• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Eventyrlig rundreise på Bali

 • Rundreise
 • 14 netter
 • Indonesia
8 Vurderinger
pris fra kr 12 659
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 26 ganger

Rundreise på fantastiske Bali: Bo 12 netter på 5 hotell inkl. frokost, flere spennende utflukter, all transport og fly t/r.

Blå himmel, varme solstråler, endeløse strender, tropisk regnskog og fargerike fugler - velkommen til Bali, paradisøyen i Stillehavet med sine magiske omgivelser. Overrask deg selv med en spektakulær blanding av natur, historie, kultur og smakfull mat. Bli med på årets rundreise!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Hotel Ari Putri Sanur (eller lignende) i Sanur
 • 2 netter på Mimpi Resort Menjangan (eller lignende) i Buleleng
 • 1 natt på Aneka Lovina Villas & Spas (eller lignende) (denne natten er midlertidig erstattet av et nytt hotell pga av utbruddet i Agung)
 • 2 netter på Rama Shinta Candidasa (eller lignende) i Sengkidu Karangasem
 • 4 netter på Bakung Ubud (eller lignende) i Ubud
 • Frokost
 • Fly t/r Bali Denpasar (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Heldagsutflukt fra nord til vest; Pacung Highland, Candikuning fruktmarket, Ulun Danu tempelet med mer (dag 4)
 • Utflukt fra nord til øst; varme kilder, Singaraja, Kinesisk Tempel (dag 6)
 • Utflukt til øst; Tirta Gangga, Tenganan tradisjonell landsby (dag 7)
 • Heldagsutflukt til Kertha Ghosa, Kintamani, Laje Batur, Goa Gajah (dag 9)
 • All transport
Ytterligere tilvalg
 • Snorkling på Menjangan med båt
 • West Bali Nartional Park Trekking
 • Batur Sunrise Trekking
Oppdag paradisøya Bali

Bli med på årets eventyr i Stillehavet og bli kjent med Balis fantastiske natur, kultur og befolkning. Under reisen vil du bo i fem komfortable hoteller på flere steder av paradisøyen. Du vil få være med på spennende utflukter og en engelsktalende sjåfør vil lede deg fra sted til sted. Besøk tradisjonelle landsbyer, bad i naturlige varme kilder, opplev eksotiske dyr og planter, smak på lokale delikatesser og nyt solen på Balis endeløse strender.

Reiserute

Dag 1 - 3: Velkommen til Bali!

Strekk ut bena etter en lang reise og nyt det tropiske klimaet som møter deg med en gang du stiger av flyet. Sjåføren vil hente deg på flyplassen og kjøre deg til ditt første hotell, som ligger i den vakre kystlandsbyen Sanur. I Sanur venter det deg 3 deilige netter blant hvite paradisstrender,… Les mer

Hotel Ari Putri  eller lignende

Dag 4 & 5: Gerokgak på Nord Bali

Etter 3 netter i Sanur fortsetter reisen mot nord-Bali og det vakre området, Gerokgak. Samtidig er det tid for turens første utflukt som bærer mot den nordvestlige siden av øya. Du blir plukket opp på hotellet og deretter blir du guidet gjennom vakre landskap og imponerende natur. Du vil blant a… Les mer

Mimpi Resort Menjangan  eller lignende

Dag 6: Tulamben

På dag 6 ligger det mye spennende på agendaen. Du våkner til en fantastisk frokost og ut på formiddagen, ca kl 12:00 blir du hentet på hotellet for reise til Tulamben. På veien stopper du ved de naturlige, varme kildene i Singaraja og det blir også et kulturelt møte det historiske kinesiske temp… Les mer

Aneka Lovina Villas & Spa  eller lignende

Dag 7 & 8: Candidasa

Etter en god frokost går ferden mot Candidasa, og idag vil du besøke flere fantastiske severdigheter! Første stopp er det kongelige vannpalasset Tirta Gangga, som ble bygget i 1948 av kongen av Karangasem. Arkitekturen er en blanding av kinesisk og balinesisk stil og består av forskjellige terra… Les mer

Rama Shinta Hotel Candidasa  eller lignende

Dag 9 - 13: Ubud

På dag 9 er det tid for nye eventyr! Kl. 09:00 blir du hentet på hotellet og dere drar til den vidunderlige paviljongen Kertha Ghosa som ble bygget på 1700-tallet og ble faktisk brukt som en domstol helt til 1940-tallet. Du vil også få oppleve de utrolige risplantasjene i Bukit Jambul og den vak… Les mer

Bakung Ubud Resort & Villa  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Reiseforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Maks 1 person per enkeltrom
Maks 2 personer og 1 baby opptil 2 år per dobbeltrom
Maks 3 personer og 1 baby opptil 2 år per dobbeltrom

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn 0-1 år får varierande rabatt på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-17 år får en varierende rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.

Rullestolbrukere

Hotellene har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis på samtlige hotell

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Visum- og passinformasjon

Du må ikke ha visum ved reise til Indonesia. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Indonesia. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://indonesia-oslo.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Bali. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Agung: Hotell i Talumben

Natten i Talumben er midlertidig erstattet av et et opphold på Aneka Lovina Villas & Spas på grunn av det lille utbruddet i Agung-vulkanen.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret