• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Strandliv & kulturliv i Kroatia

 • Solreiser
 • 10 eller 14 netter
 • Seget Donji
pris fra kr 6 309
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 9 ganger

Oppdag Kroatia! Tilbring ferien på en strandnær resort ved Split, inkludert frokost og fly tur-retur.

Kroatia er et ekte ferieparadis med hvite sandstrender, glitrende blått hav, utsøkt mat og imponerende verdensarvsteder. Dra i vei til dette vakre landet i en uke eller to og bo på strandnære hotell i den koselige fiskebyen Seget Donji nær de historiske stedene Trogir og Split. Sol, varme og kvalitetstid med nære og kjære venter!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Medena: 10 eller 14 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Split (se tilgjengelig flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Transport mellom flyplass og hotell
Vidunderlige Kroatia

Et land med en imponerende kystlinje, der mer enn 1185 øyer omgis av klart, blått vann, og der vakre naturparker blandes med fargeglade steder... velkommen til Kroatia! Under ditt opphold kommer du til å oppdag den vidunderlige regionen Dalmatia, med overnatting i den koselige kystbyen Seget Donji inntil den sjarmerende verdensarvbyen Trogir og nærme Kroatias nest største by Split. Her kan du med enkelhet blande kultur og skjønne bad i det azurblå havet!

Hotel Medena

 • Hotel
 • Seget Donji, Kroatia
view from air

Ditt hjemmekoselige hotell ligger i den lille fiskerbyen Seget Donji, nær stranden og med en pittoresk utsikt over det vakre landskapet og blå havet. På hotellets restaurant kan du nyte lekre kroatiske fisk- og skalldyrsretter samt ulike kjøtt- og grillretter. Velg mellom frokost eller halvpensjon under ditt opphold! Hotellet tilbyr til og med ulike aktiviteter som bordtennis, minigolf, tennisbane, lekeplass for barn samt sykkelutleie (mot avgift).

Hotellet ligger knapt 4 km fra vakre byen Trogir og ca 34 km fra fascinerende Split. Fra Splits flyplass er det ca 9 km til hotellet.

 • +5
Les mer
Hotel Medena standard room

Dobbeltrom med hageutsikt

Rommene er utrustet med egen balkong, dobbeltseng eller to enkelsenger, TV, et lite kjøleskap samt bad med dusj eller badekar og hårføner. Disse rommene har utsikt over hagen.

Hotel Medena superior room

Superior dobbeltrom med balkong

Superiorrommene har havutsikt og er utrustet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, TV, et lite kjøleskap samt bad med dusj eller badekar og hårføner. Rommene er i tillegg utstyrt med private balkonger.

Vi anbefaler

 • Middelalderske Trogir: Bykjernen er med på UNESCOs verdensarvliste og her får du virkelig følelsen av å ha reist tilbake i tiden. Utallige kirker, St Lawrence-katedralen, Kamerlengo-slottet, koselige markeder og naturligvis vakre strender venter på deg her! Besøk også den vakre øya Čiovo og runde av en varm sommerkveld med et glass vin i solnedgangen ved den stilige strandboulevarden.
 • Livlige Split: I denne 1700 år gamle verldenssarvbyen finner du Diocletians Palass, som ble bygget under det 3. århundret og nå utgjør byens hjerte. Innenfor de imponerende murene av det gigantiske palasset finner du et flertall smågater, butikker, caféer og markeder. Vandre langs den livlige hovedgaten, besøk den vakre havnen eller slå deg ned på stranden og nyt solen med de imponerende fjellene i omgivelsene.
 • La deg også overraske av de herlige fisk- og skalldyrsrettene på de lokale restaurantene. Typiske retter her er bl.a. blekksprut i ulike former, reker, blåskjell og risotto.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (kan legges til ved bestilling)
 • Turistskatt på ca 10 kr per person per natt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 18:00

Utsjekking

Til kl. 06:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 personer i et Dobbeltrom med hageutsikt
Min 2 personer og maks 2 personer i et Superior dobbeltrom med balkong

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger knapt 4 km fra vakre byen Trogir og ca 34 km fra fascinerende Split. Fra Splits flyplass er det ca 9 km til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret