Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fargerike Miami & cruise til Bahamas

 • Cruise
 • USA
pris fra kr 11 829
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Besøk Miami og Bahamas: en rundreise på 7 netter i 2 hoteller, et cruiseskip med helpensjon og besøk på privatøy og fly t/r fra Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Finnes det en bedre kombinasjon enn et besøk til den fargesprakende byen Miami i solskinnstaten Florida, og et cruise til øyparadiset Bahamas? Som om ikke det er bra nok, skrur vi opp glamourfaktoren litt til og tar deg med til cruiseskipets egne, private øy, omgitt av hvite strender, palmer og turkist hav.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på YVE Hotel Miami (eller liknende)
 • 3 netter på cruiseskip Norwegian Sky
 • 2 netter på The Hall South Beach (eller liknende)
 • 1 natt på flyet på tilbakeveien
 • Helpensjon under oppholdet på Norwegian Sky
 • Åpen bar under oppholdet på Norwegian Sky (drikke med verdi opptil $ 11,- eller ca. 90 NOK)
 • Fly t/r MIami fra Oslo Gardermoen
Ytterligere tilvalg
 • Transport fra Miami flyplass og hotell
 • Transport fra hotell til Miami flyplass
 • Everglades båttur for voksne (også barn over 10 år)
 • Everglades båttur for barn (fra 3- 9 år)
Til Miami og Bahamas

Hvorfor velge mellom en reise til Miami eller et cruise i Bahamas, når du kan kombinere begge? Miami stiller med høy glamourfaktor, fine strender og solskinn - en livlig by for livsnytere med andre ord! Vandre langs Ocean Drive og nyt en deilig cocktail i en 'beach club' før du etter 2 netter går ombord på det flotte cruiseskipet Norwegian Sky, på vei mot drømmedestinasjonen Bahamas. 3 netter i stille omgivelser, inkludert en hel dag på skipets egne privatøy borte fra turisthordene. Nyt dette tropiske paradiset til det fulle før reisen går tilbake til solbyen Miami for 2 netter til.

Reiserute

Dag 1 & 2: Welcome to Miami!

I Miami nyter du tropiske temperaturer og et gigantisk utvalg av restauranter og livlige barer. Men Miami er også for deg som bare vil nyte sol og hyggelig stemning. Denne livlige metropolen ligger de kommende to dagene for dine føtter, klar til å oppdages. Føl sanden mellom tærne på en strandtu… Les mer

YVE Hotel Miami Downtown  eller lignende

Dag 3 - 5: På vei mot Bahamas!

På den tredje dagen setter du kursen mot Bahamas. Du sier på gjensyn til Miami, og kl 17:00 er det på tide å gå ombord i cruiseskipet Norwegian Sky. På dette flotte cruiseskipet tilbringer du de neste tre nettene. Etter en natt på skipet ankommer du øya New Providence, hvor du besøker byen Nassa… Les mer

Norwegian Sky

Dag 6 - 8: Tilbake til Miami

Tidlig på morgenen seiler du inn i Port of Miami, hvor du reiser direkte til South Beach, hvor du tilbringer de siste varme og solfylte dagene av turen. De fleste besøkende har sett for seg hvite sandstrender, palmer og høyreiste bygninger i horisonten med en livlig, internasjonal atmosfære. Det… Les mer

The Hall South Beach Hotel  eller lignende
Utflukt til Everglades

På dag 7 kan du velge å ta en tur til Everglades National Park. Det er et naturområde vest for Miami. Dette komplekse økosystemet kombinerer en bred og grunn elv med et subtropisk klima. Her finner du et utvalg av flora og fauna: alligatorer, pantere og eksotiske planter. Ønsker du å oppleve dette eventyret i løpet av turen? Velg denne turen når du bestiller!

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r hotell og cruiset må arrangeres på egen hånd (en taxi koster ca. 30$USD)
 • Turistskatt på båten ca. 12 USD per person per natt (betales på båten)
 • Transport t/r mellom flyplassen og hotellet (kan legges til ved bestilling)
 • Frokost (og øvrige måltider) på Hotel YVE Miami og The Hall South Beach
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen avhengig av reisedato, se bestillingssiden for endelig sum.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rundreise

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng

Cruise

På reisedokumentene dine vil det være et bekreftelsesnummer for cruiset. Med dette nummeret kan du på Norwegian Cruise Lines nettside logge inn og bestille valgfrie utflukter for cruisedelen av turen.
Merk: Du kan bare bestille disse utflukter fra Norwegian Cruise Line på nettsiden!

Helpensjon og åpen bar

Ombord på Norwegian Sky har du helpensjon og tilgang på åpen bar. Du har valget mellom to restauranter, kaféer og grillrestauranter. Her kan du prøve noe nytt hver dag. Fremfor alt kan du nyte i en av de 9 barene på cruiseskipet. Åpen bar gjelder for cocktails med en kostnad på opptil 11 USD, eller ca. 90 NOK.

Reisetype

Dette er en individuell reise, du reiser altså ikke med en gruppe.

Reisedokumenter

Du mottar alle dokumentene etter at betalingen er komplett.

Transport mellom flyplassen og hotellet

Legger du til transport mellom Miami flyplass og Hotel YVE Miami (i forbindelse med bestilling) skal du på flyplassen se etter en sjåfør med et skilt påskrevet "SuperShuttle".
Tilvelger du transport mellom The Hall South Beach og Miami flyplass (i forbindelse med bestilling) ber vi om at du ringer og bekrefter bestillingen 48 timer innen avhenting. Tlf.: +1 305 871 2000

Transport mellom hotellet og cruiset

Transport til cruiset er kun inkludert dersom du bor på YVE Miami hotell, bor du på et annet hotell må du arrangere dette selv. Ved transport fra cruiset til hotellet ditt, må du ta en taxi, som koster ca. 30$USD.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din..

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Pass-og visuminformasjon

USA:
Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA.
Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html
Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum.

Bahamas: Det er lov å oppholde seg inntil 30 dager visumfritt i Bahamas, men ditt pass må være gyldig i 6 måneder etter avreise fra Bahamas. Merk at du må betale en avgift på ca. 15 USD ved avreise.
Kontakt ambassaden i Oslo ved spørsmål: Tlf.: +47 21 45 09 79 eller på e-post: bahamasconsulate.oslo@gmail.com

Helse- og vaksineinformasjon

Du trenger ingen ekstra vaksiner for å reise til USA, men en Hepatitt A vaksine er anbefalt for Bahamas. Se https://www.vaksinekart.org/default.aspx for mer informasjon.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret