Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Klar for Kreta

 • Solreiser
 • Agia Marina
pris fra kr 10 509
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg 7 eller 10 netter på solrike Kreta! Velg mellom halvpensjon eller all inclusive inkl. fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø og transport mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

I 2017 er det på tide å oppleve fantastiske Kreta! Den ikoniske soløyen med sine smellvakre strender og pittoreske gater ønsker deg velkommen til en minnerik sommerferie! Du kan bo 7 eller 14 netter på et fint 4-stjerners hotell med basseng, og bare tre minutter fra stranden! Du kan velge mellom halvpensjon eller all-inclusive. Gled deg til tidenes solreise!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 10 netter på Porto Platanias Village Resort****
 • Halvpensjon eller all inclusive
 • Fly t/r Chania fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Velkomstdrink ved ankomst
Solreise til Kreta

Den greske øya Kreta er et perfekt valg for reisende som elsker vakre strender, krystallklare hav, gresk mat og en fargerik kultur. Hotellet ligger i en trivelig landsby som har beholdt en enestående sjarm og gjestfrihet, og samtidig blitt et populært og kosmopolitisk feriested med et bredt utvalg av tavernaer, butikker, barer og restauranter. Central Chania ligger bare 9 km unna, og imponerer sterkt med pittoreske smug, den vakre venetianske havnen og autentisk gresk kultur.

Porto Platanias Village Resort

 • Hotel
 • Agia Marina, Hellas
Outside pool - night

Porto Platanias Village Resort er mer som en liten landsby enn et hotell. Her er alle bekvemmeligheter du kan ønske deg: et stort bassengområde med solterrasse, minimarked, bar, spa-område, hvor du kan kjøpe for behandlinger, treningsstudio, spillerom og en restaurant med deilig mat i buffet form. Videre er solfylte sandstrender bare 3 minutters gange fra hotellet. Wi-Fi er gratis og tilgjengelig i alle områder

Les mer
lägenhet

2-roms leilighet

4 personer | Leilighet

Leilighetene har et dobbeltsoverom og en stue med to sovesofaer. I tillegg er leiligheten fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, minibar (ekstra kostnad), Wi-Fi, en TV, en møblert balkong eller terrasse, og et eget marmorbad med dusj eller badekar.

studio

Studio

3 personer | Studio

Studioet er innredet med en dobbeltseng og en sovesofa, fullt utstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap, klimaanlegg, TV, Wi-Fi, telefon, mini bar (ekstra kostnad), og en møblert balkong eller terrasse og eget marmorbad med dusj eller badekar.

Været på Kreta

Her er et overblikk over gjennomsnittsværet på Hellas største øy:

 • Mai: 24°C - Sol
 • Juni: 27°C - Sol
 • Juli: 29°C - Sol
 • August: 29°C - Sol
 • September: 27°C - Sol
 • Oktober: 24°C - Sol
Halvpensjon eller all-inclusive

Halvpensjon inkluderer frokostbuffé og middagsbuffé uten drikke, under bestilling kan du vege å oppgradere til all inclusive. All-inclusive inkluderer frokostbuffé, lunsjbuffé og middagsbuffé og snacks med drikke, både med og uten alkohol.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet, men kun for 1 flybillett.

Romkapasitet

Studio: Maks 3 personer
Leilighet: Maks 4 personer

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn 0-1 betaler spedbarnsbillett på flyet.
Hotellrabattene varier på barnets alder, reisedato og type pensjon.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Beliggenhet

Porto Platanias Village Resort ligger ca 9 km fra Chania.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret