Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Paradisiske Zanzibar med all-inclusive

 • Solreiser
 • 11, 12 eller 15 netter
pris fra kr 16 569
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Årets reise: Eksotiske Zanzibar! Bo 10 eller 14 netter på Azao Resort & Spa med all-inclusive soft, fly t/r fra Olso Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Tropisk klima, azurlått hav med glade delfiner og vidunderlige koraller, kritthvite sandstrender og vakre omgivelser - velkommen til Zanzibar, en drøm for de som elsker paradisiske strender og bekymringsløse dager. I tillegg kan du nyte livet på fantastiske Azao Resort & Spa som ligger direkte ved stranden, med all inclusive soft og et stort utendørsbasseng. Bli kjent med Zanzibars eksotiske natur og fargerike kultur.

Tilbudet inkluderer:
 • 10 eller 14 netter i dobbeltrom med hageutsikt eller havsutsikt på Azao Resort & Spa
 • All inclusive (soft)*
 • Fly t/r Zanzibar fra Oslo Gardermoen
Ytterligere tilvalg
 • Transport mellom flyplass og hotell
Fantastiske Zanzibar

Opplev den UNESCO-vernede Stone Town, Zanzibar City historiske sentrum. La deg imponere av arkitekturen, de spennende lokale markeder, sultanens palass og mye mer. På Zanzibar, kan du også oppdage en fargerik og levende verden under havets overflate med snorkle eller dykking. På denne reisen får du full mulighet til å nyte en harmonisk natur så vakker at du ikke vil tro dine egne øyne.

Azao Resort & Spa Zanzibar

 • Hotel
 • Kati, Tanzania
Azao Resort & Spa Zanzibar -

Azao Resort & Spa Zanzibar har et moderne og sofistikert design og ligger i vakre Pongwe på nordøstkysten Zanzibars, ca en times kjøring fra flyplassen og fra World Heritage byen Stone Town. Hotellet er omgitt av fargerike blomster, palmer og det indiske hav's krystrallklare hav. Hotellet har et utendørsbasseng som er åpent året rundt og tilbyr ulike aktiviteter som gym, tennis, volleyball, bordtennis og biljard og en barneklubb med aktiviteter for de små.

Under oppholdet kan du nyte all-inclusive soft med nydelig frokoster, lunsjer og middager samt alkoholfrie drikkevarer. I hotellets barer, kan du også kjøpe alkoholholdige drikker som cocktails, vin og ulike aperitiffer. Hotellets hovedrestaurant serverer retter fra verdens ulike hjørner, og det finnes også en grillrestaurant- og bar med utsikt over havet. I tillegg har hotellet en bassengbar og en kafé.

Les mer
Azao Resort & Spa Zanzibar - room garden view NEW

Rom med hageutsikt

2 personer | Rom

Hotellets rom er elegant innredet med vakre tretak, marmorgulv og store vinduer med flott utsikt over plassen. Rommene er utstyrt med en queen-size seng med mulighet for å legge en ekstra seng, myggnett, air condition, TV, minibar, safe, skrivebord og te- og kaffefasiliteter. De har eget bad med dusj, bidet, hårføner og sminkespeil.

Azao Resort & Spa Zanzibar - room

Rom med havutsikt

2 personer | Rom

Velg rom med havutsikt for å nyte de vakre omgivelsene helt til det fulle. Rommene er ellers like store og er utstyrt med samme faciliteter som hagerommene.

All-inclusive soft

Under oppholdet kan du nyte all-inclusive soft som omfatter:

 • Frokost, lunsj, middag, kaffe og te, vann og et utvalg av brus Hotellet har følgende restauranter og barer:
 • The Dining Room Restaurant - Frokost, lunsj, middag - åpent fra kl. 07:30 til 22:30
 • Library Lounge - Kaffe og te - åpent fra kl. 12:00 til 22:30
 • The Pool Bar - åpent fra kl. 11:30 til 18:00
 • Jetty Bar (grillrestaurant) - åpent fra kl. 18:00 til 22:30
 • Shisha Lounge - åpent fra kl. 12:00 til 22:30
Tips

Old Fort of Zanzibar - Det gamle fortet, også kjent som det arabiske fortet, er en festning som ligger i Stone Town, hovedstaden på Zanzibar. Det er den eldste bygningen og en stor turistattraksjon av fascinerende Stone Town.

The Old Dispensary, også kjent som Ithnashiri Dispensary, er en historisk bygning i Stone Town. Det ligger ved strandpromenaden, i Mizingani Road, halvveis mellom Palace Museum og havnen.

Kizimkazi-moskeen er en moske som ligger på sørsiden av øya, og er en av de eldste islamske bygningene på den østafrikanske kysten.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell (kan legges til under bestilling)
 • Turistskatt på 1 USD (ca 9-10 kr) per person per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende får en varierende rabatt og betaler kun for 1 flybillett

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-13 år) + 1 lite barn (0-6 år) per rom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 7-13 får en varierende rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 14-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Tanzania. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Tanzania. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.tanemb.se/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Tanzania og Zanzibar. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Azao Resort & Spa Zanzibar ligger i Pongwe på nordøstkysten Zanzibars, ca en times kjøring fra flyplassen og fra World Heritage byen Stone Town.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret