Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Sentral byferie i sjarmerende Tallinn

 • Storbyferie
 • Tallinn
pris fra kr 2 119
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

2 eller 3 netter i historiske Tallinn, inkl. frokost hver morgen og fly t/r!

Vandre langs smale, brosteinsbelagte gater og hus i middelalderske Tallinn, og se den fine blandingen av trendy og tradisjonell estisk kultur. Du kan beundre vakre slott og kirkespir fra 1400-tallet, som strekker seg høyt mot himmelen. Utenfor bymurene avslører moderniteten gjennom sovjetisk stil og moderne glass skyskrapere. Et mangfold av shoppingmuligheter finnes særlig langs Viru Street, som er rett utenfor hotellet.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på Original Sokos Hotel Viru
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Tallinn (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Tilgang til Café Amigo nattklubb
Gamlebyen

Historiske Tallinn vil sjarmere deg på alle måter. Byen florerer av nydelige middelalderbygninger, søte butikker med tradisjonelle håndverk, hyggelige bakerier med autentiske oppskrifter, trivelige barer og stemningsfulle restauranter, grønne parker og romantiske hager. En vårdag i Tallinn tilbyr noe helt spesielt!

Original Sokos Hotel Viru

 • Hotel
 • Tallinn, Estland
Hotel

Dette moderne hotellet ligger nærme sentrum, og du har flere severdigheter og shoppingmuligheter i nærheten. I tillegg er det ca en 13-minutters spasertur fra Toompea, en 15-minutters spasertur fra Aleksander Nevski katedral, og 3 km fra barokkpalasset Kadrioru.
Hotellet tilbyr en smakfull frokostbuffé. Andre fasiliteter inkluderer 3 badstuer, boblebad og innendørs basseng. Det finnes også 3 barer og 2 restauranter, samt en livlig nattklubb.

 • +-4
Les mer
Double room

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

De moderne rommene har flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Du finner i tillegg kaffe og te fasiliteter og noen av rommene tilbyr en fantastisk utsikt. Rommene er utsmykket i behagelige farger og utstyrt med rene og pene bad.

Restauranttips i Tallinn

 • Rataskaevu 16 tilbyr deilig estisk mat som stekt sildefilet eller elg stek, og finnes mange fantastiske alternativer for vegetarianere også. Rataskaevu 16 ligger i tillegg i Tallinns vakreste gate i gamlebyen.
 • Vegan Restoran V - Selv om dette er en vegansk restaurant, garanterer vi at til og med kjøttspisere vil elske denne perlen. Menyen er liten, men alt er av meget høy kvalitet. Vegan Restoran V ligger i en vakker gammel bygning, men den skiller seg ut takket være sin fargerike fasade og rustikke interiør.
 • Kompressor - Som en av gamlebyens klassiske cafe- restauranter, spesialiserer Kompressor seg på søte og salte estiske pannekaker og tilbyr nesten tretti forskjellige smakfulle varianter.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer og 1 barn per rom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-3 år bor gratis på hotellet og betaler fullpris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligget nærme sentrum og du har shopping og sightseeing i nærheten. Fra flyplassen kan du ta en taxitur på ca 12 minutter, eller du kan hoppe på den kollektive transporten som er tar ca 20 minutter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret