Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Sommer og sol i Tyrol med all-inclusive

 • Solreiser
 • Mariastein
pris fra kr 7 279
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ta med familien på en uforglemmelig sommerferie til vakre Tyrol! Bo 5 eller 7 netter på fjellhotellet Alpenhof med all-inclusive og gratis tilgang wellnessområde. Inkl. fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Molde, Ålesund, Harstad, Kristiansund eller Tromsø og leiebil. Pris er p.p. i rom for 2.

Ingenting slår en sommerferie i Alpene! Pakk kofferten og ta med familie, kjæreste, venner eller kanskje bare dra for deg selv, til pittoreske Tyrol. Du blir ønsket velkommen med varm tyrolsk gjestfrihet på det autentiske tyrolerhotellet Alpenhof. Den friske fjelluften vil være som balsam for sjelen og du vil umiddelbart kjenne at kroppen slapper av. Spaser i de historiske fjellandsbyene, nyt den praktfulle naturen og få energien tilbake i hotellets flotte velværeområde!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 eller 7 netter i enkeltrom, dobbeltrom eller familierom på Hotel Alpenhof
 • All-inclusive
 • Fly t/r München fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Molde, Ålesund, Harstad, Kristiansund eller Tromsø
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Gratis tilgang til hotellets velværeområde
 • Guidede vandreturer
 • Gratis parkering (avhengig av tilgjengelighet)
Tyrol

Fargerike blomsterenger, brusende bekker og snødekkede fjelltopper, Tyrol er et vakkert glansbilde om sommeren. Et ferieparadis som tilbyr aktiviteter for folk i alle aldre. Bli med på et natureventyr og utforsk det storslåtte området med fotturer eller sykling.
Bli med på de mange, morsomme og spennende arrangementene som finner sted i området hvert år med konserter og forestillinger. Historiske Mariastein, hvor du bor, har vært et populært pilegrimsmål siden det 15. århundre, og området er derfor omgitt av gamle kirker, historiske hus og i tillegg et vakkert slott.

Hotel Alpenhof

 • Hotel
 • Mariastein, Østerrike
Hotel Alpenhof

På Hotel Alpenhof vil dere få en ekte tyrolsk opplevelse. Hotellet ligger i den pittoreske landsbyen Mariastein, omgitt av spektakulær natur. Under oppholdet nyter du all-inclusive og hotellet har en koselig restaurant, som ligger i en ombygd melkestall, hvor du nyte alle dine måltider hver dag. Du finner også en hyggelig bar hvor du kan få en drink eller en kopp kaffe etter en dag med opplevelser, og om sommeren kan du drikke et kjølig glass vin på hotellterrassen. I tillegg har du gratis tilgang til hotellets velværeområde med finsk badstue, basseng og mer!

 • +-2
Les mer
Single

Singelrom

1 personer | Rom

Enkeltrommene er koselige og innredet med en enkeltseng, radio, satellitt-TV og eget bad.

Hotel Alpenhof, room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Dobbeltrommene har typiske Tyrol-møbler og er tilgjengelig med dobbeltseng for 2 personer og med en ekstra seng, slik at det er plass til totalt 3 personer. Rommet har eget bad, radio og satellitt-TV. Noen av rommene har balkong.

Familierom

2 personer | Rom

Familierommene består av 2 separate rom, og er også innredet med Tyrol-møbler med dobbeltsenger, eget bad, radio og satelitt-TV. Noen av rommene har balkong. Rommene har ikke en dør i mellom seg, slik at rommene kan nås inne i rommet.

TravelBirds tips

Du har leiebil og har frihet til å utforske området:

 • Karwendel Naturpark: Se vakker flora og fauna, og nyt de mange fotturene du kan gjøre i området. Her er det også aktiviteter for barna.
 • Kufstein Fortress ligger kun 11 km fra hotellet på 507 meters høyde.
 • Pakk med en piknik og ta en nydelig og behagelig spasertur rundt innsjøen Zell-am-see. Turen hele veien rundt tar ca 3 timer.
All-inclusive omfatter:

Frokostbuffé med organisk hjørne
Lunsjboks forberedt av reisende fra frokosten
Lunsj Snacks fra kl. 12:00. 13:00 (som toast, pannekaker, pommes frites og suppe)
Salatbar
Ettermiddagskaffe og te og kake fra kl. 15:00 til 16:00
3-retters middag
Drikkevarer fra kl. 10:00 til 21:00: Vann, kakao, te, kaffe, brus, øl, brennevin, vin, whisky, vodka, gin, rom og snaps

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 1 € per person over 16 år per natt (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Prisen er per person

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Min. og maks. 2 personer
Dobbeltrom med ekstra seng: Min. og maks. 3 personer
Familierom: Min. 2 voksne og 1 barn (0-17 år) og maks. 2 voksne og 2 barn (0-17 år)

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-14 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 15-17 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Parkering

Parkering er gratis. (avhenger av tilgjengelighet)

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 100 km unna München by og 144 km fra München flyplass.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret