• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Eventyrlig rundreise på Bali

 • Rundreise
 • 14 netter
 • Indonesia
4 Vurderinger
pris fra kr 13 219
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Allerede bestilt 22 ganger

Rundreise på fantastiske Bali: Bo 12 netter på 5 hotell inkl. frokost, flere spennende utflukter, all transport og fly t/r.

Blå himmel, varme solstråler, endeløse strender, tropisk regnskog og fargerike fugler - velkommen til Bali, paradisøyen i Stillehavet med sine magiske omgivelser. Overrask deg selv med en spektakulær blanding av natur, historie, kultur og smakfull mat. Bli med på årets rundreise!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Hotel Ari Putri Sanur (eller lignende) i Sanur
 • 2 netter på Mimpi Resort Menjangan (eller lignende) i Buleleng
 • 1 natt på Aneka Lovina Villas & Spas (eller lignende) (denne natten er midlertidig erstattet av et nytt hotell pga av utbruddet i Agung)
 • 2 netter på Rama Shinta Candidasa (eller lignende) i Sengkidu Karangasem
 • 4 netter på Bakung Ubud (eller lignende) i Ubud
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Bali Denpasar (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Dagsutflukt til nordvest-Bali på dag 4
 • Dagsutflukt til Singaraja på dag 6
 • Dagsutflukt til Tirta Gangga og Tenganan på dag 7
 • Dagsutflukt til Kertha Ghosa, Bukitjambul, Kintamani, sjøen Batur og Goa Gajah på dag 9
 • All transport med sjåfør og engelsktalende guide
Ytterligere tilvalg
 • Snorkling på Menjangan med båt
 • West Bali Nartional Park Trekking
 • Batur Sunrise Trekking
Oppdag paradisøya Bali

Bli med på årets eventyr i Stillehavet og bli kjent med Balis fantastiske natur, kultur og befolkning. Under reisen vil du bo i fem komfortable hoteller på flere steder av paradisøyen. Du vil få være med på spennende utflukter og en engelsktalende sjåfør vil lede deg fra sted til sted. Besøk tradisjonelle landsbyer, bad i naturlige varme kilder, opplev eksotiske dyr og planter, smak på lokale delikatesser og nyt solen på Balis endeløse strender.

 1. Dag 1 - 3: Velkommen til Bali!

  Strekk ut bena etter en lang reise og nyt det tropiske klimaet som møter deg med en gang du stiger av flyet. Sjåføren vil hente deg på flyplassen og kjøre deg til ditt første hotell, som ligger i den vakre kystlandsbyen Sanur. I Sanur venter det deg 3 deilige netter blant hvite paradisstrender, turkise bølger og svaiende palmer. Dette er et av Balis eldste og mest utsøkte områder. Sanur har flere restauranter og barer, spennende bygninger og hyggelige gater. Sanur er ideelt for de som ønsker å slappe av i vakre omgivelser. Nyt late dager på stranden og unn deg et forfriskende glass vin på kvelden.

  Plage de Sanur

  Ari Putri Sanur eller lignende

  • Hotel
  • Denpasar City, Indonesia
  Plage de Sanur

  Hotellet ligger sentralt i Sanur, kun 5 minutters gange fra Sanur-stranden. Det er et utendørs svømmebasseng, treningssenter og to restauranter med balinesisk og internasjonal mat. De moderne rommene er innredet i balinesisk stil og har kjøleskap, aircondition, flatskjerm-TV og eget bad med dusj, toalett og utfyllende toalettsaker. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene.

  Les mer
 2. Dag 4 & 5: Gerokgak på Nord Bali

  Etter 3 netter i Sanur fortsetter reisen mot nord-Bali og det vakre området, Gerokgak. Samtidig er det tid for turens første utflukt som bærer mot den nordvestlige siden av øya. Du blir plukket opp på hotellet og deretter blir du guidet gjennom vakre landskap og imponerende natur. Du vil blant annet oppleve Pacung Highland, fruktmarkedet i Candikuning, tempelbygget Ulun Danu Beratan og de to nydelige innsjøene Buyan & Tamblingan. På kvelden sjekker du inn på Mimpi Resort Menjangan.

  Dag 5, kan du enten slappe av med en god bok på feriestedet eller bli med på en båtutflukt med snorkling. I så fall, vil du bli plukket opp på hotellet kl. 08:00 og kjørt til havnen hvor du går ombord i båten. Du vil få være med å utforske Balis korallrev og det spennende kongeriket under havet. Totalt varer denne utflukten 5-6 timer og koster ca 717 NOK P. P.

  Hotel

  Mimpi Resort Menjangan eller lignende

  • Hotel
  • Indonesia, Indonesia
  Hotel

  Bare 4 minutters gange fra West Bali National Park, ligger Mimpi Resort Menjangan, et fint hotell med hjemmekoselige rom, omgitt av en rolig atmosfære, med utsikt over en frodig hage. I hagen finner du et naturlig oppvarmet basseng og du kan spise god mat i hotellets restaurant, kjøpe en massasje eller behandlinger og leie sykler for å utforske det vakre området. Rommene har marmorgulv, tremøbler, klimaanlegg og eget bad med dusj og toalett.

  Les mer
 3. Dag 6: Tulamben

  På dag 6 ligger det mye spennende på agendaen. Du våkner til en fantastisk frokost og ut på formiddagen, ca kl 12:00 blir du hentet på hotellet for reise til Tulamben. På veien stopper du ved de naturlige, varme kildene i Singaraja og det blir også et kulturelt møte det historiske kinesiske tempelet.
  Etter en opplevelsesrik dag med sightseeing returnerer du tilbake på hotellet mellom kl. 18:00 og 19:00.
  Du kan bruke resten av dagen til å slappe av, spise en god middag, hygge deg med andre og utforske området.

  Skulle du være i humør for en sporty dag, anbefaler vi at du bestiller en trekkingtur gjennom West Bali National Park. Turen koster ca NOK 607 P. P. og starter kl. 08:00 på morgen.

  pool

  Aneka Lovina Villas & Spa eller lignende

  • Hotel
  • Buleleng Regency, Indonesia
  pool

  Aneka Lovina Villas & Spa ligger 2 minutters gange fra den sorte stranden Lovina Beach på Bali. Hotellet har utendørs svømmebasseng, 2 restauranter og 2 barer. Her kan du også bestille massasje med en avgift. Lokale spesialiteter serveres ved Balimoon Restaurant and Sea Food Grill Restaurant. Snacks og drinker kan nytes ved svømmebassengsbaren, et perfekt sted for drinker i solnedgangen. Rommene på Aneka Lovina Villas & Spa tremøbler og tradisjonell balinesisk design. Hvert rom har en satelitt-TV og minibar, og har et privat bad med varm dusj. Gjester kan dra på solnedgang for å se delfiner i dets naturlige habitat, eller bli med på balinesisk dansetimer, eller fotturer. Gratis WiFi tilbys i allmenne områder.

  Les mer
 4. Dag 7 & 8: Candidasa

  Etter en god frokost går ferden mot Candidasa, og idag vil du besøke flere fantastiske severdigheter! Første stopp er det kongelige vannpalasset Tirta Gangga, som ble bygget i 1948 av kongen av Karangasem. Arkitekturen er en blanding av kinesisk og balinesisk stil og består av forskjellige terrasser, eksotiske dammer, frodige busker og utsmykkede fontener. Neste stopp blir den søte, tradisjonelle landsbyen Tenganan, hvor du vil bli kjent med lokalbefolkningen og få smake et stykke av den fargerike, balinesiske hverdagen. Etter Tenganan kjører du mot hotellet i Candidasa og du kan unne deg en avslappende og harmonisk kveld i hagen ved bassenget.

  Dag 8 kan sole deg og bade i bassenget, smake på indonesiske retter fra restauranten eller ta en taxi til den kritthvite sanden på Paradise beach som er 10 minutter unna.

  Room

  Rama Shinta Candidasa eller lignende

  • Hotel
  • Karangasem Regency, Indonesia
  Room

  Bo komfortabelt på et flott hotell med frodige hager, et forfriskende utendørsbasseng og en restaurant som serverer velsmakende Balinesisk mat. Her har du gratis Wi-Fi i fellesområdene, og alle rommene er pent innredet med te- og kaffekoker, klimaanlegg, tremøbler og eget bad med dusj og toalett.

  Les mer
 5. Dag 9 - 13: Ubud

  På dag 9 er det tid for nye eventyr! Kl. 09:00 blir du hentet på hotellet og dere drar til den vidunderlige paviljongen Kertha Ghosa som ble bygget på 1700-tallet og ble faktisk brukt som en domstol helt til 1940-tallet. Du vil også få oppleve de utrolige risplantasjene i Bukit Jambul og den vakre vulkanen, Mount Kintaman. Du kan nyte en uforglemmelig stund på den glitrende Batursjøen og det er endelig tid til å utforske de mystiske hulene i Goa Gajah. Turen tar til sammen 6-7 timer og når kameraminnet er fullt av fantastiske bilder, kjører du tilbake til hotellet igjen.

  Dag 10, 11 og 12, kan du bruke som du vil og utforske det fantastiske området, den balinesiske naturen, den mangfoldige kulturen og den varme gjestfriheten. Er du i humør for en uforglemmelig morgen, bør du bestille en friluftsutflukt som finner sted ved daggry (du velger selv hvilken av de dagene du vil delta). Turen koster 529 NOK P. P. og starter kl. 03:00 slik at du har tid til å reise rundt i området før solen står opp. Denne utflukten tar ca 6 timer til sammen.

  På dag 13 vil du bli hentet på hotellet og kjørt til flyplassen hvor flyet står klart til å ta deg med tilbake til Norge.

  room

  Bakung Ubud Hotel (eller lignende) eller lignende

  • Hotel
  • Gianyar, Indonesia
  room

  Bakung Ubud er en resort med 9 villaer og 24 rom, som har tatt vare på det tradisjonelle balinesiske interiøret, kombinert med moderne fasiliteter. Omgitt av grønne rismarker så langt øyet kan se, er dette det perfekte stedet å slappe av. Hotellet ligger sentralt i byen, så det er lett å komme seg rundt og utforske Ubud!
  Deluxe rom: Rommet du blir innlosjert på har alt du kan ønske deg, selvfølgelig med aircondition. Det finnes dobbeltseng, LED-TV, muligheter til å lage kaffe eller te og et eget bad med hårtørker.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Reiseforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Maks 1 person per enkeltrom
Maks 2 personer og 1 baby opptil 2 år per dobbeltrom
Maks 3 personer og 1 baby opptil 2 år per dobbeltrom

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn 0-1 år får varierande rabatt på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-17 år får en varierende rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.

Rullestolbrukere

Hotellene har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis på samtlige hotell

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Visum- og passinformasjon

Du må ikke ha visum ved reise til Indonesia. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Indonesia. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://indonesia-oslo.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Bali. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Agung: Hotell i Talumben

Natten i Talumben er midlertidig erstattet av et et opphold på Aneka Lovina Villas & Spas på grunn av det lille utbruddet i Agung-vulkanen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret