Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Økologisk ferie på Mallorca

 • Solreiser
pris fra kr 7 489
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7, 10 eller 14 netter på vakre Agroturismo Ca'n Torna med økologisk frokost fra gårdens egne råvarer + 1 flaske vin, 1 fruktkurv + leiebil under hele oppholdet og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Mallorca er kjent for sine vakre strender og levende kveldsliv. Men pittoreske Mallorca er så utrolig mye mer enn det! Serra de Tramuntana er en fjellkjede som går gjennom sørvest til nordøst og danner den nordlige ryggraden på Mallorca. I 2011 ble Tramuntana Range tildelt verdensarvstatus av UNESCO for sin store fysiske og kulturelle betydning. På denne økologiske ferien bor du midt i det UNESCO-prisvinnende naturlandskapet, omgitt av grønne olivenlunder.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i standardrom eller juniorsuite på Ca'n Torna Agroturismo
 • Økologisk frokost hver morgen
 • Fly t/r Mallorca fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Leiebil
 • Gratis parkering
 • 1x flaske vin
 • 1x fruktkurv
 • 1x kulinarisk middag (kun for opphold på 14 netter)
Autentiske Mallorca

Populær for sine uendelige strender, behagelige klima og deilige mat. Denne øya vet hvordan å finne den perfekte balansen mellom lokale kulturskatter og travle feriesteder. På denne harmoniske drømmeferien vil du bo i Esporles, en tradisjonell by i Tramuntana-fjellene, et uberørt område som også er listet på UNESCO World Heritage List. Her finner du det ekte, autentiske landsbylivet mellom fantastiske landskap, frodig og frisk natur.

Ca'n Torna Agroturismo

 • Hotel
 • Balearic Islands, Spania
pool

Opp i de friske fjellene, ca 10 kilometer fra strendene på Mallorca du kommer til tradisjonell spansk agroturisme. Her bor du i rustikke middelhavsrom blant ville oliventrær og fargerike blomster. Hotellet tilbyr en harmonisk ferie med fred og ro. Det lille, historiske hotellet tilbyr også sine gjester et forfriskende basseng og en imponerende utsikt over dalen. På gårdsplassen vil du finne flere frodige hager og grønnsaksåkere. Agriturisme handler om agrikultur: maten er 100% økologisk og tilberedt av lokale råvarer fra hotellets egen grønnsakshage og andre nærliggende gårder.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer
Junior suite

Junior suite for 3 personer

3 personer | Suite

Juniorsuitene består av to rom og er innredet i rolige farger og harmoniske toner. Fra vinduene kan du se åser, grønne trær og fjell. Suitene er fullt møblert og utstyrt med eget bad.

Standard double room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De rustikke dobbeltrommene har store vinduer slik at du våkner opp hver morgen med utsikt over trær og fjell. Rommene er møblert i tradisjonell stil og utstyrt med eget bad.

Tips på Mallorca

 • Palma de Mallorca, hovedstaden på øya og ligger ca. 22 kilometer fra Esporles. Byens lange marinaer, promenader og historiske sentrum imponerer til de største grader. Noen av attraksjonene som du finner i sentrum er den storslåtte katedralen La Seu, den gotiske slottet Bellver og Banys Arabs, som er rester fra byens mauriske fortid.
 • Du har leiebil under hele oppholdet, så legg ut på jakt etter favorittstranden. Vi anbefaler det klare, blå vannet på en av de uberørte strendene i Port des Canonge som ligger ca .10 km fra hotellet. Her kan du også nyte måltider som fersk fisk, paella og andre lokale delikatesser.
 • En ekstra dose kultur får du med et besøk til den berømte La Granja de Esporles Museum, bare 3 km fra hotellet. I dette 18. århundres gårdshuset vil du lære alt om livet på den spanske landsbygda, og du har mulighet til å smake på flere tradisjonelle oppskrifter fra det 18. århundre.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Øko-skatt € 1,- p.p.p.n.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom opp til 11 år
Maks 3 personer på junior suite

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Svømmebasseng

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Ca'n Torna er en liten plass ca 10 km fra stranden i Port de Canonge. Ruten går gjennom fjellene til kysten. Palma de Mallorca flyplass ligger 24km unna og det tar ca 20 minutter å kjøre med bil.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret