Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

4* havbris & halvpensjon i Kroatia

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Biograd na Moru
pris fra kr 10 119
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Solskinnsreise til Kroatia! 7, 10 eller 14 netter på 4-stjerners Hotel Kornati nær havet inkl. halvpensjon, privat transport samt fly t/r Zadar fra Oslo. Pris er p.p. i rom for 2.

Kroatia er en av de mest populære sommerdestinasjonene akkurat nå og huser noen av Europas vakreste kystlinjer med klart vann og naturidylliske omgivelser. Med et 4-stjerners hotell i Biograd na Moru, 50 meter fra det turkise vannet har du en perfekt base for en etterlengtet solreise.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Hotel Kornati****
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Fly t/r Zadar fra Oslo Gardermoen
 • Privat transport t/r mellom flyplass og hotell
Velkommen til Biograd na Moru ved den kroatiske rivieraen

Biograd er et lite samfunn i Dalmatia med ca 5500 innbyggere, og et perfekt sted for å vandre i marinaen når solen går ned, kos deg på en bar eller nyt middagen i en stemningsfull restaurant. Havet er din følgesvenn på din kroatiske drømmeferie, Hotel Kornati ligger nemlig kun 50 meter fra strandkanten!

Trendy Zadar, som ligger ca 30 min med buss eller bil fra Biograd, er regionens hovedstad og blir en utmerket dagsutflukt under din uke her. Zadar er en vakker by med mange historiske skatter fra romerriket og middelalderen å oppdage ved gåturer i det evige solskinnet.

Hotel Kornati

 • Hotel
 • Biograd na Moru, Kroatia
Exterior

Hotellet er oppkalt etter Kornati-øyene og nasjonalparken med samme navn. Du finner hotellet i sentrum av Biograd, bare 50 meter fra stranden der du kan aktivere deg med vannsporter eller bare slappe av i solen. Be dine medreisende dine medreisende i et sett tennis eller beachvolleyboll. Ta et svalende bad i det utendørs svømmebassenget eller lær deg dykke i nærheten av hotellområdet. Lei også en båt i hotellets private marina for rolige utflukter og vakker utsikt.

Avslapningsavdelingen som du har fri tilgang til inkluderer blant annet en finsk badstue, infrarød badstue, jacuzzi og et treningsstudio. For de yngre finner du en miniklubb som organiserer rolige aktiviteter for barn. Med halvpensjon kommer du til å spise fra en deilig buffé til både frokost og middag med utsikt over de nærliggende øyene.

 • +4
Les mer

Comfortrom med parkutsikt

2 personer | Rom

De elegante komfortrommene på 21m² er innredet i maritim stil og tilbyr alle moderne bekvemmeligheter. Her finner du gratis WiFi, aircondition, flatskjerm-TV, telefon, safe og minibar. På badet finner du dusj og hårføner. Rommene har enten utsikt over parken eller byen.

Doppelzimmer

Superiorrom med havutsikt

3 personer | Rom

Superiorrommene har en størrelse på 21m² og tilbyr en vakker utsikt over havet. Her finner du gratis WiFi, aircondition, flatskjerm-TV, telefon, safe og minibar. På badet finner du dusj og hårføner.

Reisetips

Vandringer i solen, lokale delikatesser og en vakker skjærgård...sommerreisens grunnpillar! Her kommer noen flere tips på ting du kan se frem til på turen din!

 • Kornati Nationalpark, som hotellet tar sitt navn fra, ligger rett utenfor Biograd na Moru og er Middelhavets tetteste skjærgård med hele 140 øyer! En del av øyene har ruiner fra gamle romerske bosettinger men idag er de ubebodde og det er et enestående landskap for en båttur.
 • I Zadar (ca 30km) finner du et rikt historisk arv, blant annet Forum der man kan spise en is midt blant romerske ruiner. En mer moderne favoritt å besøke er havorgelet, ved slutten på promenaden langs vannet. Det er et slags orgel innebygget i marken som spiller vidunderlig rar lyd alt ettersom bølgene slår. En unik opplevelse!
 • Hele regionen byr på fantastisk mat med havets delikatesser som base og sterke innflytelser fra det italienske kjøkken. Herlig fersk brød, fin skinke, bakt blekksprut med potet og søte etterretter som passer i varmen - velg og vrak!
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt
 • Drikke til middag
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 7-11 år får 70% rabatt på hotellet og betaler full pris og fly.
Barn 12-15 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris og fly.
Barn 16-17 år eller en 3. voksen får 20% rabatt på hotellet og betaler full pris og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

Gratis WiFi.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Hotel Kornati har bar og restaurant
Halvpensjon inngår med frokost og middag (eksklusivt drikke til middagen)

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Det 4-stjerners hotell ligger ved det Adriatiske havet, i sentrum av Biograd na Moru som er en by i nord-Dalmatia. Stranden ligger bare 50 meter bort og byene Zadar og Šibenik ligger ca 30 minutter unna med bil.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret