Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Oppdag Sintra & Sesimbra i Portugal med leiebil

 • Rundreise
 • Portugal
pris fra kr 10 099
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag noen av Portugals mest spennende steder! Oppdag Sintra og Sesimbra med hotell, leiebil, frokost og fly t/r fra Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Mellom grønne åser og azurblått hav, ligger en del av Portugal som ennå er preget av eventyr og mystikk og ruinene av et kongerike. Oppdag Sintra med sine storslåtte, fargerike palasser og villaer, før du triller avgårde mot Sesimbras lange kystlinje og mektige klipper som reiser seg fra havet. Overrask deg selv med to drømmeaktige reisemål i Portugal.

Tilbudet inkluderer:
 • Du velger 4 eller 7 netter i kalenderen ved bestilling:
 • 2 eller 3 netter på Sarrazola House (Sintra)
 • 2 eller 4 netter på Hotel do Mar*** (Sesimbra)
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Lisboa fra Oslo Gardermoen
Tilvalg
 • Innsjekket bagasje maks 1 stykk per person 23 kg
Utforsk to nye, portugiske perler!

Noen kilometer nord for Lisboa finner du en enorm naturpark som grenser mot havet. Det er dette nydelige området du skal bli kjent med. Reisen går til Sintra og overdådige palasser, store herskapshus og dekorative hager, i det som en gang var tilfluktssted for den portugisiske adel. Dette er en drømmeaktig og unik by på UNESCOs verdensarvliste.

Med leiebil under hele oppholdet kan du benytte dagene etter eget ønske; Enten du vil kjøre rundt i naturidylliske omgivelser i nasjonalparken Sintra-Cascais med klippelandskap og en mektig kystlinje, eller oppdage Portugals kulturhovedstad Lisboa. Her er mulighetene mange, og uansett hva valget faller på vil du føle på den portugisiske sjarmen hvor enn du er.

Reiserute

Dag 1 & 2: eller dag 1 til 4 - Sintra (avhengig av lengden på turen din)

Sintra er en liten, pittoresk by omgitt av den furubekledde fjellkjeden Serra de Sintra. Det litt kjøligere klima i fjellandskapet lokket i sin tid til seg den portugisiske adelen, som bygget overdådige palasser, ekstravagante villaer og dekorative hager. Den fascinerende historien og de nydelig… Les mer

Sarrazola House

Dag 3 - 5: eller dag 5 til 8 (avhengig av lengden på turen din)

Sesimbra er et av sentral-Portugals beste kystbyer, og er velsignet med en vakker kystlinje med flotte strender, og enorme klipper som står stolte ute i havet. Innlandet viser frem den fortryllende nasjonalparken Arrábida National Park. Sesimbra har tre hovedattraksjoner som gjør det annerledes … Les mer

Hotel do Mar
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt ved hotellene
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i begge hotellene.

Parkering

Parkering er gratis.

Fasiliteter

Begge hoteller har restaurant og heis
Hotel Do Mar har svømmebasseng

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret