Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

La deg overraske av Milano

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Milano
pris fra kr 3 379
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Herlig weekend i Milano! Bo 2, 3 eller 4 netter på et 4-stjerners hotell inkl. frokost og fly t/r!

Uimotståelig arkitektur, elegant mote, romantiske kanaler og hyggelige gater, Milano ønsker deg velkommen til alle årstider! Den autentiske nord-italienske byen sjarmerer med sine gastronomiske gleder og trivelige restauranter. Føl byens herlige atmosfære mellom vakre boulevarder, grønne parker og små brosteinsgater.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Adi Hotel Poliziano Fiera****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Milano (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Milano

Vakre Milano tar imot sine besøkende med en elegant, men koselig atmosfære. Historiske marmor Duomo Cathedral, en av de største i sitt slag og imponerer garantert hver eneste passerende. Ta en tur til det verdensberømte operahuset La Scala, det pittoreske Galleria Vittorio Emanuele og kunstparadiset Pino-teca di Brera. Alt dette er bare en brøkdel av det byen tilbyr.

Hotel ADI Poliziano Fiera****

 • Hotel
 • Milano, Italia
patio

Dette stillige og nylig oppussede 4-stjerners hotellet ligger i et fint område, tett på hjertet av Milano. Alle kjente turistattraksjonene er lett tilgjengelig og shoppingområdene og de mange restaurantene og barene nås også raskt til fots eller med trikk eller buss. Hver dag kan du nyte en deilig frokost i restauranten på hotellet om kvelden kan du slappe av med en forfriskende drink på hotellets flotte terrasse.

 • +-4
Les mer
room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De lyse rommene er utstyrt med enkeltsenger eller dobbeltseng, flatskjerm-TV og koselig sittehjørne. Marmorbadet har dusj eller badekar, hårtørker og toalettartikler.

TravelBird Tips!

Ditt hotell ligger i et autentisk Milansk område med gode forbindelser til byens historiske sentrum. Her er litt inspirasjon for turen:

 • Innen gangavstand fra hotellet finner du monumentet Arco della Pace, som representerer fred mellom europeiske land og det vakre Parco Sempione hvor du kan beundre Milanos majestetiske middelalderslott Castello Sforzesco
 • Milano er et motemekka og et stort shoppingparadis. Besøk den såkalte "gylne firkanten" eller Quadrilatero d'Oro og de berømte shoppinggatene i Via Montenapoleone, Via Manzoni, Via della Spiga og Corso Venezia
 • Noe hver Milaner ser frem til på slutten av dagen er happy hour, eller det de kaller for apertivo. Dette er ikke en happy hour i vanlig forstand, når du tar en drink etter jobb, dette er sett som en sosial begivenhet. En perfekt mulighet til å smake en del av den autentiske Milanese kulturen!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 5 EUR per person per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger like ved Via Sarpi og Milanos China Town, tett på byens beste kulturplasser. Med fly fra Oslo Gardermoen, Bergen eller Stavanger lander du på flyplassen Milano Malpensa MXP som ligger ca. 45 km unna, mens med fly fra Oslo Rygge lander på du på Milano Bergamo som ligger ca. 57 km unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret