• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Nydelige Mauritius med all-inclusive

 • Solreiser
 • 8, 9, 11, 12, 15 eller 16 netter
 • Poste Lafayette
pris fra kr 15 209
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Hva er din drømmereise? Tilbring 7, 10 eller 14 netter i Jalsa Beach Hotel & Spa med all-inclusive og fly t/r.

Lykke kan ikke kjøpes, men du kan gi deg selv et lite stykke paradis i løpet av noen magiske dager på Mauritius: turkist og klart vann slik du aldri har sett det før, strender med sand hvitere enn du kan tenke deg, og himmelen som omfavner solnedgangen hver kveld i året ... nyt denne drømmereisen på et fint hotell med all-inclusive og Indiahavet som bakteppe.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Jalsa Beach Hotel & Spa
 • 2 netter på flyet (1 natt til, 1 natt ved retur)
 • All-inclusive
 • Fly t/r Mauritus (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Tilgang til svømmebasseng
 • Turistskatt
Ytterligere tilvalg
 • Katamaran utflukt hel dag med BBQ, drikke og mer
 • South Tour hel dag med guide chamarel inng. og lunsj
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell for voksen
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell for barn 3 -12 år
Poste Lafayette, en smak av paradis!

Det kan ikke bli mer himmelsk enn landsbyen Poste Lafayette som ligger ved lagunen med det krystallklare vannet i Mauritius. På den ene siden finner du en glitrende hvit sandstrand med bølger som slår fra Indiahavet og myriader av fisk i alle farger og vann ved 25 ° C. På den andre siden, Piton de la Petite Rivière Noire, en utdødd vulkan som stiger til 828 meter over havet. Midt i mellom ligger ditt hotell, ved en rekke små landsbyer og sukkerrørplantasjer.

Jalsa Beach Hotel & Spa

 • Hotel
 • Poste Lafayette, Mauritius
Pool

Din resort har 66 rom og fordelt over 3 etasjer. Det har en flott god beliggenhet på Mauritius i nærheten av stranden, og kan til og med skilte med en privat strand. Her finner du en restaurant og bar, en strandbar og en bassengbar, samt et utendørs svømmebasseng og strand med solstoler.
I spaet kan du nyte skjønnhetsbehandlinger, body scrubs, massasje og badstue. Byens sentrum ligger ca. 10 kg unna resorten. Ved den avslappende resorten kan du også nyte den frodige hagen. WiFi er tilgjengelig i offentlige rom. Resorten kan arrangere sykkelleie, snorkleutflukter, seilbåtturer, vindsurfing, volleyball og kanoleie.

Les mer
Deluxe room

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

De 26 standard rommene ligger i Sunrise block over tre etasjer med utsikt over hagen. Rommene i første etasje har en terrasse; alle standard rommene i 2. og etasje har tilgang til en balkong. Avhengig av tilgjengelighet kan du velge mellom badekar eller dusj. Rommet ditt er innredet i varme farger med lyst flisgulv for den tropiske varmen. Videre har rommet en soveseng, aircondition, telefon, balkong, minibar, DVD-spiller, kaffe-og tefasiliteter, TV og skrivepult.

TravelBirds små hemmeligheter

 • Den frodige regnskogen i Mauritius er et must på reisen din! Mot Gorges National Park Black River på sørvestdelen av øya finner du guavatrær, gigantiske bregner og frittvoksende bambus. Ikke langt unna, i fargerike Nature Park, kan du nyte fantastiske orkideer og andre eksotiske blomster.
 • På Deer Island, en ubebodd øy sørøst på øya, finner du fantastiske strender, palmer og klart vann av eksepsjonell skjønnhet.
 • Maten på Mauritius har unike smaker og kryddere, en blanding av fransk gastronomi, indiske, kinesiske og afrikanske smaker! Forvent en myriade av stekte spesialiteter!
Valgrfri utflukter (kan legges til ved bestilling)

Dersom du velger å legge til en utflukt med katamaran, blir du tatt med til havnen Trou d’eau douce øst på øya. Her begynner din dagsutflukt med katamaran! På turen ser du imponerende fjell, tropiske fisk og et fantastisk fugleliv. Katamaranen forankres et sted hvor du kan snorkle - utstyr låner du av båten. På menyen i dag er det grilling! Under turen er forfriskninger inkludert gratis. Båten går tilbake kl 16:00. Turen går på mandager, torsdager og lørdager.
Valgfritt, kan legges til ved bestilling- kostnad kr 769 per person.

Tur til sør-Mauritius: Gå ikke glipp av en opplevelse for livet, når turen går mot Mauritius' sørlige del, det storslåtte Chamarel og Black River Gorge. Chamarel er et naturfenomen skapt av øyas vulkanske aktivitet og likner mest av alt et fargestrålende månelandskap av sand i røde, brune, fiolette, lilla, grønn- og blålige nyanser. Turen går også til Black River Gorge Nationalpark, hvor du skal oppleve øyas uberørte natur av jungel og fossefall. Transport, frokost og inngang til Chamarel er inkludert, turen varer ca. 8 timer og kan kun bookes om torsdagen.
Valgfritt, kan legges til ved bestilling- kostnad kr 769 per person.

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke i minibaren er ikke inkludert i all-inclusive
 • Tips
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for hotellet (avhenger av antall dager og avreisedato - se endelig sum på bestillingssiden).

Romkapasitet

Maks 3 personer (2 voksne og 1 barn fra 2 til 11 år) eller 3 voksne.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år får rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-12 år får rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i hotellet lobby og enkelte fellesrom.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

All-inclusive

All-inclusive begynner kl 14:00 og er ferdig ved avreisedag kl. 12:00
Den inneholder :
-Frokost fra kl. 07.30 til kl. 10
-Lunsj fra kl. 12 til kl. 15
-Snacks om ettermiddagen fra kl. 16 til kl. 17
-Middag fra kl. 19 til til kl. 22 (1 flaske vin per person)
-Drikke fra kl. 11 til kl. 23 på Rum Point Bar: vann, fruktjus på flaske, te, kaffe, lokal øl, 1 glass vin per person ved middag
Vennligst merk at :
-Drikke kan ikke overføres til andre deltakere
-Drikke og snack etter kl. 23 er mot avgift
-Drikke fra minibaren er inkludert i dette tilbudet.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport

Din transport gjøres av MyHolidays. Gå til MyHoliday-skranke nr 19 for transporten din. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Pass-og visuminformasjon

"Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Mauritius. Kontakt Mauritius' konsulat i Norge for mer informasjon:
Løkkalia 12A
0783 Oslo
Norway (+47) 22 55 40 50 jan.roll@frisurf.no"

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Mauritius. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 10 km fra byen. Transport fra flyplassen til resorten kan velges til ved bestilling.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret