Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Oppdag Sintra & Sesimbra i Portugal med leiebil

 • Rundreise
 • netter
 • Portugal
pris fra kr 10 099
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag noen av Portugals mest spennende steder! Oppdag Sintra og Sesimbra med hotell, leiebil, frokost og fly t/r fra Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Mellom grønne åser og azurblått hav, ligger en del av Portugal som ennå er preget av eventyr og mystikk og ruinene av et kongerike. Oppdag Sintra med sine storslåtte, fargerike palasser og villaer, før du triller avgårde mot Sesimbras lange kystlinje og mektige klipper som reiser seg fra havet. Overrask deg selv med to drømmeaktige reisemål i Portugal.

Tilbudet inkluderer:
 • Du velger 4 eller 7 netter i kalenderen ved bestilling:
 • 2 eller 3 netter på Sarrazola House (Sintra)
 • 2 eller 4 netter på Hotel do Mar*** (Sesimbra)
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Lisboa fra Oslo Gardermoen
Tilvalg
 • Innsjekket bagasje maks 1 stykk per person 23 kg
Utforsk to nye, portugiske perler!

Noen kilometer nord for Lisboa finner du en enorm naturpark med grense mot havet. Det er dette nydelige området du skal bli kjent med. Først går reisen til Sintra for overdådige palasser, store herskapshus og dekorative hager i det som en gang var tilfluktssted for den portugisiske adel. Dette er en drømmeaktig og unik by på UNESCOs verdensarvliste.
Ditt neste stopp ligger kun en times kjøretur unna, kystbyen Sesimbra. Etter naturidylliske omgivelser i Sintra, er det velkomment å se en gyllen strand! Denne lille fiskerlandsbyen er nå et populært feriested, men har ennå ikke mistet sin sjarm.

 1. Dag 1 & 2: eller dag 1 til 4 - Sintra (avhengig av lengden på turen din)

  Sintra er en liten, pittoresk by omgitt av den furubekledde fjellkjeden Serra de Sintra. Det litt kjøligere klima i fjellandskapet lokket i sin tid til seg den portugisiske adelen, som bygget overdådige palasser, ekstravagante villaer og dekorative hager. Den fascinerende historien og de nydelig omgivelsene, gjør Sintra til et høyt elsket sted både blant portugisere og turister, og ligger kun ca. en halvtimes kjøretur fra Lisboa. For en liten by som Sintra er det utrolig hvor mye vakkert det er å se, med 10 nasjonale monumenter, som inkluderer palasser, forhistoriske ruiner og dekorative hus. I det historiske sentrumet av byen er det søte brosteinsgater med tradisjonelle caféer og små butikker, sentrert rundt det gotiske Nasjonalpalasset. Med så mye å by på er det ikke rart at Sintra er den mest populære dagsturen fra Lisboa!

  Aeroporto da Portela / Lisboa -> Sarrazola House 38.8 km

  room

  Sarrazola House

  78 Vurderinger
  • Hotel
  • Colares, Portugal
  room

  Sarrazola House ligger i Sintra, 8 km fra sentrum og innen Sintra-Cascais Natural Park. Hotellet ligger i en historisk bygning, omgitt av hager og vingårder. I hotellets restaurant kan du nyte tradisjonelle måltider, parkering er gratis og WiFi er tilgjengelig i hele komplekset gratis. Det er også mulig å bestille billetter til museer og monumenter i resepsjonen. Pena National Palace og The Moorish Castle ligger 10 km fra hotellet og Sintra National Palace er 7.7 km unna. Quinta da Regaleira er ca. 7 km unna og skulle du ønske deg til stranden ligger Praia Grande Beach 1.5 km unna.

  Les mer
 2. Dag 3 - 5: eller dag 5 til 8 (avhengig av lengden på turen din)

  Sesimbra er et av sentral-Portugals beste kystbyer, og er velsignet med en vakker kystlinje med flotte strender, og enorme klipper som står stolte ute i havet. Innlandet viser frem den fortryllende nasjonalparken Arrábida National Park. Sesimbra har tre hovedattraksjoner som gjør det annerledes enn mange andre av Portugals kyststeder. I dette området finner du en fantastisk og mangfoldig naturlig skjønnhet: I øst finner du skogkledde bakker som leder ned til strender med krystallklart vann, og i vest ruver majestetiske klipper i havet. Utelivet er også fantastisk, med portugisisk mat og sene hyggelige kvelder i ekte portugisisk stil.

  Sarrazola House -> Hotel do Mar 70.3 km

  Hotel do Mar - Garden

  Hotel do Mar

  39 Vurderinger
  • Hotel
  • Sesimbra, Portugal
  Hotel do Mar - Garden

  Bo i hjertet av Sesimbra på dette Hotel do Mar, som kun ligger 1 minutts gange fra stranden. Dette sjarmerende 4-stjerners er bygget på en bakke med utsikt over stranden i Sesimbra. Hotellet har et innendørs og et utendørs svømmebasseng, samt en hyggelig innredet restaurant med utsikt over havet. Som gjest kan du her nyte det tyrkiske badet eller spille tennis hvis du skulle ønske. I restauranten kan du nyte deilig, tradisjonell portugisisk mat og et utvalg av portugisiske viner. Sesimbra Beach er kun drøye 10 meter unna hotellet og er populær for deg som ønsker å gjøre en rekke vannaktiviteter inkludert dykking, seilig og båtturer. Parkering og WiFi er tilgjengelig gratis.

  Les mer
  • +6
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt ved hotellene
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i begge hotellene.

Parkering

Parkering er gratis.

Fasiliteter

Begge hoteller har restaurant og heis
Hotel Do Mar har svømmebasseng

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret