Marokko, som betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn (0-5 år)

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-5 år bor gratis og betalar full pris på flyet,
Barn 6-14 år får en varierende rabatt på hotellet (avhenger av reisedato) og betaler full pris for flyet. Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig noen av dagene

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Valgfrie utflukter

Du kan legge til forskjellige valgfri utflukter under ditt opphold i Marrakech (første 3 netter). Du får all praktisk informasjon på nettstedet til vår partner, og trenger ikke separat utflukt bilag. Det er nok at du skriver ut og ta med bekreftelse.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Visum- og passinformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com"

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Marocco. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret