• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Autentisk rundreise i Nord-Vietnam

Rundreise 14 eller 15 netter Vietnam

per person fra kr 12 469
basert på 2 personer

Opplev det autentiske Nord-Vietnam: 13 netter med frokost, fly t/r, 7 utflukter, elvecruise og 1 natt hos en lokal vert i en tradisjonell landsby.

Dette er Vietnam-reisen for deg som ønsker å bli kjent med det ekte Vietnam, oppleve lokale skikker og få innblikk i dagliglivet til innbyggerne i små, autentiske landsbyer. Fordelt over 13 netter i hovedstaden Hanoi, frodige Sapa, kolonibyen Dien Bien Phu samt flere små, landsbyer, som har bevart gamle tradisjoner. I tillegg tilbringer du én natt på et minicruise i Halong Bay, samt én natt hos lokalbefolkningen! Med 7 inkluderte utflukter får du innblikk i den fargerike vietnamesiske kulturen – besøk H'mong folket i fjellene, se Lu-kvinnenes sortlakkerte tenner, og bli betatt av Thai-folkets fargerike drakter. La eventyret begynne!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt på Viet View Hotel i Hanoi (den første og de 3 siste nettene)
 • 1 natt hos lokalbefolkningen i Mai Chau
 • 1 natt på Sao Xanh Hotel i Son La
 • 1 natt på Muong Thanh Hotel i Dien Bien Phu
 • 2 netter på Putaleng Hotel i Lai Chau
 • 2 netter på Bamboo Sapa Hotel i Sapa
 • 1 natt på Viet View Hotel i Hanoi
 • 1 natt på Glory Legend Cruise i Halong Bay
 • Frokost på alle hoteller
 • Fly t/r (se kalender for tilgjengelige flyplasser)
 • Lunsj og middag i Mai Chau på dag 2
 • Lunsj, middag, frokost og velkomstdrink på Glory Legend Cruise på dag 10
 • 1 natt på flyet på hjemreisen
 • All transport mellom destinasjonene
 • Engelskspråklig guide samt transport på alle inkluderte utflukter
 • 7 inkluderte utflukter (se reiseprogrammet)
Ytterligere tilvalg
 • Landsbybesøk til Y Linh Ho-Lao-Ta Van
 • Omvisning: Trang An- Bai Dinh
 • Halvdagstrekking Cat Cat Village
Mangfoldige Vietnam

Mens andre Vietnam rundreiser også inkluderer lengre opphold i landets storbyer, tar denne reisen deg med til roligere, naturskjønne områder og til landsbyer som fremdeles lever med sine tradisjonelle skikker, hvor alt fra husbygging, matlaging og klesdrakt blir gjort på gamlemåten. På 13 netter får du med deg 1 natt hos en lokal vert i Mai Chau for å få innblikk i deres hverdag. Deretter går reisen videre til Son La for 1 natt for bl.a. et besøk til H'mong-folket og for å se utsikten over en teplantasje. I Dien Bien Phu tilbringer du 1 natt og på veien dit får du bl.a. med deg Pha Din-passet i fjellet. I Lai Chau tilbringer du 2 netter for å bli kjent med omgivelsene. De neste 2 nettene overnatter du i Sapa hvor mange unike opplevelser venter på deg. Ingen tur til Vietnam er uten et elvecruise i Halong Bay- nyt den nydelige reisen blant de mange øyene og det emeraldgrønne vannet. Reisen avsluttes i Hanoi, slik at du får med deg litt viltert storbyliv på samme reise.

 1. Dag 1: Ankomst til Vietnam

  Velkommen til Hanoi! Du lander i Vietnams hovedstad og landets nest største by, og på flyplassen blir du hentet av din sjåfør, som kjører deg til hotellet. Du tilbringer 1 natt i Hanoi før eventyret ditt begynner, så sørg for å få slappet av etter den lange reisen.

  Inkludert denne dagen: Transport fra flyplassen til hotellet i Hanoi.

  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel

  Hotel Hanoi, Vietnam

  Viet View Hotel ligger kun 5 minutters gange fra Hoan Kiem Lake, et vanndukketeater og andre populære severdigheter. Hotellet er en oase av ro i den ultraurbane metropolen. Hotellet har en restaurant med panoramautsikt, en bar og et spa. WiFi tilgjengelig i hele hotellet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og engelske aviser er tilgjengelig hvis du vil slappe av med litt nyheter i lobbyen.
  Rom: Du bor i et komfortabelt, elegant rom med tregulv. Alle rommene har aircondition, minibar og flatskjerm-TV. Badet har dusj, badekar og toalett.

  Les mer
 2. Dag 2: Mai Chau

  Dagen i dag starter tidlig, og når du har spist frokost, blir du hentet rundt kl. 08.00 og kjørt mot Mai Chau-regionen. Beliggende i en vakker dal og omgitt av rismarker er dette området en helt annen verden enn det hektiske og travle Hanoi. Du skal bo hos noen av de lokale hvit Thai-folk i Van Village, nær landsbyen Mai Chau, og her blir du invitert på en typisk lunsj ved ankomsten. Om ettermiddagen blir du vist rundt i landsbyen, og om kvelden settes det opp et flott show med tradisjonell dans. Du får også en smaksprøve på den lokale risvinen, ruou can.

  Under ditt opphold i Mai Chau skal du bo hos lokalbefolkningen, og dermed får du en helt autentisk opplevelse av vietnamesernes dagligliv. Her spiser du også middag og frokost dagen etter sammen med din vert. Vær oppmerksom på at du bor i folks private hjem, og at det derfor ikke vil være de samme fasiliteter som på et hotell, og at du kan komme til å dele rom med andre av TravelBirds kunder.

  Inkludert denne dagen: Frokost, transport fra Hanoi til Mai Chau, engelsktalende guide, lunsj og middag hos den lokale verten, og et tradisjonelt show om kvelden.

 3. Dag 3: Son La

  Ca. kl. 08.00 går turen videre mot Son La. På veien stopper du for å ta en kort fottur til landsbyen Po Ca, som bebos av sort H'mong-folket. Du kjører deretter til et utsiktspunkt ved teplantasjene i Moc Chau, hvor du kan ta noen fantastiske bilder. Herfra går du over en flott bro laget av bambus for å komme til landsbyen Na Ken, hvor det sorte thai-folk bor, som fremdeles bygger deres hus på tradisjonelt vis. Begge er typiske vietnamesiske landsbyer, hvor du både får et innblikk i vietnamesernes dagligliv utenfor storbyene samt får opplevd den vakre naturen. Du ankommer til Son La sist på ettermiddagen, og når du har sjekket inn på ditt hotell, har du kvelden til fri disposisjon.

  Inkludert denne dagen: Frokost, transport til Son La, vandretur til landsbyene Pa og Na Ken med engelsktalende guide.

  Sao Xanh Hotel Son La + Room

  Sao Xanh Hotel (klikk her for hotellinfo)

  Hotel Thị xã Cửa Lò, Vietnam

  Under ditt opphold i Son La bor du på Sao Xanh Hotel, som ligger i gåavstand til et par hyggelige caféer og restauranter. Du bor på et fargerikt, romslig rom med aircondition, TV, minibar og eget bad.

  Les mer
 4. Dag 4: Dien Bien Phu

  Du blir igjen hentet kl. 08.00, og i dag kjører du mot Dien Bien Phu. På veien kjører du gjennom det kjente Pha Din-passet, som er det lengste fjellpasset i Vietnam også kjent som stedet hvor himmelen møter jorden. Du gjør et stopp ved en multietnisk landsbyskole samt en hvit H'mong-landsby. Heretter fortsetter du mot Dien Bien Phu gjennom det imponerende landskapet med høye fjell og dype skoger. Dien Bien Phu har en viktig plass i Vietnams historie, for det var her de franske kolonimaktene ble beseiret av de vietnamesiske Viet Minh-tropper i 1954. I byen skal du besøke A1 Hill, hvor du kan se tanks, franske skyttergraver samt minnesmerker for de falne Viet Minh-soldatene. Du kommer også forbi krigsmuseet, hvor du kan se en flott og eklektisk utstilling om krigen – se f.eks. våpen, fotografier, et badekar tilhørende den franske oberst de Castrie og en sykkel, som kunne bære opptil 330 kg ammunisjon.

  Inkludert denne dagen: Frokost, transport til Dien Bien Phu, besøk til en landsbyskole og hvit H'mong-landsby på veien, besøk på A1 Hill og krigsmuseet i Dien Bien Phu og engelsktalende guide på alle utflukter.

  Muong Thanh Hotel

  Muong Thanh Hotel

  Hotel Thành phố Điện Biên Phủ, Vietnam

  Muong Thanh Hotel er moderne og ligger bare 500 meter fra det lokale markedet. Hotellet har svømmebasseng, tennisbane og et velværeområde. Restauranten serverer internasjonale og vietnamesiske retter. Ditt rom er moderne med en flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad med dusj eller badekar, hårføner og toalett.

  Les mer
 5. Dag 5 & 6: Lai Chau og Tam Duong

  På dag 5 skal du se byen Lai Chau, som består av gamlebyen og den nye bydelen, så her ser du en spennende blanding av det tradisjonelle Vietnam og det moderne. Deretter kjører du langs Nam Na-elven mot Tam Duong, og på veien gjør du et stopp ved en sort thai-landsby, Chan Nua Thai, hvor husene er oppført på tradisjonelt vis – på stylter. Ved ankomst til Tam Duong har du resten av kvelden til fri disposisjon.

  Inkludert denne dag: Frokost, transport til Tam Duong, besøk til Lai Chau og Chan Nua Thai med engelsktalende guide.

  Feriens 6. dag står i kulturens tegn. Tam Duong er hjemsted for et vell av forskjellige befolkningsgrupper og etnisiteter som H'mong-, Man Tien- og Cu Chu-folkene. De fleste av disse gruppene emigrerte til Vietnam fra det sørlige Kina i det 17.-18. århundre, og de adskiller seg fra lokale vietnamesere med sine fargerike drakter. I dag skal du på fotttur gjennom noen av landsbyene, som ligger omkring Tam Duong ved foten av fjellene, og du får sett det med egne øyne, hvor forskjellige av disse folkeslagene er i både påkledning og levemåte.

  Inkludert denne dag: Besøk til landsbyer i Tam Duong-området inkl. transport og engelsktalende guide.

  Putaleng Hotel + Bathroom

  Putaleng Hotel (klikk her for hotellinfo)

  Hotel Tam Đường District, Vietnam

  Det nylig oppførte Putaleng Hotel ligger på byens hovedgate og nær flere spisesteder og butikker. Her finner du en restaurant, en bar samt en karaokebar, hvor du kan øve sangstemmen din om kvelden. Rommet ditt har en god størrelse og er utstyrt med en dobbeltseng, aircondition, skrivebord, te- og kaffefasiliteter og eget bad med dusj.

  Les mer
 6. Dag 7 & 8: Sapa

  Om morgenen på dag 7 skal du besøke det lokale markedet i Tam Duong, hvor de mange forskjellige folkeslagene møtes for å selge deres håndverk og avlinger, drikke risvin og møtes med venner og familie. Her kan du få tatt mange gode bilder av de fargerike draktene og travle gatene. Heretter blir du kjørt mot regionen Lao Cai, som ligger ved grensen mellom Kina og Vietnam. På veien skal du på en fottur til landsbyen Ban Hon, hvor Lu-folket bor. Lu-kvinnene er særlig stolte av deres sortlakkerte tenner og tradisjonelle klesdrakter – et helt spesielt syn! Ved ankomsten til Sapa, hvor du skal tilbringe de neste par dagene, har du litt tid til å utforske byen, etter at du har sjekket inn på hotellet ditt. Sapa er en tidligere fransk koloniby, og du kan fremdeles se typiske hus og bygninger fra kolonitiden.

  Inkludert denne dagen: frokost, transport til Sapa, besøk til et lokalt marked i Tam Duong, besøk til landsbyen Ban Hon, engelsktalende guide på alle utflukter.

  Dag 8 har du til fri disposisjon i Sapa. Du kan velge selv å planlegge dagens program, eller du kan delta i en valgfri heldagsutflukt til Y Linh Ho, Lao Cai og Tavan-landsbyen. Du blir hentet kl. 09.30 ved Sapa Ethnic Travel, og så går du til fots ca. 4 km ned til Muong Hoa-dalen, hvorfra du har en flott panoramautsikt over dalen og byen. Deretter følger du de små stiene gjennom rismarkene til Y Linh Ho-landsbyen, hvor sort H'mong-folket bor. Du følger elven til Lao Cai, hvor du kan møte de lokale og får fortalt historier om den lokale kulturen. Så er det tid for frokost, som serveres ved en av de små restaurantene langs elven. Du avslutter dagen med et besøk til landsbyen Tavan, bebodd av Giay-folket, og hvor du får opplevd deres kultur. Nær Tavan blir du hentet og kjørt tilbake til Sapa. Inkludert i prisen er all transport, engelsktalende guide, lunsj, 2 flasker vann per person, inngang og frukt. Pris: kr 466 per person.

  Inkludert denne dagen: Frokost
  Valgfritt denne dagen: Heldagsutflukt til Y Linh Ho, Lao Cai og Tavan-landsbyen.

  Sapa Bamboo Hotel

  Bamboo Sapa Hotel (klikk her for hotellinfo)

  Hotel Lào Cai, Vietnam

  Hotellet ligger på 1650 meters høyde over havet i hjertet av Sapa, og tilbyr en fantastisk utsikt over fjellkjeden Hoang Lien - dette er perfekt for deg som liker natur. Her bor du komfortabelt med gratis WiFi og en stor bar - hvor du kan nyte lokal musikk og underholdningsshow. Restauranten serverer over 100 tradisjonelle vietnamesiske retter.
  Rom: De moderne rommene er utstyrt med minibar, satellitt-TV, aircondition og eget bad med badekar eller dusj.

  Les mer
 7. Dag 9: Retur til Hanoi

  På dag 9 skal du tilbake til Hanoi, men har litt tid om formiddagen til å sove lenge, utforske byen på egen hånd eller tilkjøpe en valgfri halvdagsutflukt til Cat Cat-landsbyen. Dette er en fottur fra Sapa til Cat Cat, hvor du bl.a. kommer forbi det nærliggende vannfallet samt mulighet for å bli kjent med landsbyens innbyggere. Her bor H'mong-folket, og du kan møte de dyktige håndverkerne, som vever, farger stoff og syr tradisjonelle drakter. Heretter går du ca. 3 km gjennom Muong Hoa-dalens rismarker til Sin Chai. Landsbyen er ikke ofte besøkt, og her kan du se deres typiske trehus laget med pumutre. Fra Sin Chai blir du kjørt tilbake til Sapa. Inkludert i prisen er all transport, engelsktalende guide, 2 flasker vann per person samt inngang. Pris: kr 280 per person.

  Kl. 15.30 blir du hentet ved Sapas turistkontor, og så kjører du til Hanoi. Turen tar ca. 3-4 timer, og du vil ha pauser underveis. Etter at du har sjekket inn, har du resten av kvelden til fri disposisjon.

  Inkludert denne dagen: Frokost, transport til Hanoi.
  Valgfritt denne dag: Halvdagsutflukt til Cat Cat-landsbyen.

  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel

  Hotel Hanoi, Vietnam

  Viet View Hotel ligger kun 5 minutters gange fra Hoan Kiem Lake, et vanndukketeater og andre populære severdigheter. Hotellet er en oase av ro i den ultraurbane metropolen. Hotellet har en restaurant med panoramautsikt, en bar og et spa. WiFi tilgjengelig i hele hotellet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og engelske aviser er tilgjengelig hvis du vil slappe av med litt nyheter i lobbyen.
  Rom: Du bor i et komfortabelt, elegant rom med tregulv. Alle rommene har aircondition, minibar og flatskjerm-TV. Badet har dusj, badekar og toalett.

  Les mer
 8. Dag 10: Glory Legend Cruise i Hanoi

  Du blir hentet kl. 08.00 om morgenen og kjørt gjennom den vietnamesiske naturen til den praktfulle Halong Bay. Turen tar ca. 3½ time, og underveis kan du igjen benytte muligheten til å beundre Vietnams vakre natur. Vel fremme stiger du ombord på et lite cruiseskip, som byr på en deilig skalldyrslunsj og fører deg langs kystens forrevne klipper. Du legger til i en liten bukt, hvor det er mulig å ta en dukkert i det klare vannet, spiser din middag og tilbringer natten i din egen lugar. Er været klart, bør du ikke gå glipp av en tur på det øverste dekket hvor du kan telle stjernerne på himmelen.

  Inkludert denne dagen: Frokost, transport til Halong Bay, minicruise med velkomstdrink, lunsj og middag på Glory Legend Cruise, inngang til Halong Bay.

  Glory Legend Cruise

  Cruiseskip Hanoi, Vietnam

  Stig ombord på det komfortable Glory Legend Cruise skipet. Glory Cruise gir deg et avslappende cruise langs vakre Halong Bay. Glory Legend Cruise er utstyrt med solide tremøbler og har en bar, et stort soldekk og en restaurant som serverer vietnamesiske spesialiteter. På skipet vil du ha tilgang til WiFi. Du får helpensjon under ditt opphold med et “A la Carte’-utvalg i restauranten på andre dekk med både lokale og internasjonale retter.
  Lugar: Alle lugarene på cruiseskipet er utstyrt med store vinduer mot havet som gjør utsikten på rommet til hovedattraksjonens. Rommene har også aircondition, en pult og et privat bad med hårføner.

  Les mer
 9. Dag 11 - 13: Hanoi

  Etter en tidlig frokost kl. 07.00 fortsetter du minicruiset langs idylliske små øyer, og du kommer også forbi en av Vietnams berømte flytende landsbyer, hvor du kan hilse på de lokale og nyte den skjønne utsikten. Cruiseskipet byr på en tidlig frokost kl. 09.30, innen du går i land i Halong og kjører tilbake til Hanoi omkring kl. 12.30. Heretter har du resten av dagen til fri disposisjon.

  Inkludert denne dagen: Frokost og tidlig lunsj på Glory Legend Cruise, transport til Hanoi.

  På dag 12 kan du selv velge hvordan du vil bruke dagen din. Dra på oppdagelse i Hanoi, hvor du kan gå på marked, besøke de vakre templene og gå deg vill i de myldrende gatene. Du kan også tilkjøpe en utflukt til det imponerende Bai Dinh-tempelet, som er Vietnams største og mest populære blant buddhistiske pilgrimmer. Tempelet er bl.a. hjemsted for en 10 meter høy og 100 tonn tung Buddha-statue! Etter å ha sett dette flotte tempelet får du servert en vietnamesisk spesialitet med fjellgeit og Ngoc Duong-vin. Heretter blir du kjørt til Trang An, som er kjent som et paradis for dykkere og naturelskere, og hvor du kommer på en seiltur mellom kystens fantastiske grotter og huler. Inkludert i prisen er all transport, engelsktalende guide, frokost, samt inngang og båtgebyrer i Trang An. Pris: kr 570 per person.

  Inkludert denne dagen: Frokost.
  Valgfritt denne dagen: Heldagsutflukt til Bai Dinh-tempelet og båttur i Trang An.

  Dag 13 byr på en spennende heldagsutflukt gjennom Hanoi. Du blir hentet kl. 09.00 på hotellet, og du starter dagen med å lære om Ho Chi Minh, også kalt "Uncle Ho", på hans mausoleum, presidentpalasset og hans tidligere hjem. Neste stopp er Litteraturtempelet, som er Vietnams første universitet, hvor det oppføres et tradisjonelt musikkstykke. Til lunsj får du servert en klassisk nuddelsuppe, phô, og om ettermiddagen kan du velge å besøke et av byens mange museer eller templer, som det etnologiske museet, kvinnemuseet eller Quan Thanh-tempelet. Etterpå er det på tide å oppleve Hanois gamle (men livlige!) bydel, hvor du kan shoppe og spise vietnamesiske delikatesser, før dagen avsluttes med et flott vanndukketeater. Heretter kjøres du tilbake til hotellet.

  Inkludert denne dagen: Frokost, heldagsutflukt med sightseeing i Hanoi inkl. nuddelsuppe til lunsj, inngang, vanndukketeater og engelsktalende guide.

  På dag 14 er det nå tid for å pakke kofferten for siste gang, vinke farvel til Vietnam og vende tilbake til Norge.

  Inkludert denne dagen: Frokost og transport fra hotellet i Hanoi til flyplassen.

  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel

  Hotel Hanoi, Vietnam

  Viet View Hotel ligger kun 5 minutters gange fra Hoan Kiem Lake, et vanndukketeater og andre populære severdigheter. Hotellet er en oase av ro i den ultraurbane metropolen. Hotellet har en restaurant med panoramautsikt, en bar og et spa. WiFi tilgjengelig i hele hotellet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og engelske aviser er tilgjengelig hvis du vil slappe av med litt nyheter i lobbyen.
  Rom: Du bor i et komfortabelt, elegant rom med tregulv. Alle rommene har aircondition, minibar og flatskjerm-TV. Badet har dusj, badekar og toalett.

  Les mer
Inkluderte utflukter

Se mer informasjon om utfluktene i reiseprogrammet:

 • Utflukt til Mai Chau-landsbyen på dag 2
 • Utflukt til landsbyene Pa Co og Na Ken på dag 3
 • Utflukt til Dien Bien Phu på dag 4
 • Utflukt til landsbyene Lai Chau og Chan Nua Thai på dag 5
 • Utflukt til landsbyer i Tam Duong-området på dag 6
 • Besøk markedet i Tam Duong og landsbyen Ban Hon på dag 7
 • Heldagsutflukt i Hanoi på dag 13
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider som ikke er nevnt i tilbudet
 • Tips til guide
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks. 3 voksne og 1 baby 0-1 år per rom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og spedbarnspris på flyet
Barn 2-12 år får 25% rabatt på hotellet og full pris for flyet
Barn fra 13 år beregnes som voksne og betaler full pris for rundreisen.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Det er WiFi på de fleste av hotellene gratis eller mot betaling.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Vietnam. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visum- og passinformasjon

Nordmenn kan besøke Vietnam uten visum for opphold i maks 15 dager, men passet ditt må være gyldig i 6 måneder fra innreisedato til Vietnam. Det kan også hende at du må vise frem din returbillett ved ankomst. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge dersom du ønsker mer informasjon: http://www.vietnamembassy-norway.org/en/

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Valuta og betaling

Banker og kontantuttak: Visa og Mastercard aksepteres i storbyer og på turiststeder, og kan benyttes ved uttak av lokal valuta fra minibanker. Minibanker er lett tilgjengelig i de større byene.

Temperaturer og værforhold

Vietnam har et tropisk klima med store variasjoner mellom nord og sør. Året er delt opp i tørketid og regntid. Den tørre årstiden er fra november til mai og betegnes som vinter. I sør er været varmt og fuktig hele året med gjennomsnittlig temperatur på mellom 25ºC og 35ºC. I nord er det større forskjell mellom årstidene. Her kan temperaturen falle under 10ºC i vinterhalvåret.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.